Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

O! Poradnik. Jak miło że nie zapomnieli. ;) Na top 200 raczej się nie porywam, aż taki w SN bogaty nie jestem, :p zrobię podstawę i będę się relaksował, mało roślin do oddania w porównaniu do piłkarskiego, także powinno pójść szybko.

Pewnie dadzą godzinę przed końcem i wszyscy się rzucą jak łysi na grzebienie :p

2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Ze mną tak samo, zrobię podstawę a nad top się zastanowię. Gdyby nie te nagrody z prezentów to bym w ogóle nie robił a tak zawsze jest szansa, że wypadnie te kilka więcej TSów przy sporym szczęściu niż standardowe 5 do zdobycia w jakimkolwiek.

Odnośnie nagród top 200.
    W tabelce znajduje się 9 nagród, dostajemy je wszystkie za bycie w topie czy tylko mopsa w kołysce i dodatkową losową?

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

no ba! zawsze na koszykach:p
    ale jakos sie tej wyprzy dość szybko spodziewam, a mój zapas kropelek uszczuplił się dość mocno :p
    Bez kropelek to ni ma co nawet piesa drażnić xD

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Uzależniona jestem. Nie pamiętam kiedy nie robiłam eventu, a teraz chciałabym nie robić, bo nagrody za podstawę nie urywają uszu, a siania mam powyżej nich...
    Fajnie, że wyspa jest wyłączona z zabawy.
    Pnącze niby złe nie jest, ale żeby je mieć trzeba zrobić wszystko po kolei, no i te ZB i pomocnicy gdzieś po drodze. Ostatnio coś hojnie jesteśmy obdarowywani ZB...

basia_z_, toDzasta oraz Nutka lubią to.
  5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry :D
    Przez chwilę pomyślałam, że oczywiście jak zawsze w tego typu przedsięwzięciach, teraz też wezmę udział. Ale potem przypomniałam sobie koci Top i wyszukiwanie wymówek dla męża, żeby wstać w nocy. Że niby na siku, a w rzeczywistości do kompa i grać:p8)
    Nie chcę tego powtarzać, nie są mi potrzebne tego typu emocje, bo z kondycją psychiczną u mnie cienko.:(
    Tym bardziej, że też jestem w grupie 11. Nie mam za dużo drzew nawozowych, ostatnio w eventach zużyłam sporo SN, więc porywać się nie ma co.
    Trochę mi tylko żal, że po 5 latach gry mam mniejsze szanse w evencie niż młodsi stażem gracze.-.-

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

wydaje mi się, że wszystkie
    tak było przynajmniej dotychczas

7. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Co ja ma powiedzieć???Równanie mnie z takim Cysorzem w sumie z jednej strony to zaszczyt :oops:
    Kusi,bardzo kusi,ale boję się silnej grupy pod wezwaniem z Niemiec :cry:
    Z drugiej strony nie może być tak,że nam obcy będzie w pysk pluć :music:
    Spróbuję :) z jakim skutkiem,wyjdzie w praniu

8. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Pojechali po bandzie równo. Główkowali nad tym chyba "najlepsi" matematycy zatrudnieni przez BP. O ile z naszymi graczami można byloby konkurować to z zachodnimi sąsiadami nie mam szans. Nie wydam realnej kasy na event a i wszystkiego SN-u nie oddam. Zrobię podstawę i się zastanowię.

9. chris975

chris975 Fanatyk forum

Mi tam się event podoba 8)

I nawet mnie to nie rusza, że gracz z 30 lvl może dostać taką petardę jaką jest item pd a ja nie bo się nie załapie. I tak nigdy on nie dorówna zaawansowanym graczom więc dla mnie jest logiczne, że firma musi jakieś kopy dać młodym aby mieli chęci do gry i szybciej zdobywali levele.
    A jak czytam, że na początku gracze mieli ciężko, nie kończyli eventów bla bla bla to wybaczcie ale :wuerg:
    Młody gracz nie ma tylu gałęzi pnącza, nie ma tyle smoków, mar itd itp więc jestem pewien że nikogo w ilości pd tak szybko nie dogoni ;)

Planu jeszcze nie opracowałem ale mam zamiar brać w tym udział bo lubię takie rywalizację a i sam fakt nagród cząstkowych zawsze mi się w tej formule eventu podobał ;)

Naprawdę myślicie, że wszyscy Niemcy rzucą się z kasą po koszyki???o_Oo_Oo_O

10. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Wszyscy nie ale większość :p
    Ja odpadam, nie będę kupować sobie miejsca w Topie 8)

11. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Z Niemcami nie mamy się co równać. Mają każdego dnia 88 florków z kina. Było mnie stać na wszystko (no prawie wszystko). Fajnie jest marzyć. Udaję się pod gruszę, na dowolnie wybrany bok. Dmuchawa dogrzeje stare kości.

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wszyscy na pewno nie
    ale znaczna większość wśród wszystkich graczy
    piszesz że lubisz rywalizację a wiesz jak oni lubią?- jeszcze bardziej najpierw między sobą a potem między innymi.
    Wystarczy śledzić Dożynki w przeciągu tych kilku lat

pewne przedziały mają zbyt ciasno a w innych mogą nawet nogi wyprostować

ekstra klasa ani pendolino to nie jest.
    Popatrz sobie w jednym wagonie jest przedział 2 poziomów a w innym xD no geniusz stworzył ten pociąg

Ale co ja tam wiem za krótko gram :p i średni przedział mam :p
    .....
    zastanawiam się czy ta podstawowa część ma sens
    a może by tak letarg na trybunach :D:music:

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Tylko nie o to szybsze wbijanie i dogonienie chodzi Chris , a o to , że A. z 50 poziomem /7 tygodni w grze/ łyknie małym nakładem tego mopsa i za miesiąc i tak nie będzie grał , a B. na 175 /6 lat intensywnej , systematycznej gry/ wyżyłuje się i zostanie z niczym.

Pytanie czy bardziej szanujesz tego na 50 co 7 złoty wydał raz na kombajn , czy tego wysokiego co przez lata kilka tysięcy PLN zostawił ?

Chodzi mi o zdrowe zasady i logiczne podejście do tematu.
    Podział na te konkretne przedziały też świetny wg Ciebie ?

14. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Znowu sianie, ło matko... i jeszcze nie dają kuponów. Kiepsko. Pierwszy raz cieszę się z niewbitego poziomu (mam 85 xD) więc jakaś szansa na top 200 jest. Nie chce mi się nawet tego eventu tykać, dopiero co nazbierałam trochę SN i już mam je wychlapać... dla paru sadzonek i itemu, serio...Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale w nagrodach za top 200 nie ma SP, a hodowlany za pasem. Chyba lepiej podłubać misje w spółdzielni.

marmlada, kolobrzeg oraz Megan lubią to.
  15. chris975

chris975 Fanatyk forum

Myślę, że to jednak lekka przesada ;) skąd każdy ma takie przekonanie xD
    Kupować nic nie zamierzam a jak nie będę w topie to przecież płakać nie będę xD

16. Megan

Megan Komandor forum

Nie mają każdego dnia 88 florków lecz 88 kinopunktów a to wychodzi cztery florki i 8 kpkt przechodzi na kolejny dzień:)

Event robię lecz tylko podstawę i wystarczy mi, potem trzeba odpocząć od siania;)

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

mnie też kusi ale ... sama nie wiem co myślec , czytając to co blazers pisze , to wyższy poziom ma gorzej niż te niższe ?

dziwne to wszystko a w SN tyle nie zainwestuje >:(

basia_z_, bacowa70 oraz Megan lubią to.
  18. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witaj w klubie :) ostatni przedział dla mnie to raczej nie do zdobycia bez użycia SN , ale próbuję bo to nałóg;)

basia_z_ i draculik34 lubią to.
  19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Monia, witaj w klubie:oops: Item mnie też kusi, ale jak pomyślę sobie o kocim, to:wuerg: :cry:

20. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

nie zgodze się z Tobą , ja mam 97 i ciągle ładuje realną kase w gre , ale ten podział wcale mi się nie podoba , podobnie jak i kilka innych rzeczy , które BP nam zafundowało np. defraudując nasze SG , za zwierzaki hodowlane , które wracają do paska :cry:

basia_z_ i gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.