Komunikator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Proszę Ba_Chris o to aby zrobił coś z tą jedynką przy komunikatorze bo za CHRL nie chce zniknąć choć odczytywałem ten komunikat już z 5 razy :mad:
    Przelogowania i takie tam nic nie pomogły - dał komunikat niech teraz likwiduje tę jedynkę o_O

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jesteś pewien, że odczytałeś wszystkie komunikaty? Być może posiadasz inną, nieodczytaną informację, przez którą "jedynka" nie chce zniknąć? Sprawdź proszę taką możliwość :)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

O matulu jestem pewien xD i żądam aby BA_Chris usunął to co stworzył (miałem banów kilka ale jemu akurat zachciało się Mnie powiadamiać - zrobił szoł niech teraz sprząta o_O- MI to akurat przeszkadza jak nic na FFo_O)

MOD_Cookie i nie próbuj robić ze mnie idioty akurat FF to i stare i nowe mam w jednym paluszku ( komunikaty i powiadomienia umiem odczytywać )

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

QQRYQ333 spróbuj skorzystać z opcji opuść konwersację. My niestety nie mamy możliwości ingerencji, w związku z czym nie możemy pomóc Ci w taki sposób, w jaki tego oczekujesz.

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ale Mnie to nie obchodzi :mad: Jesteście tacy ponad więc Ja nie będę opuszczał żadnych konwersacji :p macie usunąć to powiadomienie i Mnie to rybka jak to zrobicie o_O
    Już daj spokój zawita Ba_Chris to rozwiąże problem - tak myślę :pxD

EDIT - dobra OPUŚCIŁEM KONWERSACJĘ xDxDxDxDxDxDxDxD
    Można zamknąćxDxDxDxDxDxD
    AHA i jak następnym razem dostanę bana (myślę że to już jutro ) to proszę żadnych bzdetów w komunikatorze nie pisać - Ja wiem co piszę więc powiadomień nie potrzebuję )

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Takie same procedury odnośnie przyznawania punktów karnych obowiązują w stosunku do wszystkich Użytkowników Forum, a z racji pełnionej niegdyś funkcji w Ekipie nikt nie będzie traktował Cię w inny sposób.
    Cieszę się, że jednak udało się pozbyć "jedynki" :)
    Skoro wszystko się wyjaśniło, życzę miłej nocy i wątek zamykam.

BA_Chris lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.