Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Moim zdaniem cały ten event był niesprawiedliwy

2. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Pomimo tego że załapałam się do TOP w 3 grupie nie czuję jakiejś mega satysfakcji. Uważam że 3 pierwsze grupy powinny powinny mieć TOP 50 czy 75 (wtedy pewnie bym się nie załapała, teraz 99), a 2-3 ostatnie grupy zwiększony zakres o 100-150 miejsc. Nie twierdzę, że tak byłoby uczciwie (bo i tak sporo osób by się piekliło za jakikolwiek podział na grupy) ale na pewno lepiej niż teraz. Tym bardziej, że sporo nagród w tych pierwszych grupach prawdopodobnie przepadnie.

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie mogłam kibicować dzisiaj bo ... praca przeszkodziła :p
    Gratuluję tym co na TOPie. Mocno ściskam wirtualnymi ramionami podTOPionych i za panem Wołodyjowskim mówię ... nic to ... .
    Ważne, że .... mopsy szczęśliwe:D

4. halina415

halina415 Ekspert forum

ja tez mała i drobna a takiego pieska mam w domu, tylko już dorosły, jeszcze raz gratki za robote na piechote

5. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Gratuluję wszystkim TOP-owiczom :)
    Pięknie dziękuję sąsiadom i znajomym :inlove: jesteście niezawodni :inlove: bez Was tzn bez przysyłanych kości wychlapałbym parę setek zielonych kropelek więcej ;) a tak jeszcze zostało coś nie coś xD
    Eventowy sukces już uczciłem złotym napojem i teraz mogę leniuchować do woli xD

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Gratuluję Wszystkim Topowiczom dostania się do 200 - tki:inlove:, ale także hartu ducha walczącym :inlove:, których pokonał jednak chory system 8). Gratulacje [​IMG]

Mnie zawiódł spokój i niedocenianie tajniaków ;). Ale nie żałuję, bo w porę zrezygnowałam z walki. Jak po raz kolejny wskazała walka w TOP zawsze trwa ona do końca, a ja nie mam szans walczyć do końca. No i ten ewent ewidentnie udowodnił, że nie ma co się spieszyć z poziomami :p, więc po co mi taki item :D.

7. Phyoriie

Phyoriie Czeladnik forum

Czytam, czytam i czytam, no niby ze zrozumiem, ale nadal tego topa nie rozumiem. [ciach], gram w grę, z przerwami mniejszymi, większymi od 2010 roku, ale takiego czegoś jeszcze nie widziałam. Nie żeby mnie moje zero dostarczonych piesków zmartwiło, bo nawet nie wiem co to toto... Poza tym patrząc realnie na różne dziwne gierki w necie, wszędzie jest to samo. Także ja zrobiłam sobie parę frisbee, nakarmiłam kilka psiaków, wpadło drzewko ciekawe, wpadł warsztacik do zwierzątka, którego nie mam, ale kto by się tam tym przejmował. Tak czy inaczej "kongratulacje" dla tych co to się załapali :)

Edytowalnym, niestosowne słowo usunęłam.

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 maja 2017
  8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Gratki dla tych co się załapali do TOP :)
    Smutno mi że gracze z wyższych grup wylecieli z TOP:(
    Mam jakiś lekki niesmak po tym evencie mimo że
    zrobiłam tylko 1 część , nie nakarmiłam ani 1 piesa ponad tej stówy - roślin wysiałam na styk :D
    Od razu wiedziałam że nie startuję w TOP-ie , serce me słabe pewno z nerw bym zeszła :oops:..i tak jakoś nigdzie mi się nie śpieszy z poziomami to bajerancki item niepotrzebny ..
    Właściwie to i Norbi , blazers , gosiagosia oraz wielu userów napisało to co i ja myślę :)

9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Gratuluję szczerze wszystkim, którzy walczyli.. nieważne czy wrócili z tarczą, czy też na tarczy.
    .....................

Nie będę powtarzać tego, co napisano wyżej, ale bardzo bym sobie życzyła, by BP zaspokoiło moją ciekawość.A pytanie brzmi :
    Jak rozkładał się udział procentowy aktywnych* graczy w poszczególnych grupach???? Czy ostatnie dwie grupy przypadkiem nie skupiły 70 - 80 procent takich graczy??
    Koci ewent był czystą przyjemnością, a rywalizacja była czysta.. i ten item mnie cieszy.. do psiego nie podeszłam i jak się okazuje - słusznie ( jestem, czy też byłam w 11 grupie...)
    Pozdrawiam serdecznie

Aktywny - moja definicja - to taki, co włazi na farmę minimum raz lub dwa w tygodniu i stara się zrobić większość ewentów.

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Wszystkie listy zaktualizowane w dokumencie jakby ktoś chciał popatrzeć

11. aisunel

aisunel Generał forum

A miecio jak sie cieszy,ile dobrodziejstw roznego rodzaju.Wejscie do TOPu zawdzieczam krowie i to truskawkowej,ktora poswiecajac sie w zupie pozwolila zdobyc mopsikaxD.Udalo sie i dobrze i bez ble,ble.Emocje opadly i to dla szerokiej rzeszy beda niezapomniane.Nawet niegodny jestem ale muszem napisac.Wielki,Wielki szacun dla kamikadze z 11 i 12-tki,domyslam sie,ze wiekszosc z Was jeszcze takiej orki nie miala w tej grze.Atmosfere stworzyliscie wyjatkowa i smiem twierdzic,ze smutkiem, juz nie do powtorzenia.Mariolka z syjamkami,MaDzo,ma dobry towarxD,Marek probujacy to uspokoic.Ale order Blekitnego Mopsika,moze otrzymac jeden wojownik.To co zrobiles Rafale zasluguje na najwieksze uznanie,przegrales z usmiechem na klawiaturze:),przyznales sie do bledow i pomimo swiadomosci,ze mopsik ucieknie,walczyles jak Don KichotxD.Jestem Twoim dozgonnym fanem w tej grze.I pamietaj o lodachxDxD

12. małgoos

małgoos Cesarz forum

JA przytargałam[​IMG] dla wszystkich bioracych udzał w tym maratonie top

13. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Gratulacje dla wszystkich:)
    Dostałam się do topu w swoim przedziale ale, uważam że te grupy źle wyszły... To ponad 300 nagród się zmarnuje?
    Próbowałam też robić event na mniejszym koncie w przedziale 3-60, zabrakło mi 15 zabaw do pnącza.
    Według mnie dla gracza, który zaczyna swoją przygodę z Farmeramą i dopiero poznaje wszystko nie byłoby możliwe dostanie się do topu w tym przedziale. Może i fakt, niebieskie coś dałoby radę wysiać, ale w wypodajki nie wierzę. Nie grałam dość długo (mam 84 lvl, ale weszło tyle nowości, dodatków, że cały czas muszę siedzieć na forum i sprawdzać co jest do czego i po co i na co), może gracze(3-60), którzy są w topie dostali się tam bez żadnych 'pomocy'. W sumie nie siedziałam na grze cały czas i nie robiłam go z zegarkiem, może gdybym pilnowała czasu udałoby mi się uzbierać wszystkie ''naklejki''.
    Z nikim się nie ścigałam, zrobiłam tyle ile się dało.
    Nie podoba mi się to, że ''mali'' gracze nawet nie dostali się do top i dużo miejsc było wolnych, a osoby z najwyższych grup bardzo się napracowały i nie weszły do topu.
    Top fajny, ale (następnym razem) powinien być na ''zdrowszych'' zasadach i z lepszymi przedziałami lub ilością miejsc dla wysokich poziomów.

14. ewanta

ewanta Komandor forum

chciałam się także wypowiedzieć na temat eventu. osobiście uważam że podział na grupy jest ok bo osoby z niższym levelem nigdy by nie miały szans na cokolwiek jakby wszystkich do jednego wora wrzucili:) nie podobał mi się tylko wybór levelów do tych grup. nie zużyłam ani kropli SN oprócz tych co na początku na rozsiew. nie wstawałam w nocy i nie czekałam z zegarkiem w ręku na zbiór. koszyczków oczywiście też nie kupiłam a do topu się załapałam. w wyższych grupach była walka a w moim przedziale na luzie można by powiedzieć.
    jeśli BP chce w przyszłości robić takie eventy to jestem na tak tylko proponuję w wyższych levelach zrobić jeszcze parę podziałów a w dolnych wręcz przeciwnie - połączyć parę grup w jedną. wtedy moim zdaniem będzie ok. w każdej grupie będzie rywalizacja

15. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Witam!
    Gratuluję zwycięzcom.
    Moim zdaniem podział na grupy był w porządku, gdyż mogli zmierzyć się ze sobą gracze zarówno początkujący jak i z ogromnym doświadczeniem (pod warunkiem, że nie kupowali koszyczków). Widać to po ilości wybawionych piesków w każdej z grup, i która grupa ma największe możliwości jeżeli chodzi o grę.
    Tak naprawdę ilość wybawionych psiaków zależała tylko i wyłącznie od danej grupy i pędu do itemu skoro na 200 miejscu były aż takie rozbieżności, od kilku sztuk do kilkuset. Poza tym ewidentnie widać jakie są możliwości początkujących graczy, a jakie graczy z wysokim poziomem w grze.

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
    feniks1414, gretag oraz janekkostuchna lubią to.
  16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Piękne gratulacje dla wszystkich farmerów i farmerek, tych co znaleźli się w TOPie za wytrwałość jak i tych co niestety odpadli przed końcówką, ale próbowali do końca walczyć.
    Podziękowania ślę również naszej ekipie dopingującej za wiarę we wszystkich i gorący doping i zagrzewanie do dalszej walki ;)
    Tutaj muszę wyrazić swoje odczucia.
    Był to mój pierwszy TOP i nie wiem czy nie ostatni, choć co prawda znalazłem się gdzieś tam chyba na 114 miejscu to nie zmieniam zdania, że to był istny wyścig szczurów.
    Rywalizacja byłaby o wiele fajniejsza gdyby każdy startował z tym co ma, zero koszyczków, wydawania realnej kasy (nie żebym się czepiał wyjątkowo) itp. zdrowiej, przyjemniej, większa satysfakcja z rywalizacji.
    Na szczęście moje opamiętałem się i cel został osiągnięty, nie użyłem ani jednej zielonej kropelki, nie kupiłem żadnego koszyka (choć taka myśl przeleciała raz po głowie) i z tego się bardzo cieszę no, ale 4 grupa to nie 11 i 12 i nie ma porównania w ogóle.

17. Jaszczurka88

Podział na grupy tak, wiadomo że "starsi" gracze mają większe możliwości. Ale nie na takie grupy i nie z takimi samymi nagrodami. Ja oddałam 11 nadprogramowych zabawek i jestem w TOP a przykładowo Blazers (sorki że robisz za przykład) oddał ich ponad 600 i niestety nic nie dostanie. Kolejna rzecz: czy to jest właściwe aby Gracz z 11 zabawkami dostał taką samą nagrodę jak ten z 1200? nie sądzę...

18. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

W poprzednim takim ewencie (dzień kota, VII 2015) byłem jeszcze żółtodziobem.
    Miałem zgromadzone ok. 1.400 SN i nawet nie próbowałem startować.
    Obiecałem sobie wtedy, że następnego TOP-u nie odpuszczę. Gromadziłem skrupulatnie każdą zieloną kropelkę skąd się dało,
    a zużywałem je praktycznie tylko na pierwszy rozsiew.
    Do psów zgromadziłem 9.278 SN (nie mam żadnych superdrzew).
    Dzięki podziałowi na grupy miałem szansę powalczyć.
    Zużyłem 3.915 SN i 2403 zośki. Wystarczyło by mniej, ale sprawy rodzinne itd, trzeba było trochę podgonić.
    To był mój ostatni taki TOP.
    Jak będzie następny, będę już w 'grupie śmierci', a bez superdrzew i przy graniu za free to mogę sobie ...
    Emocje duże, ale i tak czekam na dożynki.

Gratulacje i podziękowania dla graczy i kibiców!

19. tigre

tigre Fanatyk forum

I pod tym się podpisuję w pełni. Ja dostałam się do tego nieszczęsnego 200 ale czy wielkim nakładem -uczciwie piszę, że nie
    Wychlapane ze 350 SN (czyli prawie cały zapas ;)) z kasztankiem i tyle -rywalizacji to w tej mojej grupie prawie nie było...
    Biorąc pod uwagę szaleństwo na ostatnich poziomach - to w niższych grupach wystarczyłoby zrobić 100 miejsc i coś by się działo - byłaby adrenalina a te nadwyżki wsadzić do 2 ostatnich i zrobić tam top 300-400. Pierwsza setka koszykarzy a na pozostałych miejscach normalnie walczący.
    Bardzo bardzo Was podziwiam za tę walkę i za humor tu na forum, za brak flustracji (która pewnie w domowym zaciszu pojawiała się nie raz) i za umiejętność przegrywania z ogromną klasą .... szkoda, że tak a nie inaczej to wyszło bo nasi uTOPieni w ostatnich grupach zasługują na ten item moim zdaniem dużo bardziej niż ja
    A jeszcze jedno- do paska będzie - ja nie chcę tych leveli......
    ....i ostatnie....skąd na boga tyle SN....:inlove::inlove::inlove: 12 tysi, 20 tysi jesuuuuuu tyle na oczy nie widziałam ale dwa baobaby są dzielnie rosną i ...znów odrabiają ;)

20. Jaszczurka88

I na koniec smaczek... kilka godzin po zakończeniu eventu zmiana w działaniu Mopsika -.-

"Dnia 22.05.2017 o godz. 22:20 - w związku z otrzymaniem informacji o zmianach, dokonano korekty informacji o itemie Mops w kołysce - PD będzie zależne od polany, gdzie item zostanie postawiony oraz itemie w Pogoni za snem - można go ustawić na każdej polanie, będzie dawać PD lub TPD."

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.