Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kevin

kevin Forum Pro

No to grupa 11 uwaga nadchodzę i ja ;)

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

O ooo o to chodziło :) Event jutro się kończy ....zabawa też więc korzystajmy póki możemy :)
    Niebieskie coś tam jeszcze rośnie :p

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ale dzisiaj jeszcze trochę :oops:
    [​IMG] trza się rozpychać bo coraz więcej ścigaczy ;)
    nie dać się tam teraz to już co by kto nie pisał trzeba walczyć do końca
    jest taka piosenka mijamy się :music:

przyczajeni startują :oops: ło looosie a tak spokojnie już było -.-
    fris idzie dostać normalnie

4. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie dość.ze dostaję baty i bardzo zdziwiona jestem ,ze jak to ,tyle miałam,tyle zrobiłam i nadal mało : To jeszcze Wy się tutaj sprzeczacie,coraz gorzej mi się czyta te Wasze racje i niby racje:( Nie dajmy się poróżnić ,wystarczy ,ze daliśmy się zbyt mocno w maliny wpuścić tym tam na górze :( Kolorowych pomponików brak :( Kobitki pomachajcie trochę :inlove:

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Kibicuję Wam ! Trzymajcie się, nie dajcie się !

6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Wiesz, ja tam wolę swoje zapasy. Czy to da efekt czy nie to nie wiem i szczerze mówiąc mam to gdzieś. Po prostu się bawię bo tak chcę. Na pewno koszyczka nie kupię, bo nigdy tego nie robiłem. A o tym,że tak to będzie to przewidywałem od początku - nawet zastanawiałem się czy go w ogóle zaczynać. Niestety Cygan dl towarzystwa dał się powiesić. Ale jest zabawa;);););).

kybek93 i Nutka lubią to.
  7. godia17

godia17 Fanatyk forum

No i Kewin wyrzucił mnie z listy definitywniexD

Zmieniam drużynę...rybko pompona od Ciebie wzięłam:inlove:

8. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Rybko poproszę słonika w trampkach ,bo jak patrzę co się na liście dzieje co raz bardziej pochmurnieję.Wiecie co, najbardziej mi będzie przykro,że wbijając szybko lvl ,ściskając SN i licząc każdą kroplę dorabiając się sporych ilości,przegram z koszykiem i tyle:)
    Nie to,że komuś zazdroszczę tylko tak po ludzku będzie mi smutno,ale nadzieja umiera ostatnia ;) walczymy
    Z drugiej strony to będzie dobra nauczka żeby do tego typu eventów podchodzić jak do jeża ;) a najlepiej nie ruszać wcale i nic nie będzie bolało :)

9. -rybka24-

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Nasi górą !!!!

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja żeby nie dać się skusić,zlikwidowałam pola i wystawiłam zagrody.

11. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Monia :inlove: i teraz mi to mówisz 8):wuerg:xDxD:cry: jak pazury zdzieram,żeby sie utrzymać xDxDxD

12. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Aniu w najczarniejszym scenariuszu nie przewidywałam takich ilości :(i ten podział :wuerg::cry:

13. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Wiem, że najbardziej interesują Was wyniki w grupach śmierci ale przynoszę meldunek z grupy 76-80.
    Na liście są już 73 osoby w tym 7 Naszych :) Nr 1 zabawił 157 piesków.

14. -rybka24-

Trzymaj się Moniko !

15. kevin

kevin Forum Pro

zaraz ja , byłem już na liście ,ale ktoś mnie wygryzł , poczekałem na pnącze i pora na powrót ;)

16. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Nie było mnie tylko 2 dni a tu już w rankingu 200 osób, niby nadal w nim jestem, ale coś czuję, że jutro będzie rozczarowanie :eek:

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Dla mnie akurat sa interesujace rozgrywki ze wszystkich grup, wiec dzieki za raporcik :)

kybek93, Mariolka7214 oraz Jaszczurka88 lubią to.
  18. mahartka

mahartka Baron forum

wchodzę na listę :) na 189 pozycję :):):):)
    nareszcie dogoniłam końcóweczkę ;););) a za chwilę wypadnę ;););)

kybek93 lubi to.
  19. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Potrzebuję jeszcze 30 wypadajców i będzie pnącze + dodatkowe 10 żeby znaleźć się w top 200xD

20. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

nie mówię, że nie ma zainteresowania ale w tych niższych grupach wieje nudą :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.