Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olaale

olaale Okazjonalny autor

A ja myślę sobie, że sens tego eventu jest całkiem inny i podział na grupy był dokładnie przemyślany przez BP.
    Chodzi o to, by pozbawić jak największą część graczy grających najdłużej posiadanego na stanie zapasu kropelek.
    Z nawozowymi drzewkami jest różnie. Jedni mają ich bardzo dużo, inni dużo, jeszcze inni mniej, a są i tacy ( i tych graczy w tej grupie najdłużej grających będzie wg. mnie całkiem spora część, bo nie wszyscy w porę zorientowali się o ich wartości) co mają ich po parę sztuk.
    To jakoś wystarczało na dotychczasowe eventy, ale ostatnimi czasy dało się zauważyć widoczne gołym okiem "przykręcanie śruby" z ilością eventów sianych i ilością wypadajek.
    I tym razem to może się udać, o ile już się nie udało BP... tylko zostaje pytanie ... i co dalej? ...
    Mam mocne obawy, czy to spowoduje zwiększone zakupy w tej grupie graczy.
    Ale pożyjemy i zobaczymy efekty polityki BP... ;)

Postanowiłam sobie nadal siać to niebieskie cuś, zabawiać pieski.... nawet chyba uruchomię ponownie kasztanka, ale ogołocić całkowicie z SN się nie dam. Na pocieszenie po drodze są tam jeszcze jakieś mizerne, bo mizerne jak na taki wysiłek nagrody, ale jak mówią ... darowanemu koniowi... itd.

Na tą chwilę mam nakarmione 170 piesków i 112 pozycję - spadającą.
    Najlepszy w grupie 11 zabawił 934 pieski, na ostatniej pozycji listy ma ich 121.

Powodzenia i zachowania zdrowego rozsądku przy tym ;)

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Lista 7 pełna. 17 osób z Polski. Krzychu kibicuje pod listą. 64 mopsy zabawione. W sumie fajnie byłoby zdobyć pnącze bo itemów nie mam gdzie stawiać, zwłaszcza, że jeden nadal mam poprzedniego psiego eventu.

magdusia668 i olaale lubią to.
  3. mahartka

mahartka Baron forum

Lista 8 już wczoraj się zapełniła - na ten moment ostatni ma nakarmione 13. Ale pewnie będą się rozpędzać ;):)
    jeszcze 16 do pnącza :) dziś się powinno udać :)

4. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Na liście numer 6 z kolei rywalizacja jak na razie przebiega powoli i dość leniwie. Póki co widnieje na niej 108 graczy, przy czym numer 1 wybawił 335 piesków, a numer 108 tylko jednego. Polaków coraz więcej - aktualnie 14. ;)

5. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

Meldunek z listy nr.7: wszystkie 200 miejsc zajętę, 18 osób z Polski, najwięcej wpłacone 450 piesków, najmniej 2

6. rysio

rysio Generał forum

Witam wszystkich i kilka spostrzezen z mojej strony. Fajnie ze mozna grac dalej po ukonczeniu wlasciwego eventu i zdobywac "mininagrody". Szkoda ze ten przywilej dotyczy tych graczy ktorym szczescia wypadajki. I tak z dobrego pomyslu znow wychodzi kicha, nie zaangazowanie a "tzw los" decyduje za Ciebie, a w moim przypadku przeciw mnie. Roslina skonczona juz dawno wczoraj, a wypadajek do zakonczenia czesci podstawowej brak - jeszcze 123 szt. Beda napewno uwagi- siej dlugorosnace. Tak sialem i co z tego, z 2,5 laki na na dzikiej rozy (19:00 h) 67 szt a tylez samo kregu kanciastego (12:42 h) 42 szt.
    Na zakonczenie powtorze jak juz wiele innych razy - wypadajki to hamulec w grze, moze pozostac ale nie nie ma decydujacego wplywu na wyniki graczy

-toja_71- i tarantula66 lubią to.
  7. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

moim zdaniem nawet zakup pakietów SN nie jest gwarancją, że w 200 się utrzymają...pytanie ile tych pakietów kupić by trzeba ... jak duże jest parcie 200 osób na item w poszczególnych zwłaszcza w tych ostatnich najambitniejszych grupach... pewnie kosmiczne...ile zapasu SN własnego mają...z jakim poświęceniem roślinki zbierają...ile na gierkę waluty wydają...tylko 200 miejsc bardzo mało...
    pytanie czy jesteś/cie jednym z nich...w poniedziałek się okaże...
    powodzenia:)
    gdybym sama choć trochę ambitna była to bym się pewnie tym co zgromadziłam bawiła...uda się super-nie uda trudno...

Ostatnie edytowanie: 20 maja 2017
    olaale i blazers lubią to.
  8. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam , zaczynam czarno to widzieć bez nakładu finansowego8) :p jakie może być min? hmm...-.- ale silna ta "12":p jak dla mnie.Zobaczymy jutro wieczorem może trzeba będzie zabawki swoje zbierać i uciekać z tej piaskownicyo_O

olaale lubi to.
  9. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Dopadło mnie takie pytanie odnośnie tego konkursu, oczywiście teoretyczne, a co jeśli, zakładając, gracz jest w 5 grupie, ładnie dostał się do Top200, ale przed końcem eventu awansuje do grupy 6 i tam już się do tego top nie łapie?
    W grupie 76-80 17 osób, nadal 2 z Polski.

tarantula66 lubi to.
  10. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Liczy się lvl w czasie rozpoczęcia eventu.
    Witam porannie.

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

za poradnikiem:

Konkurs frisbee dla psów

magdusia668 i Jaszczurka88 lubią to.
  12. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

13. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

meldunek z grupy 8 - wszystkie miejsca zajęte , moja pozycja 13 ;) na równi jest ze mną kacper_07 :D

14. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

twórcy właściciele gry poprzez ten event badają chęci możliwości zasób portfela graczy dając unikatowy itemxD kibicuje biało-czerwonym

magdusia668 lubi to.
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Grupa 9 od wczoraj zapełniona ;). W tym momencie od 188 miejsca nakarmionych 16 piesków, pierwsza osoba 348 mopsów nakarmionych i tak od dłuższego czasu chyba. Pnącze zdobyłam i powoli będę dalej karmić mopsiki, jak na razie nie zamierzam szaleć, ale popatrzymy jak to będzie :p. Kilka tysięcy SN mam, ta jakby nadal nie szaleli można by coś pokombinować ;). Niestety w poniedziałek w pracy, a na telefonie to za bardzo się nie da szaleć no i popracować trzeba :pxD. Itemik bardzo mi się podoba, no ale ...
    Ale wszystkim walczącym życzę osiągnięcia celu :).
    No i kogo stać i znajduje w tym frajdę - do boju :

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

16. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Idziemy rowno;):D
    Powodzenia wszystkim , dopinguje i trzemam kciuki:p

agi31, olaale oraz magdusia668 lubią to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

JEST!!! JEST!!! chociaż na chwilkę załapałam się do topuxD
    grupa 6 - miejsce 110.
    zajętych jest 116 miejsc. jeszcze trochę się utrzymam zanim wylecę z grupy...

18. aneta9292

aneta9292 Okazjonalny autor

brakuje 500 wypadajek :( poratujecie?

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

dajemy rade ;)

olaale i kacper_07 lubią to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pięknie kochani - tak trzymajcie , a ja wam pokibicuję [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.