Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No i już wiem, że TOP nie dla mnie. Zapas SN chyba pozwoliłby mi powalczyć, ale kompletnie nie mam na to czasu. W pracy wolę pilnować pracy niż terminu zbioru eventówki-.- Podstawę zrobię i tyle. Swoją drogą dwie czy trzy ostatnie grupy mogą dać w kość uczestnikom. Najbardziej doświadczeni gracze, posiadacze drzew nawozowych...

toDzasta i Nutka lubią to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

No nie wiem , nowy z dobrym mentorem bez koszyczków i SN za kasę oczywiście , wykonalne ;).
    Mariolka tych młodych praktycznie nie ma, kto ma szkołę ten doskonale o tym wie.

3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

tym razem mi sie nie chce :p

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

... a dostaną dokładnie to samo, co farmerskie przedszkole chętne do inwestowania.
    Czyli co się bardziej opłaca w tej grze, bo ja już się pogubiłam xD

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

i jeszcze dysponujacy masa wolnego czasu;) to juz by trzeba działać, żeby się do jutra rozbujać ;)
    ale mi sie nie chce, chociaż kusi, żeby tak potestować ;)

6. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Widzisz i tu masz rację :) mnie się do setki nie spieszy ani lat ani lvl xD
    Sądzisz że są farmerzy posiadający drzewka nawozowe w ilości większej niż sto? wątpię przecież nie każdy ładunek z pociągu dawał drzewko nawozowe lecz inne też i to częściej a pociąg kursował chyba tylko dwa dni nie licząc wersji "beta" dla niektórych graczy.

Nutka, Dybilas4 oraz bacowa70 lubią to.
  7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Masz rację.
    Ciężko jest wydobyć od nich punkty opieki.

toDzasta, magdalena oraz draculik34 lubią to.
  8. chris975

chris975 Fanatyk forum

Myślisz, że z samej eventówki udałoby Ci się uzbierać 1000 wypadajek? Bo dłużej rosnącej rośliny nie ma na 30 lvl (chyba).
    Poza tym gracz na tym poziomie z reguły nie ma dużo sn, nie ma sg na cjm, pucharów, kuponów na kombajn...

Nie zdziwię się jak się okaże że w pierwszych grupach sporadycznie ktokolwiek ukończy część podstawową.

9. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

jednak na coś się przydało brak parcia na levele :) więc chyba z moim 99 polecę z koksem. 4k SN plus jakieś 1k w spółdzielni może się udać. Zobaczymy po zrobieniu podstawy. Ale Blazers powiedział wszystko na temat traktowania "starych" graczy. Mnie pierwszy raz wkurzyli jak podwyższyli grę ze 100 lev do 200. I od tamtej pory kurek z kasą zakręciłem (no poza SP raz na kilka miesięcy :p)

Nutka, pretorianka oraz Dybilas4 lubią to.
  10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

i po co tak gnałam do setki ?
    Trzeba było siedzieć na poziomie 99 jeszcze przez rok:(

11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Myślę ,ze rozsądek jest najbardziej potrzebny w tej grze..

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Badyl 7h nie jest źle , od 60-ki super pola , w spółdzielni sporo dóbr jest nawet na niskim poziomie , dobry mentor.
    Wg mnie jest wykonalne , ale to akademicka dyskusja ;).
    Czyli uważasz , że TOP 200 w pierwszych grupach będzie pustawy i skończenie eventu wystarczy ?
    To w ogóle byłby kabaret , ale może jakieś multi się założą :p.

Mariolka robisz ? .... mogę być Twoim mentorem.

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Oj tam. Jak sprawiedliwie rzucisz tą sztangą z sygny zamiast frisbee to tym jednym rzutem wszystkie pieski trafisz naraz. I wypadajek nie będziesz potrzebował więcej i roślinek. No i miejsce w super trójce TOP 200 zapewnione. Może i nawet cysorski stolec (tron znaczy):p
    Dziwny ten event

14. Mariolka7214

nie, nie chce mi się, na choine mi bedzie ten item na koncie, na którym i tak nie będę grała, podziałam sobie tu, ile zdziałam- tyle moje, bez spiny

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Na 50 poziomie bez szklarni??? Przecież jest od 5 poziomu. A tez nie wszyscy z wysokim levelem mają masę darmowego SN

16. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Nie rozumiem sensu grup w TOP 200, czyżby BP chciało nas skłócić?:oops: W mojej 11 grupie raczej nie mam wielkich szans, jest dużo dobrych graczy. Jak do tej pory nie wiadomo co będzie trzeba oddawać do TOP-u i raczej tylko pokibicuję:sleepy:. Oj nie dobrze bo wejdzie mi to kibicowanie w nawyk.

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ale to chyba jak w kocim nic sie nie oddaje tylko sie liczy kto najwiecej psów nakarmi

18. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ja sobie porobie misje ze spoldzielni :)
    bede tam miala gwarantowane nagrody i satysfakcje :D ;)

oprocz tego podosiewam co trzeba do chutneyow i innych smakolykow, na spokojnie przygotuje sie do nastepnego eventu .
    ostatni event pilkarski podobal mi sie , i dzielnie sialam bez marudzenia, ale od 2 miesiecy robie kazdy event, tym razem mowie sobie stop i dobrze mi z tym
    po co sie denerwowac :)

19. Mariolka7214

Ten event możesz sobie zrobic nie denerwując się, nikt nie każe robic ponad wymagane 100
    pnacze złapiesz, itemy po drodze, a co wpadnie z zabawy z psiakami, to Twoje ;)
    po prostu nie ruszać TOPu ;)

20. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Matko moja znowu wypadajek kosmiczna suma tragedia.....I tak top-u nie dostanę bo jak kończę eventy to rzutem na taśmę...No ponarzekałam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.