Konto premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika matthero, 2 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matthero

matthero Hrabia forum

Witam.

Mój status konta premium jest wypowiedziany. Chciałbym przedłużyć, ale nie wiem jak. Nie chcę, żeby przepadło mi 6 sąsiadów... Czy jak odnowię konto premium to będę miał tych 6 sąsiadów, czy nie?

Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Tak, po przedłużeniu konta Premium będziesz miał znowu możliwość posiadania większej liczby sąsiadów. Jeśli aktualnie nie masz już Premium to wejdź w mieście do Willi (w prawym, górnym rogu), tam będziesz mógł zakupić pakiet Premium.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. matthero

matthero Hrabia forum

Chodzi o to, że wypowiedziałem konto premium i jest ważne do 8 września. Problem w tym, że nie wiem jak go przedłużyć.

Czy jak 8 września skończy mi się premium, to przepadnie mi 6 sąsiadów? Czy jak potem uaktywnię znowu, to wrócą sąsiedzi, czy trzeba od nowa zapraszać ?

4. SMOD_Atena

Jeśli jeszcze jest ważne to 3 dni przed upływem ważności konta lub po upływie ważności powinieneś mieć możliwość ponownego zakupu. Jeśli nie przedłużysz to dodatkowi sąsiedzi będą niewidoczni ale po odnowieniu konta Premium ponownie pojawią się w pasku sąsiadów.
    Dodam, że posiadacze konta Premium mogą mieć o 8 sąsiadów więcej.

Szczegóły na temat korzyści znajdziesz w poradniku: Konto premium.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. matthero

matthero Hrabia forum

Nie. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.