Komunikator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Slavoo, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

Komunikator jak sama nazwa wskazuje służy do komunikacji. Jednak ten, który znajduje się na górze forum chyba nie służy niczemu więc po co tam się znajduje?

2. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

pewnie będzie można rozmawiać z innymi graczami przez ten komunikator ale może jeszcze nie działa poprawnie :confused:

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jeśli dostaniesz ostrzeżenie, to tam powinna się pojawić informacja na ten temat.

4. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

a nie powinno pojawić się w powiadomieniach

5. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

No raczej nie. Od tego są powiadomienia :)

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Możemy spróbować, gdzie u Ciebie się pojawi ;) ;) Wiem, że jak się ostrzega gracza, to powiadomienie powinno być w komunikatorze...

Slavoo, skoro wiesz lepiej, to po co pytasz? :) Dopytałam o tą funkcję...

7. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

to ja już nie wiem wydawało mi się że w powiadomieniach :) ok już tutaj nie pomogę zmykam :p

8. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

Ale komunikator służy do rozmów. Zakładam że jest to PW tylko jest wyłączone :p

Można będzie zbesztać modera za ostrzeżenie za pomocą tego komunikatora? :D

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Komunikator - tak może służyć do rozmów. Ale u nas na forum funkcja może być troszkę inna jak widać... Myślę, że to wyjdzie jeszcze w trakcie użytkowania.

10. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

Dobra, daj znać. Bo tam jest wybór rozmów itd. Tylko brak opcji napisania czegokolwiek do kogokolwiek :D

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Sprawdziliśmy teraz na żywym organizmie ;) Ostrzeżenie pojawia się w komunikatorze :)

12. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

No dobra, pojawia się, ale co dalej? Tam jest napis "Rozmowy" czyli co? Można na to odpisać do modki?

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Slavoo, teoretycznie tak, ale nie opracowaliśmy jeszcze konkretnych zasad do tej funkcji na forum.
    Póki co - po staremu - wszelkie zastrzeżenia do danego moderatora należy kierować do Pomocy Technicznej.

14. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

Spoko. Kłódka proszę. :D

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.