Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A w mojej piątej grupie tylko 88 miejsc zajętych.
    Najbardziej nerwowy rekordzista ma 327, a miejsca od 52 do 88 to wartości jednocyfrowe.
    Niech mi firma zagwarantuje wysyłalność tej petardy, to kupię koszyczki 8)

2. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

cudnie to kochana robisz , będziemy nas godnie reprezentować :inlove:

xBabciaEwa lubi to.
  3. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Mi jeszcze brakuje 5 karmień do zakończenia podstawy ale do topu to za cienka jestem. Koszyków nie kupuję. Ale może może... wskoczę cudem na moment do TOP-u:p;):)xD

olaale, Widełki3 oraz magdusia668 lubią to.
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

na razie 17 naszych jest w grupie , więc całkiem sporo .
    W innych nie widzimy , ale relacje są na bieżąco , więc jest za kogo trzymać kciuki .[​IMG]

5. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

W tym evencie może dojść po absurdu którego nie widziałem odkąd gram. Gracz z nakarmionym jednym pieskiem może zdobyć nagrodę główną a gracz z nakarmionymi 200 pieskami obejdzie się smakiem.

6. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak za kogo za twórców gry którzy czyszczą portfele aż miło najgłupszy event chyba założe drugie konto i item będę miał

bazyl2211 i alusia-milusia lubią to.
  7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

To jest najnowsza teoria sprawiedliwości według tęgich głów w BP.
    Dobrze, że w porę się opamiętałam i przestałam brać udział w tej szopce :)

8. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

W "grupie śmierci' gracz z 200 nakarmionymi pieskami na pewno obejdzie się smakiem, bo to w tej chwili jest to dolna granica załapania się do TOP-u, a przed nami jeszcze dwie, pełne atrakcji, doby eventu

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

I o tym własnie Doktorek pisał od pierwszego dnia, to mu mówili, że beee 8)
    spadam sobie dalej, ale najlepsze dopiero przed nami 8)

10. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Dosyc tego,jade nad jezioro,slizgacz i sandacz zamowiony,sami sie meczciexD

11. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Aisunell, post usunęłam, nie zawierał żadnego tekstu.

12. xBabciaEwa

Ale to gracze podkręcają śrubę , nie twórcy . :oops:

13. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Babcia Ewa ma rację, to nie wina twórców. Chociaż z drugiej strony mogą sprawdzać na ile mogą sobie pozwolić...

14. robdrob

robdrob Czeladnik forum

a ja dołożę jeszcze jeden absurd, gracz,który nie siedzi na laptopie w dzień i w nocy z zegarkiem w ręku, nie kupuje koszyków, SN itp tylko ciężko pracuje strategicznie, też nie ma szans uczciwie zdobyć tego co tak naprawdę WŁAŚNIE jemu się należy, za aktywność i pomysłowość, która w tej grze jest niezbędna, do tego dostaje baty z "góry" w postaci choćby mniejszej losowości wypadajek, która niestety mało jest zauważalna przy korzystaniu z super pól i SN, ot sprawiedliwość :(

Jaszczurka88 lubi to.
  15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Wiesz, a może BP w ten sposób sonduje ile faktycznie ludzi gra. Wiadomo, że na nas postawili już krzyżyk, a jak zobaczą, że w niższych grupach są już okrojone resztki dadzą nam jeszcze jeden dwa takie ewenty i zdecydują, e nie ma sensu tej gry utrzymywać, wszystko powoli do tego zmierza. 200 nakarmionych psiaków to już po zawodach. Uważam, że granica 350 to jeszcze być może, ale bez gwarancji. Wszystkie zapowiedzi to po prostu wczorajsze już nadpsute kotlety. Kurczaków w szkole brak - a nawet jak się trafi to za tydzień sam go wywalisz bo nie gra. Lepiej to potraktować jako zabawę - bez liczenia na profity.

orkiszowiec, feniks1414 oraz tz23 lubią to.
  16. xBabciaEwa

Ludzie szaleją , a my będziemy cierpieć za nich jak nam nawymyślają cudów przy następnych ewentach .
    Ewentówka rośnie , pociąg pojechał , czas na kawę .

17. mscisioslaw

mscisioslaw Czeladnik forum

Jest rywalizacja jest zabawa 200 nakarmionych psów:)128 dużych pól na super polach,biała niewinność.kerstol, nawóz,woda,zielona kropelka 5h.128*4 zbiory*6 dni *14 na czysto z pola=43tyś roślinki:110=390 nakarmionych psiaków 3tyś sn+1.tyś na kasztanka(większa wypadalność z super pól)tj.wersja ekonomiczna ja obrałem ''troszkę'' inną.Zapomniałem jeszcze uwzględnić małe pola.

Nutka lubi to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pojecie posiadanie duzej ilosci sn jest akurat w tym evencie pojeciem dosc wzglednym......teoretycznie mozna miec na dobe wlasnej sn ok 250 jednostek(w moim przypadku;)) tylko ze,czlowiek robi rozne eventy,sieje pod rozne misje(wysoko lvlowe) wiec nie codziennie mogl gromadzic swoj zapas sn.......chyba ze,Twoja farma byla(jest) nastawiona na ciagla produkcje sn,,zoski i turbo

19. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

moim zdaniem twórcy- nie trzeba być geniuszem, żeby przewidzieć zachowanie graczy- ambitnych, nastawionych na sukces nałogowców, którzy chcą, chcą, chcą, muszą, muszą, muszą, będą mieć, mieć ,mieć, mieć-dając im tylko 200 miejsc w Topie
    myślisz sobie... w Topie zawsze byłam/em-teraz też dam radę...będę mieć, mieć, mieć...będę w top...top...top, ostatni raz kupię...ostatni raz...
    Twoja wina że chcesz... być, mieć????:) czy firma chce abyś pomyślała...to wina innych graczy oni pędzą a ja... za nimi...chcę mieć...
    odpuść:) nie daj z siebie jeszcze bardziej zaślepionego nałogowca robić;)

20. mahartka

mahartka Baron forum

doczłapałam się do pnącza :)
    najmniej w TOP to teraz 18 dodatkowych :)

olaale lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.