Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Też nie kupiłam koszyczka... i nie kupię.
    Nie przepadam za rywalizacjami, gdzie miejsce na samej górze można sobie kupić.
    Taka jakaś staroświecka jestem.

2. Karen139

Karen139 Baron forum

Poczytałam ...............i 10 grupa moja.
    Podstawę robię...........TOP-u nawet nie tykam.
    Już dawno doszłam do wniosku, że dla BP gracze z wyższymi levelami i długim stażem w grze są nie wiele warci-.-
    Zapasy pestycydów zostaną , już nic mnie nie motywuje do szybkiego wbijania lvl w tej grze.
    Gram, bo lubię i już;)

3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

nie sądzę że powinny się różnić bo ten item nie będzie nigdy dopuszczony do wymiany

Magdam.1__ lubi to.
  4. cebula310

cebula310 Czeladnik forum

50 lvl bedzie mial latwiej??? bez szklarnii,pucharow na drzewie madrosci,masy darmowej sn,,dla niego problemem bedzie zrobic podstawowa czesc a o topie bedzie mogl tylko pomarzyc

5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

O Janku, a ja z Tobą będę polemizować:)
    Widzisz mnie się nie podoba to, że gracz na niskim poziomie wychlapie mniej SN, nasieje się mniej roślin i będzie miał takie same nagrody jak ten z wysokiego poziomu, który z założenia będzie zmuszony oddać więcej zabawek, ponieważ na wyższym poziomie będzie większa konkurencja.
    Gdybym ja ze swoimi kilkoma drzewkami nawozowymi była kilka grup niżej, miałabym szanse na item i pozostałe nagrody, a w tej sytuacji nie mam żadnych szans utrzymać się w 200.

6. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Jestem w 9 grupie.Wąziutka ta grupa, tylko 1 level.
    Mam nadzieje, ze KTOŚ się kierował statystyką i ilością graczy w poszczególnych zakresach, bo powyżej 10 zakresu poziomy są bardzo szerokie. Może jest tam tak mało graczy? Inaczej faktycznie wygląda to na grupy śmierci ;)

TOPu robić nie będę, demolowanie farmy i zbiory z zegarkiem w ręku ... to nie dla mnie.

toDzasta, pretorianka oraz Nutka lubią to.
  7. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

no ale skad wiadomo ze w top 200 będzie walka na freesbee a nie na roślinki ze stodoly tak jak było w top1000 w dożynkach, nasze poradniki często sa niedoprecyzowane

8. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Aniu :) przecież oboje wiemy że gracz z niskim lvl nie ma drzew nawozowych jak my :) więc czy będzie mniejsza konkurencja pomiędzy niskimi lvl - wątpię no i nie zapomnij ten item to tak jak drzewko florenowe którego nie mamy i mieć nie będziemy :cry: i nikt go nikomu nie wyśle.

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

po części się z Tobą zgodzę, a skad u licha pomysł z tą masą darmowej sn?
    zdaje sobie sprawę, że nizsze poziomy będą miały mocno pod górę z wypadajkami, zwyczajnie nie mają roslin długorosnących, ale tego kawałka nie kumam. Gram lat ładnych pare i nikt mi nic za darmo nie daje

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Skąd wiadomo...?
    Z poradnika wiadomo.
    Niedoprecyzowany? Hmm.
    To nie są dożynki, tu się nie oddaje tych świętych zapasów ze stodoły.
    Poradniki w innych krajach są równie "niedoprecyzowane" jak ten nasz.

11. cebula310

cebula310 Czeladnik forum

nie masz drzewek nawozowych?

12. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

fakt masz racje, doczytałem na angielksim:
    Be one of the Top 200 players from your Level Bracket

who entertains the most Dogs,

and win an additional spectacular reward!
    Reaching 100 on the Progress Bar unlocks the Top 200 Layer.

13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Lista z kociego eventu :)

14. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Przychylam się do wypowiedzi dodotrzy. Też uważam, że BP podzieliło graczy "mniej więcej" po równo. Przecież pow. 131 lvl-a nie jest znowu tak dużo graczy. Owszem są bogaci w SN i inne "dobroci", ale za to muszą wszystkiego wychlapać więcej.
    Przeznaczam na ten event 5.000 SN i uważam, że to wystarczy do TOP-u się załapać. Koszyków nigdy nie kupowałem i nie zamierzam. Mam 78 drzew nawozowych i nie zawsze stoją na polanie. A mam tyle, bo załapałem się na obydwa eventy san gigantika z baobabami.
    Życzę wszystkim graczom pomyślności w tym evencie i zdobycie głównej nagrody - naprawdę warto.
    Byłby to już 2-gi item z bonusem +40% w mojej kolekcji.
    W kocim miałem 335 pozycję.

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jasne , świeżak wchodzi i zgarnia nagrodę , której nie powącha wielu doświadczonych gracz. Zmotywuje się na maxa /byłem w TOP 200 to i 1000 zaliczę w podskokach/ i wystartuje w Dożynkach do TOP-u , które są na normalnych zasadach. Po tym wyzwaniu zakończy grę zupełnie spłukany.
    Dla mnie większą motywacją było czytanie lepszych i bardziej doświadczonych farmerów i potem stosowanie się do ich rad , ewentualnie modyfikacja pod swoje możliwości. Właśnie to wchodzenie w górę krok po kroku , a nie od razu szczyt dawało satysfakcję. Zdobywając główną nagrodę w 2-gim miesiącu gry raczej bym się nie zmotywował , a zdziwił co to dziwny twór.

Życzę Ci powodzenia w Twojej grupie i żałuję , że w razie podjęcia ostatecznej decyzji o starcie nie będziemy mogli powalczyć ;).

Czyli co , w pierwszej grupie 0 farmerów na liście ?

Gwarantuję Ci , że zakładając dzisiaj farmę załapałby się do tego TOP-u.
    Niestety czas nie pozwala mi podjąć takiego wyzwania.

16. Mariolka7214

a uważasz , że mi je za darmo dali?
    wywaliłam własne pieniadze na zakup tajemniczych sadzonek, z których drzewka jechały ekspresem, na jabłonkach tam się działac nie dało 8) i to co mam i z czego korzystam, mam tak naprawdę za pieniadze, własne, jesli komuś z konta ubyło, to trzeba składac reklamacje w banku

17. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

xDxDxDxDxDxDxDxD
    Dobre - brawo Mariolka.

18. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Teraz to już na serio siać mi się nie chce ani tym bardziej mielić w młynie, zwłaszcza, że muszę zapasy sp uzupełnić, bo hodowlany małymi krokami się zbliża. Poza tym wystawiłam już "ssaki, ptaki i gady*" hodowlane na zwykłej farmie i czekają sobie cierpliwie na odpowiedni moment. Burzyć tego wszystkiego nie mam zamiaru. A poza tym te nagrody jakoś mnie nie nęcą.
    Tym co się wyzwania podejmą życzę powodzenia! :)

*jakby tych gadów hodowlanych nie wiadomo ile było... ;)

Magdam.1__ i gosiagosia60 lubią to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Janku ale ja nie mówię o takim całkiem niskim lvl-u ale np. 7 grupie, w której teraz mogłabym być gdybym się nie starała i nie przechodziła szybko poziomów.
    Popatrz jakie miałabym duże szanse, a tak jestem w 11 grupie i mam zmierzyć się z graczami mającymi drzewek nawozowych na wszystkie łąki na farmie:)

20. Mariolka7214

Wykonalne, ale tylko dla doświadczonego gracza z pomocnym mentorem, nowy nie da rady

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.