Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

u mnie juz 4 osoby są w TOP

draculik34 i gretag lubią to.
  2. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Hejka Wszystkim!:)

U mnie w 10 grupie już jeden Węgier jest - 10 piesków nakarmił.
    Jestem bardzo ciekawa jak sytuacja się będzie rozwijać dalej.:p

draculik34 i gretag lubią to.
  3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Te osoby co będą do wieczora w TOP-ie mają miejsca praktycznie pewne , bo jak władowały sporo kasy to na bank dokupią co trzeba , żeby się utrzymać. Także oby jak najmniej ich było na początek.

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie nadal zero, teraz się cieszę z mojego levelu :p

5. anja66677

anja66677 Czeladnik forum

...u mnie w TOP jedna osoba, dostarczyła 13 mopsików -.-...

draculik34, pretorianka oraz gretag lubią to.
  6. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Bardzo niesympatyczny wpis, jakie masz prawo posądzać innych o złe uczucia. Bardzo Ci sie widze podoba, że gracze z wysokimi levelami zostali wyeliminowani praktycznie ze startu w TOP-ie juz na wstępie. Startowałam w kocim TOP-ie i byłam w pierwszej 200, ale za mną były takie tuzy tej gry jak Blazers, czy Marek W. a także kilkoro innych gigantów.W bezpośrednim starciu z nimi nie mam żadnych szans, a podejrzewam, ze aktywnośc tych graczy w TOP-ie bedzie 100%. Nie chodzi mi o graczy z krótkim stażem ale np. o Ciebie. Jestes zarejestrowany tak jak wszyscy starzy gracze, więc grasz co najmniej 3 lata. 88 lvl w Twojej sygnie mówi, że podoba Ci sie to, że zmierzysz się z graczami grającymi zaledwie kilka miesięcy i pokażesz im jak sie wygrywa. To takie przeniesienie z naszego reala, skoro nic nie umiem, nie mam wykształcenia i nie chce mi sie pracować to doprowadzę do wyeliminowania wszystkich ode mnie lepszych i zostane generałem w tej grze.
    Pisałam juz, że najbardziej by mi odpowiadał klasyczny TOP 1000 i podzielenie pozostałych 1200 pucharów pomiędzy najlepszych graczy w poszczególnych grupach, jeżli nie znależli sie w TOPie. Tak więc nie jestem przeciwko nowym graczom, ale przeciwko premiowaniu nieróbstwa tych nieco podstarzałych.

7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Ojej..a co tu sie zaczyna wyprawiac? Jakies osobiste wycieczki- to takie do niczego potrzebne -.-

Grupa 5. - dopiero jedna osoba na liscie z 15 mopsikami :)

pretorianka lubi to.
  8. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

U mnie 19 :)

anja66677 i PitchforkOfDoom lubią to.
  9. princessca

princessca Okazjonalny autor

fajnie gdyby top 200 był podzielony na kraje, co Wy na to Kochani gracze

bazyl2211 lubi to.
  10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Na koci nie wydałam kasy a zmieściłam sie choć na końcu w TOP , teraz wątpię ze względu na podział poziomów.
    Ale co tam ,ja nie z tych co od razu się poddaje, sama ciekawa jestem dokąd bez koszyczków dojdę;)

Widełki3, ramona45 oraz godia17 lubią to.
  11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

A co mi tam. Startuję do topiku. Najwyżej polegnę i zrobię sobie wakacje od eventów. Największym problemem u mnie będzie wysianie rośliny eventowej.

12. magdalena

magdalena Weteran forum

U mnie w TOPie już 5 osób, a pierwsza osoba ma 72 mopsy.
    Oj zaczynam nie lubić wszystkich oprócz Polaków - gra zamiast jednoczyć wzbudza złe emocje.

Dybilas4 i gretag lubią to.
  13. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Interesujący punkt widzenia. :):)I coś nowego. Jakby to trafiło do działu aktualizacji - to zagłosuję na tak.
    A w temacie: zbieram wypadajki

gretag lubi to.
  14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

To ja pokibicuję z za płota ;)
    zamierzam siać i karmić piesy do samego końca, ale na top to na pewno nie wystarczy, na wyścigi "kto wyda więcej" się nie piszę, a do tego sie to sprowadzi tak mi ptaszki za oknem ćwierkają:p

15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

w 11-ej lidze 4 osoby w TOPie.....:oops::oops:
    ciekawe ile bedzie potrzeba mopsików, żeby sie zalapać

16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie obrażaj się na obcokrajowców :) W moim przedziale na pierwszym miejscu jest Polak :)

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Mariolka, nie wydam na żaden koszyk. Tylko to z własnych zapasów i to co wysieję

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

wiem żeś chomik i zapasy kropelek masz zacne, wiec działaj, u mnie dużo mniej, z 3,5 tysiaca nie ma co się wygłupiać ;)

19. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

2h po czasie zaczęłam bo jednak praca nie pozwoliła, event robię, ale bez żadnych wyścigów, kości 134, top u mnie pusty

basia_z_ i gretag lubią to.
  20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)
    Oczywiście Marek, masz 100% rację - nie jestem aż tak bezmyślna, żeby wyciągać wnioski tylko na podstawie mojej farmy:)
    Napisałam to, aby zachęcić graczy do dyskusji i może wtedy, wspólnie wyciągnęlibyśmy wnioski. Natomiast jak to naprawdę wygląda w grze, to zastanawiam się czy samo BP jest w stanie określić ilu graczy jest w której grupie i czy to są aktywni gracze.

Ja odbieram ten event jako ukłon w stronę graczy poniżej 100 lvl-a i chęć zatrzymania ich w grze.

Mnie ten item byłby potrzebny już bardziej do kolekcji, niż do przechodzenia lvl-i, teraz już one jakby szybciej wskakują, a czy mam 112 czy 122 poziom, to już niewielka różnica.:)
    A jest mi smutno, ponieważ bawię się grą, pracuję na tej farmie i robię eventy dla nagród, a widzę, że ten event, a właściwie jego 2 część mnie nie będzie dotyczył.
    Wypadajek w tej chwili mam 161, aktywne pnącze kasztankowe ale nie mam ochoty go uruchamiać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.