Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Generał forum

W grupie 8 dwie osoby w topie. A ja sobie nadal sieję drobnicę i wciąż nie wiem czy robić event:music:xD

jagódka133 i gretag lubią to.
  2. visi0r

visi0r Forumowy żółtodziób

Jak myślicie ile będzie potrzeba na top 200 w 3 grupie? xD

jagódka133, pretorianka oraz gretag lubią to.
  3. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

czytam i nie wierzę :D ale ludzie ładują kapuchy :p z moich wyliczeń tj coś ok 2,5 tys :D

4. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Po pierwszym zbiorze badyla i oczywiście goździków na początku, 155 kości. za 2 godz ponowny zbiór i siew na małe pola. A na top nie liczę.

jagódka133 lubi to.
  5. Dinos-Rabbit

Dinos-Rabbit Czeladnik forum

No to u mnie same biedaki bo nie ma żadnego na liście hahahahaha

6. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ja dopiero zaczełem siać a gościu w top nakarmił już 61 psów xD

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mnie to szokuje że tyle kasy wydaje się na grę... przepraszam na jeden event. Przecież można ją spożytkować w inny sposób. Albo komus podarować (potrzebującemu, tyle chorych dzieci czeka na pieniądze bo bez nich nie dadzą rady przeżyć) ale o czym tu pisać.... eh

P.S ja to mam miękkie serce odkąd sama mam szkraby

no i dobra małe pola obsiane teraz 5h przerwa, lecę z dzieciakami na dwór. :) powodzenia w top200 :)
    haaa i nawet jedno frisbee mogę ukręcić xD :cry:

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2017
  8. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jadę na rowerku na spacer do lasu taka piękna pogoda może tam spotkam czerwonego kapturka z koszykiem do top 200, wiedziałem że są fanatycy ale aż tak przodownik nakarmił 72 psy

agni33 lubi to.
  9. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    U mnie w "grupie śmierci" lider ma nakarmione 72 pieski.:(:(

PitchforkOfDoom i kybek93 lubią to.
  10. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dodaj do tego 100, które musiał nakarmić żeby odblokować TOP

gadek i __BiAłY__ lubią to.
  11. tigre

tigre Fanatyk forum

Niesympatyczny - cóż subiektywność odczuć - a marudzenie że gracze o niskich V dostaną item jest sympatyczne? I nie posądzam nikogo, raczej pokazuję jak to co piszą wygląda w odniesieniu do bezsensowności sytuacji (czytaj - co dałby brak podziału na grupy - tylko to, że nagród byłoby mniej a walczyliby wszyscy- czyli dla Ciebie żadna różnica, dla graczy którzy przy podziale mają szanse-ogromna)
    Piszesz o gigantach- i super- to teraz przeczytaj jeszcze raz to co ja pisałam, to co Ty- i odpowiedz mi: Gdyby nie podział na grupy - jakie szanse z tymi gigantami miałyby niższe "v"....? odpowiem - zerowe - więc po co mieliby grać?
    Bardziej ganić można tych którzy poszaleli z koszykami chyba - i tu nie o podział na grupy chyba chodzi tylko o to kto wyda więcej na koszyki. Tu chyba pies pogrzebany- ciężko mierzyć się z tymi co na starcie kupili 20 i więcej koszyczków.... a to już z podziałem o który taki rwetes jest nie ma nic wspólnego za to wiele z zyskami firmy-o co nie mam żalu bo po to tę grę utrzymują, rzeczywistość taka
    Jeszcze - pijesz do mnie i mojego levela :) a jak gram długo to muszę mieć ponad 100? czy już powinnam 200? ;) ale by zadośćuczynić Twej goryczy wylanej - nie grałam ponad 2 lata - dla mnie item dajacy 250 był mega super hiper :) teraz zaczęłam od stycznia znów - najpierw uzupełnię ponad 2 letnie braki (a kto wie czy gracze z mniejszym stażem nie mają na stanie duuuużo ciekawszych itemów pnącz itp - bo ja spoooooro nie mam :) więc raczej to oni mi pokażą jak się wygrywa :D

A w temacie wypadalców caaałe 120 a wysiew już za chwileczke już za momencik na małe pola leci :)
    Dużo wypadalców wszystkim i zacznijcie się cieszyć z gry, spotkań z fajnymi ludźmi na forum. Przestańmy tyle marudzić (no, może poza znów zakręcili kurek ;))

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

W mojej, siódmej grupie na TOP pusto. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale mnie z tym dobrzexD.
    Event oczywiście robię dla... tradycji. :pJakieś fanty po drodze zgarnę. O Top nie zabiegam, bo .... pogoda ładna i wolę własnemu psu piłkę porzucać, co też za chwilkę zrobię.
    A podział mi się podoba bo więcej osób dostanie nagrody choć rzeczywiście rozpiętość w kategoriach jest krzywdząca dla tych od 101 . Powinny być jeszcze min. 3 piętra. Powyżej 131 niech się .... martwią.;)

pretorianka lubi to.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no to nieźle :(

w grupie 10 są 2 osoby jedna ma 35 ale to karmienie rośnie :p
    i nie są to nasi ;)
    nie pochorują się te pieski o_O

a ja sobie dopiero posiałam :DxD
    jest pięknie na dworze to już nie jest czas by siedzieć przed monitorem non stop ale co ja tam wiem

14. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Kosci zostaly rzucone..cale 140 szt xD
    Eventu jednak nie robie,zwyczajnie mi sie niechce..pogoda piekna,sloneczko przygrzewa,ptaszki cwierkaja:)

Ups.. nie wiem czy weszlam we wlasciwy watek..jak czytam, glowny temat to kto,ile i dlaczego kupuje...
    no i na co powinien wydawac,swoje.. wlasne,..zarobione pieniadze:wuerg:

AlfaWilk i gretag lubią to.
  15. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

I przybył następny :) już 6 w TOP-ie :)
    Niech lecą.A co będzie jak się USA rzuci??o_OPierwsza setka niech będzie dla nich ;)

16. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

zgadza się, w mojej grupie lider nakarmił już 74 pieski, po niecałych 3 godzinach eventu. Sprawiedliwy jak diabli ten event. Dlaczego nie wystawili tego itemu po prostu za żywą gotówkę, np za 80 funtów możesz dostac item :wuerg:
    co ja wypisuję, 80 funtów to tylko 7 największych koszyczków, to jeszcze mało aby item dotac.
    Paranoja, ja rozumiem wydac pieniądze na grę, bo gra musi się utrzymac, ale to co się dzieje to już rozbój biały dzieńo_O

basia_z_ i agni33 lubią to.
  17. tigre

tigre Fanatyk forum

Wiecie - a to nie będzie tak, że na tej liście ostatecznie będą wszyscy bez względu na ilość karmień a te pierwszych 200 dostanie nagrody pod warunkiem że mają ponad 100 karmień? Bo naprawdę nie chce mi się wierzyć by godzinę po starcie ktoś setke nakarmił..... No chyba, ze faktycznie te 20 koszy jak pisałam (może dla kogoś to nie jest duży koszt i tyle....)
    niech wydają - gdyby nie wydawali my byśmy za darmo grać nie mogli :) ktoś to musi utrzymać przecież
    Myślę, że BP w końcu znalazło metodę na kaskę ;) i teraz pytanie o co się oburzymy - o nie zdobycie itemu czy możliwość gry za free dzięki temu, ze inni zapakowali ogrom kasy by mieć ....graficzkę w wirtualnej grze

18. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Nie rzuci....15$ za gigant koszyk to jak dla mnie stanowczo za drogo... wbrew powszechnej chyba opini,tu ploty kielbasami nie sa obwieszone,manna z nieba nie leci a zielonych na ulicy sie nie znajduje..:pxD:D
    Powodzenia w evencie :)

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Za 6 minut się okaże bo 4 frisbee użyłem i zobczę czy będę na liście :)

edit: nie ma mnie na liście a więc trzeba oddać 100 najpierw

20. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Moje 8 się kręci ale czy wrzucać ? :p
    Na liście 6 osób /nie Polacy/ , 77 szt.na I miejscu .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.