Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Czyli moja farma może uchodzić za bardziej poglądową:D (oczywiście do celów statystycznych)
    Nie piszę jak to jest w znajomych po tam jest 50/50;)

gadek lubi to.
  2. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Witam podstawe może zrobie jak wypadajki dopiszą .:D Zawsze sie staram I udaje mi sie osiągnąć pnącze . Co do Topu to macie racje ,mam 2-óch sąsiadów z niemiec oni naprawdę dużo inwestują gdy jest BB i event to zawsze dostaje SP bo oni kupują te największe pakiety.A jak jest zwykły event to chyba też kupują koszaczki bo wypadajki posyłają mi przez 2 dni , a póżniej misia i nawet nie chcą skrzynek , bo chyba też kupują . I dlatego my <ubodzy krewni< myśle , że mamy marne szanse. Apropos nasza polska Liderka w dożynkach dobrze ,że mieszka w innym kraju to inna kasa inne możliwości . I super jak zawsze będę trzymać kciuki za nią podczas dożynek. No i też jestem dumna z naszych krajowych liderów , bo naprawdę jesteście Wielcy to naprawdę jest dużo pracy włożonej przez was. Wiec ocencie dobrze sytuacje do góry głowa zdobędziecie Ten itiem <bo jak nie my to kto< Pozdrawiam

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

to też nie tak z tym przekrojem sąsiadów. Ja przy swoim 118 nie przyjmuję poniżej 70 poziomu, chyba że własny pracowity i sympatyczny kurczak. Ciekawe jak jest z liczebnością grup. Forum nie oddaje bo tu się wypowiadają raczej gracze ze stażem. Wieloletni jak ja

4. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

ekhem.. czy tylko u mnie event się nie rozpoczął?

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja to się zastanawiam, jak szybko pokaże sie lista, znaczy po ilu minutach pojawia się na niej pierwsi koszyczkowi gracze:p

do 14 jeszcze chwilka jest ;)

6. Kloni17

Kloni17 Książę forum

o 14 tej a nie 13 tej

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie jest taki rozkład:
    grupa 1,3,4 to 0 sąsiadów
    grupa 2 to 2
    grupa 5 to 4
    grupa 6 to 3
    grupa 7 to 5
    grupa 8 to 5
    grupa 9 to 1
    grupa10 to 4
    grupa11 to 1
    grupa12 to 0
    Do obliczeń statystycznych te pojedyncze dane nie mają większego znaczenia.:(
    Mam nadzieję, że BP ma bardziej znaczące statystycznie wyliczenia.;):)

Nutka i kybek93 lubią to.
  8. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

eeeeee no tak to jest jak się człowiek na zegarku nie zna ;)
    albo się doczekać nie może :)))

Mariolka7214 lubi to.
  9. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

fajnie ze dają te same itemy

10. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

jestem solidnie zniesmaczona zasadami eventu. Odnoszę wrażenie, że item jest rodzajem premii za bylejakość w grze. Jeśli nie chce ci sie grac, nie potrafisz czytać poradników, rzadko zaglądasz na farmę i tylko po to, by sobie troche poklikac, to w ramach premii zostaniesz skierowany do grupy dla żółtodziobów, byś nareszcie mógł poczuć jak wspaniałym jesteś graczem.
    Uważam, że uczciwie byłoby zorganizować klasyczny TOP 1000, a pozostałe 1200 itemów przeznaczyć dla najlepszych graczy w poszczególnych, nawet tych ustalonych przez BP, grupach o ile nie załapią sie w TOP-ie.

11. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę

Wtorek 16.05.2017 godz. 14:00

Poniedziałek 22.05.2017 godz. 14:00

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

rywalizacja,emocje powiadacie....no hmmm 8)dla mnie chyba nie jednak....ale zazdraszczam tym co juz dreptaja w miejscu z niecierpliwosci ....posiedze i popatrze.podstawe eventu zrobie .kciuki za sasiadow i znajomych potrzymam - obiecuje.na tym jednak zakoncze swoja watpliwa zabawe.powodzenia farmery :)

13. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

grupy 1-6 to 0
    grupa 7 to 1
    grupa8 to 3
    grupa9 to 3
    grupa10 to 3
    grupa11 to 9
    grupa12 to 5

z czego dwóch sąsiadów praktycznie wchodzi tylko podbić termometr
    Mało nas :oops: widać to było wyraźnie podczas G&T ,a i w eventowym większego ruchu nie widać
    Czekam na rozpoczęcie eventu oby obyło się bez problemów :)
    Koci event mi się podobał chociaż było siania do :wuerg:,ale w tego typu eventach ten dreszczyk emocji:music:
    Koszyków nie kupuję,ale nie przeszkadzają mi gracze,którzy w nie inwestują.
    Jeszcze pięć min [​IMG]

14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Emocje pilkarskie sobie darowalam, wiec mam troszke zapalu na ten event- oczywiscie tylko podstawa bo SN zaledwie 55 kropelek 8)
    Powodzenia wszystkim- zwlaszcza tym, ktorzy beda walczyc o TOP!! :)

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Hej :) event robię :) do końca czyli liczę na top :D zobaczę czy bez wylania sn i kasy się dostanę nie to nie. Ale i tak po drodze mopsiki dają fajne nagrody więc i tak bym robiła do ostatniej minuty.
    jestem w grupie 4

Nutka, gosiagosia60 oraz janekkostuchna lubią to.
  16. abask

abask Komandor forum

No to fajnie. Ja myślałam,że event od jutra i zbieram od rana zagrody i drzewka. Właśnie przed sekundą wszystko zebrałam. Cóż, event chyba odpuszczę.

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Hmm tyle osób nie będzie robiło ewentu, hmm to może jest szansa na to 200 miejsce w grupie. 8)
    Żartowałam. xDxDxD
    Ewent robię bo lubię, ale będę robiła tak jak zwykle. Ile ugram to ugram.
    Fajnie byłoby wiedzieć, na którym się jest miejscu w swojej grupie robiąc event normalnie.

Nutka i kybek93 lubią to.
  18. abask

abask Komandor forum

Ja nawet nie liczę na jakieś miejsce. Wiem jak wygląda TOP 1000 a tu będzie jeszcze lepiej ;)))

19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Lecą kości :)

20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

szkoda, że jak krew z nosa ;)

gadek i Kasialka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.