Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Ameryka nie śpi :D:D:D
    Wzajemnie ,powodzenia w evencie i gratuluję zdrowego rozsądku,ale kto bogatemu zabroni ;)
    Chętni się zawsze znajdą :)

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie podoba mi się moja lista-.- Już 6 osób jest na niej:(

Też startowałam w kocim, ale z Markiem byliśmy na 39 i 40 miejscu ;) Innego MarkaW nie znamxD

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

5 piesów wybawione, naklejka moja:p
    teraz to już na luziku :p

4. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Ja drobne na tę grę wydaję, ale tylko drobne, a gigant koszyk to prawie 12 funtów (bez kilku pensów), to jest rozbój w biały dzień, Brytyjczycy też nie rzucą się na te koszyki.
    Generalnie Big Point przesadza. W innych grach za około 8 funtów miesięcznie, mam odpowiednik premium + zawsze jakieś fajne fanty. Tu sam kombajn na miesiąc to już 8 funtów. Paranoja-.-

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech.
    Napisałam gdzieś tam na samym początku, że na górze to będzie walka na koszyki.
    Dla mnie to było jasne od lektury poradnika do eventu.
    A teraz co, wielkie zdziwko i jeszcze większe oburzenie...?
    No nie przesadzajcie - to w sumie krzepiące, że komuś jeszcze aż tak na czymkolwiek zależy w tej grze.

Eventu nie robię, koszyczków nie kupuję, uczestnikom współczuję.

6. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

U mnie nastąpiła zmiana lidera. Niejaki hupi78 ma nakarmionych 97 piesków.xDxDxDxD

7. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

młyn mu nie nadąży koszyków przerabiac xD:cry:xD:cry:

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja kombajn kupuję-samW Polsce mieszkam,najniższa krajowa.A teraz [​IMG] :p Eventu nie robię,wcale...

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Z przecieków takie coś wpadło w łapska :

[ciach]

Zakres 12 nadal tylko 6 userów na liście , coś cieniutko.
    Pierwsze frisbee wstawione , ale młyny lekko zajęte xD.

Przecieki usunięte, ponieważ zupełnie nie w temacie.
    Md_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2017
  10. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Masz racie, przy takich eventach liczy się kasa, ja zrobię event dla zasady ale walczyć nie zamierzam

11. aisunel

aisunel Generał forum

113;)

pretorianka lubi to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja nie zrobię bo na ogół nie robię... ale nie lubię rywalizacji opartej na gotowości do inwestowania, zwłaszcza w takich grach jak ta.
    Jasne, kto bogatemu zabroni - więc nie mam absolutnie żadnej pretensji do nabywców koszyczków, ich kasa, ich sprawa...
    ... natomiast mam pretensję, i to sporą, do autorów scenariusza tego eventu, bo to scenariusz wymusza taki rozwój sytuacji.

13. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

xDxDxDxDxDxDxDxD
    Dobre. Ale się ześmiałem - monitor opluty.
    Hupi ma już 108.

Post edytowałam. Cytat poprawiłam, jak w oryginale.
    Mod_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2017
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W końcu ktoś przetłumaczył z"ichniego"na nasze poprawnie :p Tym bardziej się cieszę,że nie robię wcale,bo jak się znam,ponieść by mnie mogło -.- A wtedy mąż obiecany kaftanik na bank by mi załatwił :pNie wiem,nie znam się-tyle real kasy ten item jest warty?o_Oo_Oo_Oo_O

Post edytowałam. Cytat poprawiłam, jak w oryginale.
    Mod_Zła

gadek i Marrylan lubią to.
  15. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Może masz rację. Skoro grasz z kilkuletnimi przerwami, na zdobywaniu leveli Ci nie zależy, to BP powinno tak opracować zasady eventu byś mogla bez większego wysiłku zdobyc item. Przecież sama piszesz, że bardzo Ci sie przyda, a moze nawet zachęci do gry. I to jest ważne, bo mnie do gry zachecać nie potrzeba, ale za to zniechęcić do gry mnie można, bo nie lubię ciągle byc gorszego sortu /graczem oczywiście/.
    Życze wytrwałości w walce o item.

gosiagosia60 i Anhedrea lubią to.
  16. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Czytam ile to już nakarmionych psiaków ponad 100 i spoglądam na listę nr 9 a tu błogi spokój :) nikogo nie ma, wniosek? lvl 99 i 100 niechętny do zakupu koszyczków i inwestowania albo same leniuchy xD

pretorianka i gretag lubią to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jasne Zła , jak najbardziej nie w temacie xD.
    Przecieki zostawiam na kozetce jakby kogoś interesowały.

Dalej sieję i karmię.

18. ramona45

ramona45 Książę forum

Monia, Niemce też nie śpią :) Mam w sąsiadach 3 i są baaardzo hojnixDxDxD

akinomrd i Mariolka7214 lubią to.
  19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Takie same żale były podczas eventu kociego... i ile było tych koszyczkowiczów? Kilkanaście może.
    Jeżeli kogokolwiek razi to że ktoś wydaje kasę aby być w topie to podobnie powiedzą Ci którzy nie mają tony darmowego sn z drzew, które jak wszyscy wiemy my mamy przez nierozgarniętą Kanadyjkę...
    I jestem pewien, że zdecydowana większość piszących na tym forum, chociaż odrobinę myślących a nie bezmyślnie klikających osób spokojnie skończy evencik. A przy dużej ilości czasu wolnego także załapie się do topu w swojej lidze levelowej :)

A badylek rośnie :)
    Dziś na dużych polach z wodą, nawozem i sn :)

20. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek po banicji !

Jak tu wystartować w TOP, jak tu taki bałagan ?
    Siać zaczynam a już kilku walczy w Top'ie...
    Dopiero dwa pieski mam zadowolone a dopalaczy już brakło <smuteczek>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.