Komunikator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luba, 29 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luba

Luba Stały bywalec

Czy już opracowano nowe zasady tej opcji na forum ?Czy cokolwiek w tej kwestii się robi? I czy jest szansa, że końcu kiedy zacznie to działać i można będzie z tego korzystać w innej formie niż dotychczas?

2. Opcja komunikatora zadziała tylko wtedy gdy moderator przyzna Ci ostrzeżenie. Wtedy w powiadomieniu pojawi się informacja że masz wiadomość i możecie rozpocząć rozmowę.:)
    Na razie nic mi nie wiadomo kiedy będzie można z niej korzystać w innej formie :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

3. Luba

Luba Stały bywalec

To po co jest opcja "wybór rozmów"?Czy to nie jest ograniczenie użytkownika forum,jeśli może z tego komunikatora korzystać pod warunkiem,gdy dostanie ostrzeżenie od moderatora ???8)

4. Opcja komunikatora jest obecnie dostępna tylko po ostrzeżeniu przez moderatora ale również mam nadzieję że to się zmieni. :)
    Miło by było porozmawiać z graczami prywatnie, nie tylko podczas ostrzeżeń, tutaj się z Tobą zgadzam. Jak się czegoś więcej dowiemy to podamy to w OO :)

5. Luba

Luba Stały bywalec

Dzięki za odpowiedż i cieszę się,że popierasz takie zmiany .:) Chcę nadmienić też,że nie jest stricte tylko moja sugestia.Ten temat już był wałkowany,gdy tylko powstało nowe forum. A nowe FF funkcjonuje już dostatecznie długo, by tego odpowiedzialna osoba(y), dopilnowała(y) i skorygowała(y). Nie mam bladego pojęcia kto nie ruszył nawet palcem,żeby komunikator z użytkownikami FF był "bezkontaktowy" i dlaczego to tak długo trwa .Mam też cichą nadzieje ,że ta funkcja będzie już wkrótce dla na FF graczy dostępna bez ograniczeń ;)
    Edit:Ma ktoś info czy na zagranicznych FF coś sie zmienilo w tym temacie?

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2014
  6. Odpowiedz została udzielona, nie ma dalszego zainteresowania wątkiem więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.