konto zablokowane przez administartora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sweetsim, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

Bardzo prosze o wyjasnienie mi dlaczego nalozono mi kare na farme za zlamanie punktow regolaminu WHO 9.3.2 oraz 9.3.7 skoro zadnych z wymienionych tam przepisow nie zlamalam, ponadtto podano mi termin do odwolania sie 9.11.2014 jestem zrozpaczona ta sytuacja z powodu ciezkich przygotowan do dozynek

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Aniu pewnie wlasciwej odpowiedzi się tu nie doczekasz- napisz do PT może tam Ci wyjaśnia powody :(

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

sweetsim nie znam powodów i na forum niestety przykro mi, ale nie otrzymasz takiej odpowiedzi, z takimi pytaniami możesz zwrócić się tylko do Pomocy Technicznej, tam wszystko zostanie Ci wyjaśnione. :)

4. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

oczywiscie prowadze korespondencje z PT na biezaco, jednak ku mojemu zdziwieniu i ponawianych prosbach nie otrzymuje zadnej konkretnej odpowiedzi a jedynie regolke ze kara zostala nalozona zgodnie z tabela kar jak dla kazdego z graczy, nie znajduje juz slow aby opisac moje zdenerwowanie na zaistniala sytuacje i mimo powielania korespondencji zadnych odpowiedzi na pytania

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nikt z byle powodu nie blokuje dostępu do konta w grze, jeśli coś jest dla Ciebie niejasne, dopytaj, ale kontynuuj proszę korespondencję z Pomocą Techniczną. :)

6. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

nareszcie nastapil przelom w ciezkiej walce w dojsciu do prawdy i PT wyjasnilo mi iz jest to jedynie pouczenie ( z czym sie nie zgadzam)
    mam zwrocic sie ponownie w dniu 9.11.2014 o zdjecie kary

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak pisałem żadna blokada nakładana na konto nie jest bezpodstawna, ponieważ na forum, a już na pewno w dziale pytań o takich sprawach nie dyskutujemy, jedyną drogą załatwiania tego typu problemów jest Pomoc Techniczna, to tutaj pozwolę sobie zamknąć i proszę nie otwieraj kolejnych tego typu wątków. :) Zapraszam do dalszego kontynuowania korespondencji z Pomocą Techniczną. :)

Z góry dziękuję. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.