korkowa tarcza do rzutek-kwiatek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nonames33, 31 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

od 3 albo 4 dni tam mam że wogle nie mogę używać korkowej tarczy do rzutek cały czas jest w formie "kwiatka" jak użyje kombajnu to punkty zbiera tradycyjnie nie da rady

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem jest już zgłoszony, zapoznaj się proszę z tym OO : >>>klik<<<.

Zmieniam lekko tytuł tematu ponieważ : "Tytuły wątków muszą precyzyjnie określać temat, którego dotyczy pytanie."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

Czy jakaś rekompensata w związku z tym będzie? kolejny dzień a błąd nie został naprawiony - to spora ilość punktów TPD na wyspie

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

misiołajka, nie sądzę.

Czy wszystko jasne, czy są jeszcze jakieś pytania?

5. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

czekamy na naprawę co więcej pozostało a ja chciałem winić windowsa 10 bo tam non stop coś znika po wybudzeniu kompa :)

6. juras

juras Weteran forum

Rekompensata rekompensatą, będzie albo nie.;) Mnie martwi coś innego, a mianowicie to, że mimo upływu kilku dni, programiści nie potrafią sobie z tym poradzić; to źle wróży na przyszłość. Minęło 3 tygodnie od zgłoszonego przeze mnie błędu dot. zwrotu nawozu z targu. Informację jaką otrzymałem to taka, że prace nad błędem trwaaaają....Strat nawet nie licze.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

juras, bardzo proszę o trzymanie się tematu wątku.

8. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

punkty są zbierane

9. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

owszem są ... ale tylko przez kombajn - ja go nie mam aktywnego poza eventami ...więc od czwartku (jest niedziela) przepada mi 2 razy dziennie 888 TPD na wyspie (nie licząc bonusów jajek, czy innych)

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie posiadamy póki co nowych informacji w tej sprawie, jeśli je otrzymamy, to zostaną zamieszczone na forum. Tymczasem proszę o cierpliwość. :)

11. Wyjaśnione, więcej pytań nie ma więc czekamy na jakieś informacje na forum a tutaj zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.