Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

W grupie 7 dziewięć miejsc zajętych. Nikogo z Polski. Dziewięć razy rzuciłam mopsom, ale 7 kolejnych frisbee się ukręci za jakiś czas.
    Z nagród wypadają tylko PD, SG i TPD.

Magdam.1__ lubi to.
  2. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Ja chlapnelam sobie tylko na rozruch bo na wiecej nie mam. Ile zrobie to tyle bede miala bez spiny na Top. Czekam na badyla a on rosnie i rosnie.................

6elka4 i Magdam.1__ lubią to.
  3. visi0r

visi0r Forumowy żółtodziób

Witam
    To i ja się wypowiem. Walczę w grupie nr 3:p. Nakarmiłem 36 mopsów, beż koszyczków oczywiście, roślinka rośnie. Oj chyba mi się opłacało zrobić dużo ponad roczną przerwę. Kiedyś faktycznie się ciężej lv wbijało :)

4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Pierwsza 100 pękła...jeszcze po kropelce,jeszcze po kropelce ....lalalalalalalaaaaa:p
    Miszcz-388
    Tez cie widzę:)
    Coraz więcej BIAŁO-CZERWONYCH:inlove:

5. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

14-tu Polaków u mnie na liście na 119-tu.
    Lider - 430 psiaków.

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Od prawie godziny patrzę na te piękne obrazki i nadal nie ogarniam całości.
    Łzy wzruszenia przesłaniają mi całość obrazu a zazdrość tak mocno ściska pośladki, że aż oczy mi łzawią...
    Perpetum mobile - normalnie... :)
    Nawet nie mam pomysłu, jak pomóc (?), by Polska była jak zawsze najlepsza.

7. Ania

Ania Ekspert forum

Witaski
    U mnie na pierwszym miejscu pacimaci70 na trzecim chyba Polka marcela a ja jeszcze siedzę na fotelu:D i sieję roślinkę.

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Gratuluję wszystkim którzy weszli do TOPu! Brawo oby tak dalej.
    U mnie 40 piesków nakarmione. I dostałam w sumie 15h kombajnu :) fajnie. Najwięcej TPD, potem SG. PD mało. A tak babeczki, CMJ, doniczki :) nie jest źle. Tylko 1 zagroda i jedna sadzonka jak na razie.

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no i jak to jest? ja na 80 nakarmionych piesków dostałam tylko 1 h kombajnu :cry:
    i pd sg i pd i sg :oops:
    mam nadzieję ze ta losowość to się nie zawiesiła u mnie i dadzą mi ciut paliwo do maszyny :oops:

29 osób u mnie na Top-ie

mam nadzieję że 50 dziś nie stuknie :cry:

dobra pobeczałam idę siać :p

10. aisunel

aisunel Generał forum

Sprawozdanie z naszych faremek grupa 7-9-ciu,8-14-tu i moja 9-15tu w wiekszosci koszykarze.Wczoraj mialem 500 kropelek,dzisiaj 1500.Potrzeba prowokuje ryzyko.W zupie pozostaly mi 3 zwierzaczki.Kupilem za 18mln. kosmiczna, dolozylem do 3 laciatych w oazie i bingo.I tak 900 kropli+60paszy doszlo.Za 1h odpalam kasztana i lece do zera.W miare zblizone wyliczenia wskazuja,iz,ze bede mial ok.300 spacerow co w grupie 9 winno uplasowac mnie na bardzo wysokim 197 -miejcuxD.Jakos tak nigdy nie spieszylem sie z lewelami,jestem typem bankiera;).W piatek sytuacja sie w miare wyklaruje,jak beda problemy nr.karty znam na pamiec,10 sekund i jestem w srodku stawkixD

11. ewanta

ewanta Komandor forum

a ile dziennie można prezentów otrzymać? może będziemy naszym z czołówki grupy śmierci wysyłać prezenciki coby Polska nie zginęła....

Widełki3 lubi to.
  12. Ania

Ania Ekspert forum

U mnie już 107 osób w Topie a to dopiero początek

13. ramona45

ramona45 Książę forum

20 :(

AnnDżelina lubi to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Ja zrobiłam 30 karmień za jednym zamachem przed chwila. zostały mi 4 karmienia do końca, a tu bam 12h i następny prezent to 3h. Sama się zdziwiłam. Szkoda, że na noc :p kiedy sieję długo rosnące, ale załapie się na wieczorny zasiew i na poranny zbiór :)
    U mnie PD wpadło tylko 5 na 40 karmień.

U mnie w topie tylko 5 osób. Polaka brak.

Nutka, -szalona- oraz AnnDżelina lubią to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No i setka pękła... Nasze biało-czerwone barwy też zaczynają być widoczne:inlove: Cieszy się człek jak z polskiego medalu na mistrzostwach:D
    Ja tradycyjnie zabiorę się na poważnie za event w weekend. Na noc kolejny rozsiew eventówki. Póki co mam całe 95 sztxD

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

To raczej nie prezenty (w domyśle wypadajki) są istotne, co SN, który jest teraz niezbędny a osiągalny jedynie poprzez realne zakupy.

17. aisunel

aisunel Generał forum

Wniosek,karmimy rano:)

18. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

W mojej grupie (4) nadal 5 topowców (nikogo z Polski), niebieskie coś się sieje i rośnie, kościste naklejki nie chcą lecieć...

19. Rolnik9000

Rolnik9000 Forumowy żółtodziób

nie wyskakują u mnie mopsy nie wiem jak mam je uruchomic

20. magros

magros Nadzorca forum

witam czy u was tak sie ta gra muli nie moge nic zebrac nie mowiac juz a przejsciech ze strony na strone

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.