Konkurs frisbee

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marea121, 21 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Witam.
    Poruszałem już ten temat TU . Niby nagrody są losowe, to jak to w końcu jest, moim zdaniem jest to oszustwo, bo nagrody są przypisane do konta gracza.

Dziś oddałem 10 frisbee psiakowi, a otrzymałem 6 razy PD , i to nie jest ustawione.

Rozumiem, że może być to jeden dzień, że daje samo PD ,ale nie cały czas.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marea121 to nie jest żadne oszustwo, możliwe do zdobycia nagrody są wymienione w tabelce:

Możliwe to znaczy, że możesz otrzymać każdą z tych nagród lub tylko kilka z wymienionych co jest oczywiście losowe i może zdarzyć się tak, że będziesz otrzymywał same PD, na tym polega losowość. Gdybyś miał otrzymać każdą z nagród to byłyby to nagrody gwarantowane a tutaj niestety takich nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Na 10 oddanych frisbee, to uważasz losowością. Jak bym otrzymał nagrodę codziennie inną, i w tym z 10 danych 3 razy PD, to bym o tym nie pisał i bym się cieszył. Ale tu są jaja
    To powiedz mi po co mam brać udział w evencie , który daje mi samo PD i żadnej radości i zabawy mi to nie przynosi, a powinno być chyba odwrotnie.
    Wiem, że do udziału w evencie nikt nie zmusza. Ale zamiast cieszyć się z naród wygranych, to człowiek się smuci.
    Gra powinna dać coś od siebie, a nie ciągnąć tylko od graczy. Bo jak bym chciał PD to bym sobie kupował rzemiosło na targu co daje PD.
    Na tyle czasu, trwania eventu nie otrzymałem nic dobrego z nagród które są w tabelce. Dlatego uważam, że to jest oszustwo.

Ostatnie edytowanie: 21 maja 2017
  4. SMOD_Atena

marea121 jeszcze raz powtórzę, gdyby nagrody były gwarantowane i byś ich nie otrzymał to wtedy mógłbyś czuć się oszukany, ale jeśli jest zestaw nagród, które są do wygrania losowo to musisz liczyć się z tym, że możesz otrzymać tylko jeden rodzaj, kilka z nich lub z każdego rodzaju po jednej/kilka sztuk w zależności od ilości oddanych w tym przypadku frisbee. I jak sam stwierdziłeś, udział jest dobrowolny, dodam, że zasady są jasne, podane przed faktem i decyzja czy brać udział w tej akcji należy do Ciebie. Jeśli chcesz otrzymywać nagrody na 100% to pozostaje brać udział tylko wtedy, kiedy te nagrody są gwarantowane.

Czy jeszcze o coś chciałbyś zapytać?

5. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Nie można zamykać, dzięki.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.