Konto premium STARE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mdobra1, 14 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mdobra1

mdobra1 Czeladnik forum

Miałam wykupiony diamentowy pakiet premium ważny do 15 sierpnia 2017r. Jeśli dobrze zrozumiałam informacje o nowym pakiecie premium to miałam mieć możliwość używania starego premium do końca jego okresu ważności. Ponieważ zmiana na nowe premium mnie nie interesuje - nie wyrażałam zainteresowania przejściem na nowe premium wcześniej. A tu dziś wchodzę na konto i premium stare mi nie działa - w willi premium tabliczka NIEAKTUALNE. To jak to w końcu jest? 3 miesiące mi przepadły?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skontaktuj się proszę w tej sprawie z Pomocą techniczną, tutaj znajdziesz poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dokładnie tak to u mnie wyglądało do samego konca trwania, napis nieaktualne, ale funkcje były, skonczył się 2 tygodnie temu. Pakiet działał do ostatniego dnia, co jest napisane, na pewno nie ma nic takiego?

4. SMOD_Atena

Mariolka7214 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. mdobra1

mdobra1 Czeladnik forum

Dziękuje za pomoc. Juz wszystko jasne - pomoc techniczna tez pomogła.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.