konto premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 9 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Sorry, ale co do tego konta premium, ja nie widzę u mnie w tabelce "usuń", więc nie wiem jak wypowiedzieć to konto premium. Mam tylko usuń dane płatnicze, w tym wypadku usunęły mi się dane karty, a nie zostało wypowiedziane konto premium. Wytłumaczcie łopatologicznie bo nie rozumiem, a może przy płatności kartą się nie przedłuża?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ale gdzie patrzysz?
    Jak wypowiedzieć konto premium jest dokładnie opisane tutaj >>klik<<

3. Alicjanastka

Ja wchodzę do sklepu i klikam na status i wypowiedzenie i tam nie ma usuń, może robię coś źle?

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

tak to powinno wygladać jak wejdziesz w status, znaczy daty inne ;)
    klikasz w usuń i będzie pokazywało status aktywny/wypowiedziany :)

Alicjanastka lubi to.
  5. Agata00755

Jaką kartą płaciłaś? Kredytową czy jakąś inną?

Bo nie jestem pewna czy w niektórych wypadkach nie wystarczy usunąć danych karty, chodź tego nie jestem pewna.

Alicjanastka lubi to.
  6. Alicjanastka

bankomatowa Visa

7. Agata00755

Tak na logikę jak usuniesz dane karty to nie będzie miało skąd pobierać pieniędzy i nie powinno przedłużać.

Na tych kartach się tak za bardzo nie znam, ale to chyba tak działało, ale niech jakiś mod potwierdzi xD

Alicjanastka lubi to.
  8. Alicjanastka

Dziękuję poczekam jeszcze na odpowiedź Mod-a czy Mod-ki :). Pozdrawiam.

9. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Ja tylko pozwolę sobie dopytać, do kiedy ważne jest obecne premium? Czy mieścisz się w 2-tygodniowym okresie wypowiedzenia?
    Odnośnie tego, czy samo usunięcie danych karty jest wystarczające - nie dałabym sobie ręki uciąć ;)

Alicjanastka - z tego co widzę, w poprzednim wątku napisałaś, że premium zostało opłacone przelewem, a w tym - kartą.

Alicjanastka lubi to.
  10. Alicjanastka

Moje konto jest ważne do 8 kwietnia 2015r.

11. MOD_November

Myślę, że najlepiej będzie dla pewności skontaktować się z pomocą techniczną celem sprawdzenia konta. Z racji rozbieżności odnośnie metody płatności w dwóch Twoich wątkach, nie chciałabym Cię nieumyślnie wprowadzić w błąd.
    Na szczęście zostało jeszcze trochę czasu i z pewnością przed upływem terminu wypowiedzenia sytuacja się wyjaśni :)

12. Alicjanastka

Tak bo pomyliłam, ostatnio kupowałam floreny i płaciłam kartą, a konto w ubiegłym roku i wtedy płaciłam przelewem. Sorry za pomyłkę.

13. MOD_November

Wygląda na to, że najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się z pomocą techniczną w sprawie brakującej opcji wypowiedzenia premium. Pamiętaj proszę, aby Twoja wiadomość liczyła co najmniej 140 znaków, dodatkowo możesz w treść zgłoszenia wkleić link do tego tematu :)
    Przepraszam, że odpowiadam na forum z takim opóźnieniem - jestem dziś troszkę zabiegana :oops:

14. Alicjanastka

Dziękuję, można zamknąć, a jeżeli będę miała pytania to napiszę. Pozdrawiam.

15. MOD_November

Agata, dziękuję za pomoc :)
    I skoro można - zakładam kłódkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.