Konkurs frisbee

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renatkax1, 22 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renatkax1

Renatkax1 Młodszy ekspert

Witam i prosze o pomoc o co chodzi w tym konkursie? Nie rozumiem co mam zrobic zeby brac udział w konkursie ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Konkurs skończył się dziś o 14-tej a teraz w zegarze eventowym widoczna jest ikona, z której możesz przejść do okienka z listą TOP.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Renatkax1

Ale jak mam tam przejsc klikam wszędzie ni nic. Pieski dostarczone ? A w jaki sposób miała bym je dostarczyc kiedy i gdzie?

4. SMOD_Atena

Po kliknięciu w tę ikonę: mops.jpg

Otworzy się okienko z listą TOP Graczy, którzy zajęli 200 miejsc w przedziale, w którym mieści się Twój poziom. Lista będzie widoczna tak jak widać na grafice ok 62h, a Gracze, którzy się na niej znaleźli otrzymają nagrody:

Lista nagród w TOP200.

item "Mops w kołysce"
    7 800 PD/TPD co 24 godziny
    bonus: + 40% PD/TPD przez 3 godziny
    rozmiar - 4 małe pola (2*2)

Teraz już nie dostarczamy piesków nigdzie bo czas eventu minął tak jak wyżej napisałam. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje: Konkurs frisbee dla psów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Renatkax1

Dziekuje

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.