Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szpak_25

szpak_25 Forumowy żółtodziób

Witam, jestem w grupie tych szczęściarzy, którzy dostali się do TOPu. Bez wydawania realnej kasy... Niezła jazda... Mam teraz takie pytanie... nie widzę nagród. Nie mam w inwentarzu ani zagród, ani itemu, ani dopisanych punktów. Czy ktoś miał podobnie?

olaale, dantic3 oraz magdusia668 lubią to.
  2. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

wszyscy mamy tak samo, nawet nie podobnie:)
    zegar eventowy ( ten z mopsem ) wskazuje jeszcze 53 godziny i albo w tym czasie będą nagrody, albo jak sie czas skończy

ja od wczoraj jeszcze nie uprzątnęłam farmy po evencie:oops: normalnie mi się nie chce......pierwszy raz odkąd gram :oops:

3. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja tez nic nie zrobiłam od wczoraj , bo zwyczajnie jestem zmęczona i jakoś dzis brak veny .... moze pod wieczór coś rusze ..

4. magdalena

magdalena Weteran forum

Mam identycznie tylko ładunki z ekspresu wystawiłam, bo mi po ewencie zostało 56h kombajnu.
    O ekspresie nawet tutaj nie pisze bo szkoda słów.

agi31 i olaale lubią to.
  5. olaale

olaale Okazjonalny autor

To nie to, że się nagle obraziłam... bo nie o to chodzi...
    Powinien być powód do radości, skakania pod sufit jak dziecko, bo przecież załapałam się w 11 grupie do TOP200.
    A mnie zwyczajnie jakoś to wszystko co się działo w tym evencie, póki co odrzuciło od farmy...
    Dalej ją włączam. Moi sąsiedzi mogą sądzić, że jej nie opuszczam, bo jest włączona od rana, do wieczora.
    W pracy mogę, bez żadnych problemów i ograniczeń korzystać z netu, w domu też laptop jest włączony [ a co za tym idzie i farma], choć nie siedzę tam non stop.
    Póki co... pozornie jest tak nadal...farma świeci się na zielono :p
    Zobaczymy... może to jakieś zniechęcenie minie. Jeśli nie, będę mieć jeden nałóg mniej8)xD

6. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Witam
    tez naszukałam się mopsia i reszty nagród i dopiero po przeczytaniu waszych postów trochę rozjaśniło mi się, czekamy na mopsia.
    Gratuluje wszystkim walczącym,
    pozdrawiam

7. martab30004

martab30004 Czeladnik forum

Mopsik i reszta właśnie pojawiły się na moim koncie - pewnie na Twoim również:)

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie też się pojawił . Postawiłam na wyspie w kącie , bo po prostu brzydki graficznie jest , ale pokazuje mi , że pd będzie dawał ,
    chyba nie tak miało być . :(

gosiagosia60 i Mariolka7214 lubią to.
  9. martab30004

U mnie jest tak samo, ale bonus też z niego pewnie będzie:)

Mariolka7214 lubi to.
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

dostałam właśnie :) i tak miało być :)

pd miał dawać i będzie dawał jak masz na wyspie to da pd na wyspę a jak na farmie to na farmie da pd
    a bonus ma działać na całą farmę chyba? ale czy na pewno to nie wiem
    bo mamy taką informację - bonus: + 40% PD/TPD przez 3 godziny
    więc jak jest z bonusem może ktoś się wypowie

była informacja temat pd/tpd :)
    PD będzie zależne od polany, gdzie item zostanie postawiony

xBabciaEwa lubi to.
  11. xBabciaEwa

Dzięki Aniu , chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem .:)

widlobrody i AnnDżelina lubią to.
  12. kufynka

kufynka Zaawansowany

Witajcie ,Gratulacje dla wszystkich biorących udział w TOP200 ,serdeczne dzięki za doping od kibicujących,reszta została już napisana

_Myszka30_ i AnnDżelina lubią to.
  13. halina415

halina415 Ekspert forum

A ja byłam przekonana że to bonus na całą farme

14. kufynka

kufynka Zaawansowany

Sam item będzie dawał PD 7800 jak postawimy na farmie albo TPD jak postawimy na wyspie.
    Bonus 40 % będzie działał na wszystkie łąki..

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

umiesz :) tylko ja go najpierw postawiłam na farmie i ok ale po przestawieniu na wyspę widzę też pd
    pytanie wisi w ogólnych - poczekamy na odpowiedź

16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

AnnDżelina problem z itemem "Mops w kołysce" dotyczy otrzymywanych punktów. Bonus działa prawidłowo, czyli na wszystkie łąki (zarówno PD jak i TPD).

AnnDżelina lubi to.
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a co wiesz o bledzie z dopisywaniem innych nagrod zamiast tpd x poziom na wyspie,,dopisuje tpd x poziom na farmie,,

18. xBabciaEwa

Odkryłam za florki 3 zagrody , które dostałam za udział w top - normalnie się popłakałam ze śmiechu -
    2 x żółte krety i kurnik pom - na bogato . :)

19. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Przepraszam za opóźnienie. Postaram się dopytać co z tymi punktami tropikalnymi.

20. martab30004

Najwyraźniej ktoś tu wykonał krecią robotę;) Ja swoich na razie nie wystawiam - boję się:) Chociaż akurat na tym świeżutkim koncie niewiele jeszcze mam, więc właściwe wszystko się przyda.

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.