konkurs 12 potraw Wigilijnych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sweetsim, 10 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

w watku do rozmow o konkursie zadalam pytanie i czekam niecierpliwie juz godzine i zero odzewu wiec zadam je tu ponownie kiedy zostanie podana punktacja z etapu I oraz kiedy zostanie podany sklad jury

2. Jak tylko coś będzie wiadomo, pojawi się odpowiedź w wątku konkursowym. Nie zawsze odpowiednie osoby sa w danej chwili dostępne, więc na odpowiedź trzeba cierpliwie poczekać.

3. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

gracz w poscie 16tym watku gdzie zamieszczane sa prace podal swoje ID, czy nie powinno to byc skorygowane wg OWH

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2014
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

sweetsim wyniki I etapu postaramy się przedstawić jutro wieczorem, zgodnie z tym co opisane jest w zasadach konkusu: "Wyniki każdego z etapów będą podawane w ciągu dwóch dni od zakończenia danego etapu.", natomiast w skład jury wchodzą wybrani członkowie ekipy, których nie będziemy ujawniać :)

5. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

dziekuje za odpowiedz :) a co w zwiazku z podawaniem ID farmy gracza

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

7. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

prosze bardzo :) mozna zamknac

8. monia1125

monia1125 Hrabia forum

TL_Mouse, nie tylko w poście 16..

Edit: jeszcze 17 post dokładnie (tzn tam jest podane ID) ;)

9. Już skorygowane. Czy są jeszcze pytania?

10. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ja nie mam żadnych :D
    (Nawiasem podziwiam wytrwałość MODów w dniu dzisiejszym, spokojnej nocy ;))

11. Autor podziękował więc i ja dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.