Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

W mojej 10 grupie : gracz na 1 miejscu pobawił się z 924 pieskami :inlove: gratuluje kondycji , a ostatni na liście z 172 pieskami.
    gratuluję naszym , a było ich 20 na liście :inlove::inlove:.

2. martab30004

martab30004 Czeladnik forum

Zgadza się - bez kilkuletniego doświadczenia na farmie nie byłoby wcale łatwo:) Ale test uważam za udany. W grupie I aż 38 graczy, w tym trzech z Polski, lider zabawił 157 piesków, ostatni na liście - 2.

3. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Mariolka, ja to załamana jestem teraz bo u mnie lista wygląda tak :cry:xD:cry::cry:
    oni mi każą robić to jeszcze raz:wuerg::cry: nie ma mowy !!!

4. Danutana

Danutana Generał forum

103 pozycja ,,super ,,gratuluje :):)

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jestem w wagonie 11 w okolicach 40 miejsca:inlove:
    Dalam rade nie poddałam sie do końca:music: choc chwil zwątpienia miałam wiele.
    Przyjde i podziekuje wszystkim pozniej:)Musze ochłonąć,pomyśleć i...
    Nawet spac sie nie chce...adrenalina trzyma...

6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Nie tylko Ciebie, mnie też 613 piesków i klops. Ale taki był nasz wybór :p. Mimo wszytko niczego nie żałuję. Od samego początku traktowałem jako zabawę, realnej kasy nie włożyłem więc spoko. O samym ewencie napisano już tyle, e ja sobie daruję. Gratuluję zwycięzcom, zwyciężeni niech nie czują się przegrani - zrobiliśmy tyle na ile nas było stać (bez realnej kasy)

7. ramona45

ramona45 Książę forum

Monia wierzyłam w Ciebie,pijemy dzisiaj razem na wesoło ,wszystko co się da wypić:inlove: Dumnam z Ciebie:inlove:
    Event z mopsikami przechodzi do historii ,będziemy go Pamiętać
    :mad::mad::mad:

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Z topu co prawda zrezygnowałam, ale postanowiłam cyknąć sobie pamiątkową fotkę z Topowiczami z 11-stki :)
    .
    serdecznie gratuluję wszystkim na liście i tym, którzy z niej wyskoczyli, ale walczyli dzielnie.
    Ten Top przerósł moje najśmielsze przypuszczania, była ostra jazda.

9. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Mi tez tak pokazuje ... moze przedluzyli ...???
    - jak cos, to pompony jeszcze trzymam ;) hahahaha

10. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Pieknie walczyliscie i ogromne gratulacje dla tych w TOP i dla dopingujących również :inlove::D

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

[​IMG] Zostałam , nie wyciepli mnie , no nie wierzę .
    Brawa dla Wszystkich Topowiczów - jesteście wielcy !!!!!!!!!

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Z Ciebie jestem najbardziej dumna :) Wiedziałeś kiedy powiedzieć pas i nie przekroczyć tej cieniutkiej linii :)

13. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Witam, na początek serdeczne gratulacje dla Wszystkich, którzy się w TOPie utrzymali i dla tych, którym się nie udało a tak dzielnie walczyli !!! Ja sobie darowałam, nadprogramowo wybawionych piesków : 6xD
    Na wszelkie TOPy jestem za krótka. Dla tego zabrakło czasu (czyt. chęci), kocham spać szczególnie w nocy, zbyt długo na jeden badyl nie mogę patrzeć bo mnie potem mdli od danego koloru, już tak mam …a za koszyczki serdecznie dziękuję, postoję … Swoim poziomem byłam w 11 grupie, więc z moim podejściem do tego eventu i „wypasionego” itemu bez szans … ale kibicowałam!
    Moje najszczersze wyrazy uznania za determinację dla niektórych graczy, byliście Wielcy, szacun !!! Miło widzieć te nasze barwy narodowe w takiej ilości :)
    Ale do rzeczy: cisną mi się na klawiaturę słowa, za które tutaj dostaje się bana. BP od dawna ma starszych stażem graczy (czyli takich dzięki którym ta gra jeszcze istnieje i na siebie zarabia) wiadomo gdzie, jednakże to co im teraz zgotowali to Himalaje lekceważenia, a i pazerności. Na niemieckim forum pisał jeden gracz, że w grupie trzeciej jest na 58 miejscu, a na liście zaledwie 145 userów więc luzik – itemek w kieszeni ha ha ha… :D Balans na całego xDZakładanie nowych kont, żeby mieć item – brawo BP!!! Tutaj nie chcę urazić nikogo, kto tak zrobił, tylko samo to zjawisko kwalifikuje tę grę na koniec rankingu gier wszelakich …Ale co tam, sfrustrowany, bo się nie udało, gracz z wysokim poziomem nie rzuci grą o podłogę, bo szkoda – tyle lat, zaangażowania, nierzadko kasy …
    Jak wspomniałam, nie brałam udziału w tym sprawiedliwym inaczej wyścigu, ale odczuwam niesmak i to duży, ale wiem, wiem, to tylko gra, nikt mnie do niczego nie zmusza … a może najzwyczajniej nie mam poczucia humoru? :oops: Ja gram dalej, tyle, że już z innym nastawieniem, przede wszystkim do eventów wszelakich…
    Raz jeszcze gratulacje dla Was Wszystkich ! :) :) :)

14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Nigdy w życiu :p pierwszy i ostatni raz :p

Wielkie gratulacje i wielkie brawa dla Wszystkich Uczestników!!!:) Dla tych, którzy zostali w TOP-ach i dla tych, którym trochę zabrakło.
    Ogromne wyrazy uznania dla Wszystkich kibiców, którzy tak bardzo nas wspierali i dopingowali:):).
    Ten event to dla wszystkich duże doświadczenie i za pewne przy ewentualnych powtórkach każdy się zastanowi "x" razy zanim się za nie weźmie...

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
  15. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Ja się nie czuję przegraną 616 fantów jakichś tam wpadło, tylko szkoda mi czasu jaki poświęciłam farmie zamiast rodzinie -.-

16. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! I dla tych co w TOPie się znaleźli, i dla tych co walczyli a jednak im się nie udało..
    Wielkie szaleństwo za nami!!! Można odpocząć!

17. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u innych jestem liście, tylko ja u siebie nie mam żadnej listy i nie wiem o co chodzi :oops:

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Gratuluję wszystkim szczęśliwcom na listach TOP, bez względu na to, czy droga, która Was tam zaprowadziła, była stroma, wyboista, pełna nerwów i napięcia, czy usłana niebieskim kwieciem - niech odejdzie zielsko w niebyt ...
    Brawo dla Was :)

Ogromne gratulacje dla Tych wszystkich, którzy podjęli wyzwanie, ale w porę potrafili ocenić swoje siły i wycofać się z gry. Spokój, rozwaga i chłodna, rzeczowa kalkulacja, pozwoliła Wam podjąć najlepszą z możliwych decyzji ... a to wielka sztuka.
    Brawo dla Was :)

Tym wszystkim, którzy zrezygnowali z tych zmagań, ale towarzyszyli nam do ostatnich minut, wspierając, dobrym słowem, tańcem, pomponami ... i w każdej z możliwych form dopingu, bardzo, ale to bardzo dziękuję :)

Wszystkich razem i w każdego z osobna pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wypoczynku po tych wszystkich emocjach :)

19. martab30004

martab30004 Czeladnik forum

Słuszna racja - dlatego ja ze swoim 118 poziomem na głównym koncie topik odpuściłam, za to pobawiłam się w I grupie (i z nowym kontem) i udało się:) Przy okazji kilkadziesiąt poziomów przeskoczyłam (na nowym rzecz jasna).

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Brawa dla wszystkich
    Mariolka udało się :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.