Kono w miescie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Nie mam zadnych filmow a jak sie pojawia to bez kpt
    Slyszalam ze mozna dostac lub byly bonus 30 kpt ja nigdy nire otrzynmalam

2. Michkaro7171

Michkaro7171 Zaawansowany

W Kinie w miejscie losowo mozna dostac tzw ankiete wypelnienie tej ankiety daje jednorazowo na nasze konto 30 KPT

3. madzia070371

Nigdy nie mialam tej ankiety Wkinie w miescie obejrzalam wszystkie filmy musze czekac na nowe ja ez twierdzilam ze nie ma filmow w kinie w miescie dopoki nie odblokowalam w prawym gornym rogu ABP Adblocker musi byc deaktywacja i wtedy filmy poszly bezproblemowo.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zwróć uwagę czy przy filmach nie pojawia się jakiś napis. Na niektorych jest kontynuuj (continue), co pozwala na odebranie bonusu.

5. -karolek21-

-karolek21- Ambasador forum

czy mozna ogladac dowolna ilosc filmow w ciagu jednego dnia? czy jest limit tylko jednego> obejrzałam jeden odebrałam punkty i chciałam następny pojawia sie tylko komuikat zeby czekać i się nic nie pojawia szary ekran.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Codziennie można teoretycznie oglądać 20 filmów - 4x15 KP, 1x5 KP, 1x3 KP, 6x2 KP i 8x1 KP, ale to raczej nie w Polsce, bo po prostu tylu filmów nie ma, po obejrzeniu 20 dalej juz nic nie ma, trzeba czekać 24h na ponowne oglądanie

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

skaliwa dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

9. madzia070371

Tak ze nie mialam kina w miescie w gornym rogu mam ABP Zrobilam deakywacja i adblocker deaktywacja pozwolil mi na ogladanie kina w miescie Ankiety dajacej 30 KPT nie mialam moze kiedys przyjdzie moja kolej jest to losowe.
    Dziekuje wszystkim za udzielona pomoc mozna zamknac

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.