Koniec Even problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Moskit1, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Moskit1

Moskit1 Okazjonalny autor

Mam problem z polami zasianymi i nie zabranymi w tych miejscach mam wczytywanie programu ?
    Próbowałem wylogować się nie pomogło i na nowej przeglądarce odpaliłem farmę dalej ten sam problem hmm Co dalej czekać cierpliwie czy co ?
    Pozdrawiam

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. Moskit1

Moskit1 Okazjonalny autor

Oj staram się na bieżąco śledzić takie problemy, ale nie wiedziałem o tym info :( bardzo przepraszam. I dziękuje Agat za info
    Pozdrawiam

4. zuzia008

zuzia008 Forumowy żółtodziób

wszystko fajnie,ale przez ten błąd że zamiast pól kręcą się kwiatki nie dokończyłam eventu i cały trud poszedł na marne

5. annals388

annals388 Komisarz forum

U mnie to samo - tańczące słoneczniki >:(

6. Ojciec_Tomasz

Ojciec_Tomasz Okazjonalny autor

u mnie to samo:-( szkoda

7. zuzia008

zuzia008 Forumowy żółtodziób

Nie dość że event nie dokończony to teraz kombajn zdobyty w evencie marnuje się bo czas leci.Ciekawe co mają zamiar z tym zrobic?

8. ElaSSS

ElaSSS Czeladnik forum

mam dokładnie tak samo, event nie ukończony przez słoneczniki:(

9. ladybug82

ladybug82 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo - wisi mi połowa leśnej polany

10. maciejka

maciejka Czeladnik forum

czekamy niecierpliwie na jakiś duży kod bonusowy na wszystkie zgłoszone problemy!!!!!!! dawno nie było żadnego bonusu a usterek dużo!!!!!!!

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.