Opinie Konkurs bożonarodzeniowy 2018

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Oj coś pod koniec samymi złotymi nasi Modzi rzucają ;)
    Trójka graczy dalej walczy o podium. I wszyscy, jeden po drugim, znaleźli dziś po bombce.
    Lider może czuć się zagrożony :p

A czy zakłady na forum są dozwolone? xD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeśli tak, to.. :p

Afra! Do boju!!!

afra1 lubi to.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kurcze. Wrzucałam link do konkursu i ...rozłaczyło mi neta.8) Podobno prace konserwacyjne. Ale czemu akurat w takim momencie?

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Złośliwość rzeczy martwych ;).
    Bombka 48 wisi podwójnie, to przy tej Ci się net zawiesił?

Sookie lubi to.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Właśnie. Najpierw zadzwoniłam do infolinii a potem hot spota z telefonu uruchomiłam. Trochę trwało....

6. ania1713

Lider dalej walczy ;) jak i reszta. Oj, będziecie nas tak chyba do końca trzymać w niepewności z tym kto się załapie na podium? :cry:

A mam pytanie: jak 2 osoby będą miały tyle samo punktów? To co wtedy? Np. będzie 1.miejsce, 2 miejsca drugie i trzeciego nie ma?
    Czy raczej nagrodę za 2. miejsce otrzymają 2 osoby i kolejna osoba dostanie nagrodę z 3. miejsca?

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Aniu, jak na tydzień przedświąteczny to stanowczo zbyt trudne pytania zadajesz... stanowczo xD Nie widzę, aby regulamin konkursu wprost to regulował, ale gdy się taka sytuacja zdarzy, z pewnością zostanie ustalone rozwiązanie nie krzywdzące żadnego z laureatów.
    Swoją drogą ciekawa jestem jak się sytuacja rozwinie... Z Twojego zestawienia wynika, że mam czołową czwórkę, której raczej już nikt nie zagrozi... Między tą czwórką są możliwe jeszcze duże przetasowania...

8. ania1713

Jestem specjalistą od trudnych pytań :p xD i od wymyślania przykładów, gdy program nie działa xD

Zdecydowanie walka toczy się między tą czwórką. Tyle wysiłku w to włożyli, że szkoda by było, gdyby ktoś z nich odpadł.
    Wszystko zależy jakie bombki zostały do odnalezienia i kto jaką znajdzie.
    Nam pozostaje tylko trzymać kciuki :) Przyznam, że z zapartym tchem obserwuję te zmagania ;)

Edit:
    i wykrakałam remis :p bombkę 22.jeszcze trzeba wpisać, ale to kwestia czasu ;)

Edit 2:
    Tu już nikt nie pisze, a ja muszę kolejny raz posta edytować :cry:
    Czyżby dziś był koniec konkursu? Zostały 2 bombki

Ostatnie edytowanie: 18 grudnia 2018
  9. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

no to może ja coś napiszę ?! ;)

fakt, konkurs niby do jutra, ale z w tym tempie to rzeczywiście może i dzisiaj się zakończyć

tak się zastanawiam, gdzie to ja jeszcze nie grzebałam na forum ...:pxD

zagma i ania1713 lubią to.
  10. ania1713

Może to na zasadzie, że dziś wszystkie bombki już będą widzieć, a do jutra jest czas by je znaleźć?
    Ale nie jest ważne gdzie się nie grzebało, trzeba grzebać nawet w tym co już się grzebało xD

Jeśli chodzi o Ciebie, to teraz musisz utrzymać 2.miejsce. Jedna bombka i 2.miejsce pewne. Lidera się już nie dogoni (chyba, że bombki się rozmnożą :p )

Miśkowo lubi to.
  11. .savante.

mnie to tam wszystko jedno czy 2. czy może 3. miejsce, nawet i poza podium będzie spoko
    lubię się czasem troszkę pobawić ;) choć na chwilę zapomnieć o obowiązkach i pobuszować w odmętach zapomnianych wątków xD a towarzystwo doborowe więc z miłą chęcią podejmę wyzwanie przy kolejnym konkursie

Edit:
    teraz troszkę spokoju i kolejna fala nadejdzie ok. 17-tej 8)

ania1713 i Miśkowo lubią to.
  12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Poza podium to ja będę, bo już nie wiem gdzie ja nie byłem, a w zasadzie byłem wszędzie lecz za późno;), ale zabawa była przednia, a jak już będą odnalezione wszystkie bombki to porzucam forum (co najmniej na 24 godziny:p:p). Szukamy dalej...:cry:

.savante. i ania1713 lubią to.
  13. ania1713

Taki odwyk od forum? ;)

Trzymam kciuki za wszystkich :) do samego końca :D

14. Miśkowo

Oj tak, odwyk musi być, ale jak to z nałogiem bywa, czasem się do niego wraca, a ja wrócę do niego na pewno:p;)

.savante. lubi to.
  15. zagma

Szukaj, szukaj ;).
    Masz szanse i to spore.
    Wczoraj tyle bombek mnie ominęło (real mnie wessał w swoją czeluść, że dziś tylko rano się przeleciałam bez rezultatu, jak widać), i stwierdziłam, że to jednak nie dla mnie.

Powodzenia!

.savante., krasnoludek10 oraz Miśkowo lubią to.
  16. .savante.

weź nie poddawaj się !! xD;)

mnie real wessał jakieś dwa tygodnie temu, ale tak na dobre -> jeden młody ręka w szynie a drugi młody - noga w szynie :eek: dobrze, że mąż jeszcze nie w szynie i oby tak zostało :p a że młode trza trochę dopilnować i pomóc no to wzięłam pracę do domu, ale wszystkiego i tak nie dam rady zdalnie zrobić :(
    a poza tym coś na święta wypadałoby przygotować... tak więc jak tylko mogę relaksuję się z bombkami

zagma i krasnoludek10 lubią to.
  17. zagma

Szyn nie zazdroszczę, domyślam się, że chłopaki uziemione potrafią dać do wiwatu ;). Dobrze, że pracę możesz wykonywać w domu, zawsze to jeden problem z głowy ;).
    Nie łam się, jeszcze chwila i trochę oddechu złapiesz w czasie świąt.

No i ja się pytam, czemu taki przestój w bombkach?? Zaglądam co trochę i nikt nic nowego nie wrzucił o_O.
    Misiek! Nie ociągaj się! :p

Miśkowo i .savante. lubią to.
  18. .savante.

przed północą wrzucą xD;)

ania1713, zagma oraz Miśkowo lubią to.
  19. Miśkowo

Szukam, ale albo nic nie ma albo tak ukryli, że sami później nie znajdą żeby pokazać gdzie ją wrzucili:p Mogli by tak na koniec powiesić jedną bombeczkę gdzieś na wierzchu;)

20. afra1

afra1 Okazjonalny autor

Hmm, co prawda do końca konkursu jeszcze mamy trochę czasu, ale ja chciałbym poprosić organizatorów konkursu jeszcze przed przyznaniem nagród aby ewentualne moje dwie wygrane ( drzewko xxl i bonus pd ) zostały przypisane osobie która zajmie czwarte miejsce.
    Bez wątpienia osoba która tyle czasu i energii poświęciła na szukanie tych cacek i znajdzie się tuż za podium zasługuje na wyróżnienie :)
    Mam nadzieję że moja prośba zostanie spełniona:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.