Konkurs!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Bardzo proszę się nauczyć czytać jest wyraźnie napisane warunki wiec po co jest zamknięte nie pierwszy raz są wasze wpadki jako ekipa jeśli nie potraficie czytać nie możecie być w ekipie!

<KLIK>

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mateusz, bardzo Cię przepraszam za moją pomyłkę. Konkurs oczywiście wrócił do odpowiedniego działu. Swój post jako błędny edytowałam. Moje niedopatrzenie wynikło troszkę ze zmęczenia i troszkę z braku zainteresowania konkursem ze strony Graczy.
    Brakuje również określenia konkretnych dat konkursu - terminu rozpoczęcia i zakończenia, gdyż konkurs jest ogłoszony na forum już od dwóch miesięcy.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Rozumiem tylko dlaczego ekipa siedzi po nocach zamiast spać :p pomyłkę wybaczam nie mam więcej pytań można założyć kłódeczkę
    Pozdrawiam :)

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeszcze raz przepraszamy za pomyłkę, życzę miłego dnia i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.