Korale jarzębiny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tekla69, 23 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

Czy drzewo koralowe do odblokowania w Świątyni małp daje korale jarzębiny do karmienia orłów? Nigdzie nie mogę znaleźć korali jarzębiny tylko na targu a chciałam posadzić takie drzewo.

2. fkamil

fkamil Komandor forum

Z tego co się orientuję to korale jarzębiny można zdobyć z drzewka które nazywa się "Jarzębina".
    Drzewo koralowe które napisałaś to takie:

A tutaj jest jarzębina:

Pogrzebałem na forum i drzewko można zdobyć chyba już tylko w evencie G&T, owoce możesz kupić na targu.

aleksandra lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

fkamil dziękuję za pomoc. Dodam link do tabel, w których można znaleźć wszystkie informacje o drzewach i owocach: Tabele - drzewa.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  4. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

Dziękuję, to dlatego nie mogłam go nigdzie znaleźć. Czekam więc niecierpliwie na event z wymianą, może się uda zdobyć.

5. fkamil

fkamil Komandor forum

Wiem, że to nie miejsce na takie rzeczy, ale może nie dostanę w uszy. Napisz do mnie podczas GT, podaruję Ci jedną.

aleksandra lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

fkamil to fakt, miejsce nieodpowiednie, ale również dziękuję za chęć pomocy.

A skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.