Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. etanus

etanus Forum Pro

Ups :wuerg:w 9 grupie lista 200 jest pusta- takie info przynajmniej u mnie:eek: >:(

kybek93 i gretag lubią to.
  2. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

A Ty jestes na liscie? :)

kybek93 i gretag lubią to.
  3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mialam i ja tak samo jakieś 10 min temu, teraz już jest ok, wyświetla wszystkich.

kybek93, gretag oraz feniks1414 lubią to.
  4. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Nie, brakuje mi jeszcze 46 wypadajek :) za godzinkę zbiór to może się uda.

5. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

To powodzenia zycze, walcz do konca - masz duze szanse na item, warto :)

6. Jaszczurka88

Dziękuję, zawalczę. Mam nadzieję że się uda :) tylko żeby jutro nie powyskakiwali na listę jak króliki z kapelusza:oops:
    A Tobie jak idzie?

7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Tez sie tego obawiam u siebie w 5. grupie ;)
    Licze jednak, ze wiekszosc powalczy dzis wieczorem , ewentualnie jutro bardzo wczesnie..wiec ja jako, ze jutro popoludniowa zmiane mam bede miala szanse utrzymac sie na liscie :D

8. Jaszczurka88

Będę mocno trzymała kciuki żeby Ci się udało :)
    Nasi do boju, trzymać się dzielnie, walczyć rękoma, nogami, zębami i pazurami :D

kybek93, gretag, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Dzieki..wszystko zalezy od ilosci graczy ukrytych w krzaczorach i ilosci wypadajek z gozdzika rano :)

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Kochani dacie radę :inlove:. Kto jak nie Wy :D. Kibicuję Wam gorąco
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. ramona45

ramona45 Książę forum

Monia dlaczego dochodzimy do takich wniosków dopiero wtedy jak nam się to poniżej pleców zapaliło? Od razu czeba było na gaśnicy usiąść :) Nie napiszę do przodu Monia bo byłabym wredota na maksa.Na zasadzie dlaczego tylko ja ? Niech ona też się topi :)

12. -rybka24-

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Trzymajcie się !

13. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

O nieeee moja droga.Wypijemy to piwo wspólnie do samego końca.Ja tą noc jeszcze wytrzymam i do upadłego będę walczyć.Pytanie tylko z kim???z wiatrakami???
    Edit-lista 12 ostatnie miejsce 391 czyli 400 dzisiaj pęknie jak nic.Dzisiaj??chyba w ciągu najbliższej godziny
    Badyl rośnie8)

14. ramona45

ramona45 Książę forum

Mądrala :( Masz chociaż krokodyla i te tam fraszki :) Pociągu tez mam dość ,bo jeździ jak szalony a nie mam jak podejrzeć co przywiózł :( Jak mi przywiózł z powrotem 80 % żółtych zagród które nim odjechały to .............. nie zarzekam się ale zamieniam farmę na bierki :)
    olkaa001 :inlove:

15. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Wskoczyłam na 105 pozycję z 13 mopsikami 8) Teraz troszkę odpoczynku, może dziś jeszcze uda się wskoczyć wyżej albo przynajmniej nie wypaść z 200 :)

28 osób z Polski :D:D

feniks1414, kybek93 oraz Nutka lubią to.
  16. ramona45

ramona45 Książę forum

O moja droga, litości 13 mopsików i 105 pozycja nie wiem czy się cieszyć czy płakać ;)

17. Nutka

Nutka Komandor forum

No i jeszcze na dzisiaj i jutro trochę kciuków na szczęście ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. -rybka24-

Dla Wszystkich walczących !

19. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Nie mam krokodyla ponieważ niczego nie kupiłam :D:D z tych wygranych TS-ów z psiego same śmieci do pociągu i drzewa na grilla
    Pociąg jeździ ,zagrody w pasku terror badyl w ilościach :wuerg:rośnie i będzie rósł do oporu,ale zabijcie mnie jak się złapię szybko za powtórne sianie
    Zrobię jak Cysorz,po evencie spalę siewnikxD:cry:

20. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Grupa śmierci nr 11
    -najlepszy - 1295
    -ostatni 288
    Pobawiłam się z 236 mopsikami ...

tarantula66 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.