Opinie Konkurs frisbee dla psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. etanus

etanus Forum Pro

Etanus na 104 pozycji:inlove: ale jak bym miał zamiar brać udział w następnym takim Topie to uprzejmie proszę -żeby mi zasadzić kopa w przegródke między pośladami!!! :p:p

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Proszę, spójrzcie raz jeszcze na swoje listy i podajcie dane po ostatniej aktualizacji. Lista prawie pełna, brakuje danych z wagonu 2 i 5.
    Żeby nie zaśmiecać forum może być na sówkę. :)

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Firmy wszelakiego autoramentu, na całym świecie kierują się maksymalizacją zysków i minimalizacją kosztów. Tak było od zarania dziejów. Teraz chcąc brać efektywny udział ( bez inwestycji sporej kasy) w tutejszych TOP-ach muszę się zastanowić co robić, aby jak najdłużej nie awansować na wyższy poziom ? :cry:xD
    Błagam tylko proszę nie pisać, że NIC ( to sama wiem xD)

4. aknik

aknik Okazjonalny autor

Grupa 7 pozycja 64:inlove: Brawo ja! Pierwszy raz brałam udział w topie i nie liczyłam na to, że się uda ;) Weszłam bez koszy kupna SN, wstawania w nocy. Jedynie wczoraj odpaliłam kasztanka dla wypadajek.

5. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Siej rzeżuchę na dużych polach bez dopalaczyxD:cry::cry:
    Dziękuję Moderacji za dużo wyrozumiałości podczas trwania tego obłędu :)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

o_O A u mnie na 102.

7. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Udało się być w top na 55 miejscu - 49 mopsików (grupa 4).

wagon 2
    minimum - 1
    maksimum - 607
    graczy - 94
    Polaków - 5

8. ona64

ona64 Czeladnik forum

Grupa V wszystkie miejsca zajęte, czyli 200 graczy.

najwięcej - 410
    najmniej - 49
    Polacy - 25

dantic3, bari06 oraz panoramaogrodnicza lubią to.
  9. małgoos

małgoos Cesarz forum

Ja jestem w grupie 00 TOP dzieki temu eventowi mam róz drabiny i zarobionej kaski na poczet róz hydranrów

10. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Gdybym wiedział, że to tak się potoczy, to na pewno kupiłbym sobie 1 koszyk i by styknęło.
    Przegrałem o 22 pieski.:(:(
    Trudno się mówi, a życie toczy się dalej. Przecież to tylko piksele.
    Pisałem, że przeznaczam 5.000 SN i prawie zmieściłem się w limicie.

11. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wielkie dzięki dla wszystkich naszych farmerek za doping , za dobre słowa , za wszystkie pompony , za wytrwałość w machaniu , dzięki Wam ten wątek był ciekawy i kolorowy...:inlove::inlove::inlove:
    i Dzięki również za fajowskiego Słonika w różowych trampulkach , który boso dobiegł do mety ,
    ale niestety nie wszystkich na metę dowiózł....:sleepy: naprawdę bardzo żałuję i niezmiernie mi przykro , że
    włożyliście tyle pracy, czasu i dóbr farmerskich i nie wyszło..., ale to nie Wasza wina , to wina tfurców gry , którym przyszło do głuf ogołocić starych i wiernych farmerów z zapasów SN i innych dobroci...
    zafundowali nam naprawdę wielką niesprawiedliwość w podziale na grupy....i będę zawsze to powtarzać , że to był
    niewybaczalny błąd i nie tylko !!!!8)-.-:wuerg:...balans do kitu...:wuerg:

Dziękuję Wszystkim odwiedzającym wątek , za posty i lajki , za humor , optymizm i wiarę , że się uda... żeby biec...i zmieścić się w swojej dwusetce , przez co fajnie się go czytało i mimo ,że mało pisałam , to jednak chętnie zaglądałam :):inlove:
    wszystko to było bezcenne i warte zachodu , że się spotykamy , rozmawiamy w tak dużej grupie...i to razem :)

Gratuluję Wszystkim naszym polskim farmerom , którym udało znaleźć się na liście TOP200:inlove::inlove::inlove: !!!!!!!!!!!!!!!

mnie również...na 108 miejscu wylądowałam ( 688 zabawek) , mimo , że przez większą część eventu zwisałam tuż pod listą , a powodem był brak kasztanka , który musiałam zostawić na sam koniec.:wuerg:
    ze sporym zapasem SN nie miałam zamiaru niczego kupować....i udało się :)nie dostali ode mnie złotówki :D
    trochę zabawek niestety zostało w stodole , bo w końcówce gra strasznie przymuliła...:wuerg:...było by powyżej 700:eek:,
    podsumowując zużyłam dwadzieścia parę tysi SN , kombajny w większości od piesków i ze sklepu za farmarki a siewnik z pięknych skrzynek , dużo czasu , nocki niecałe przesypiane , bo czułam w kościach , że będzie hardkor , że może być ciężko w konfrontacji z zasobnymi zagranicznymi portfelami -.-.
    SN nadrobię szybko , bo drzew mam sporo , ale stawiam tylko na leśnej.

Mam nadzieję , że BP się zrehabilituje i przyzna nagrody wszystkim tym co powinni je dostać...

To nara !
    Trzymajcie się mocno !!!:inlove:

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Graty, ale pozycje 189 na mojej liście mam ja :) A Ty 190 o_OxDxDczyli ja pewnie u Ciebie 190 xD, a rano po 6 byłam na 51 pozycji :cry::cry::cry: od taki szybki zjazd z gwizdem na linie, na szczeście bez twardego lądowania

Gratulacje wszystkim, ale wiecej w takich przedsiewzieciach nie biore udziału.

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
  13. olaale

olaale Okazjonalny autor

Ja również gratuluję WSZYSTKIM, co brali udział w tym nie do końca fajnym evencie.
    Dziękuję za wspaniały doping :) Pomagał przetrwać chwile, gdy pod koniec chciało się już odpuścić.
    Przyznam, że załapanie się do TOP200 cieszy mnie jakoś połowicznie.
    Nie napiszę... do następnego razu... bo w tego typu evencie więcej nie wezmę udziału... niech zielone kropelki kisną sobie u mnie w stodole ;P

14. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Top, top i po topie. W swojej grupie ostatecznie wylądowałam na 44 pozycji :) i nawet spoko. Dziękuję wszystkim za kibicowanie, miłe towarzystwo i pomoc. Szkoda, że nie wszystkim się udało mimo nieporównywalnie większego niż mój wysiłku:wuerg:. Mam nadzieję, że BP w jakiś sposób postanowi zrehabilitować się w najbliższych eventach... nadzieja umiera ostatnia:cry:

15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Bo my tam razem jak te bliźnięta syjamskie czy inne nierozłączki siedzimy xD
    Gratuluję :) najważniejsze, że się udało :)
    Oficjalnie dziękuje za wsparcie, doping, bardzo miłe sówki i te kilogramy kości, coście mi je na łeb zrzucili, dały radę :)

16. chris975

chris975 Fanatyk forum

Serdeczne gratulacje dla wszystkich, którzy brali udział w tym szaleństwie. Tym, którym się udało i tym którzy walczyli do końca i odpadli na finiszu...

Na 3 aktualizacje przed końcem wrzuciłem ostatnie frisbee i byłem przekonany, że się uda (jakieś 130 miejsce wtedy miałem). Limit jednak podnosił się w szybkim tempie i było nerwowo ale ostatecznie udało się wylądować na 199 pozycji :)
    Koszyków nie kupiłem, zużyłem z własnych zapasów niemalże 9000 sn, trochę Zośki. Na szczęście jakiś tam zapas pozostał...chociaż nie wiem czy w 12 grupie by mi się udało nawet jakbym zużył wszystko...Tu starałem się chlapać zielonymi kropelkami oszczędnie co mogło się źle skończyć.

Bardzo dziękuję wspaniałym sąsiadkom i znajomym za wspólne wspieranie i doping. Szkoda, że nie udało się nam wszystkim...

17. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Gratulacje dla wszystkich TOP-owiczów!!! Jesteście wielcy :)
    Grupa 3, 76-80 na liście są 163 osoby. Pierwsza osoba zabawiła 207 piesków, ostatnia jak już wszyscy podejrzewają 1.
    Naszych jest 18, najwyżej milena19914 na 16 miejscu.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak czytam o Waszych zapasach SN,to dobrze,ze mam wlasne zeby,bo szczena by mi na podloge wypadla :D Moj stan,po podrzuceniu troche przez sasiadki,to 477 :cry::cry::cry:To z czym do ludu....Chyba czas sie bedzie zbierac z farmy,jak by sie okazalo,ze .."to co nas podnieca,to sie nazywa kasa...."Bo ani nie mam zamiaru koszykow kupowac ani mnie na nie nie stac.A grac tylko do stodoly,to zadna radocha...

19. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

Cudowny dzień! Nie dość że weszłam w TOP200 :)inlove::inlove:) i przy okazji nie dosłałam zawału, to jeszcze traszka mi się urodziła ma farmie:D To by była już pazerność gdybym chciałam jeszcze krokodyle:p:inlove:?

20. mahartka

mahartka Baron forum

koniec nareszcie :) raz mi wystarczy :) więcej się tak nie bawię.. spać mi się teraz chce ;););)
    nawóz się skończył.. będę długo go teraz zbierać z mojego jednego drzewka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.