Konto w grze założone w Niemczech

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika julkawu, 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkawu

julkawu Forumowy żółtodziób

W zeszły roku będąc na wakacjach w Niemczech u rodziny założyłam konto na farmeramie, po powrocie okazało się, że nie mam możliwości zakupu niczego za złotówki tylko w euro. Czy istnieje jakaś możliwość zmiany?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

julkawu, istnieje możliwość zmiany waluty :)
    Musisz napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej - pamiętaj o dokładnym opisaniu problemu :)
    Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

3. julkawu

Wysłałam zgłoszenie do Pomocy Technicznej i otrzymałam odpowiedź, że istnieje taka możliwość muszę podać numer ID konta (to wiem jak znaleźć) oraz serwer (skąd mam to wiedzieć?????) i odpowiedzieć jeszcze na kilka pytań.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

julkawu, jeżeli zaczęłaś korespondencję z Pomocą Techniczną, kontynuuj ją proszę. Odpowiedź na pytania na które jesteś w stanie udzielić odpowiedzi, jeżeli czegoś nie wiesz dopytaj tam :)

Przypominam że nasz Regulamin mówi:
    "2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną."
    - to tylko przypomnienie, tak na wszelki wypadek ;)

Zapytam, czy masz jeszcze jakieś pytania, tutaj na forum? :)

5. julkawu

Dzięki nie mam więcej pytań.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mam nadzieję że mogłam pomóc :)
    Skoro można to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.