Komnata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 16 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Kupiłam dostęp do komnaty za banany(wiem bo mi je pobrało i w zaszadzie wvzoraj tez...)i jak chce wykupić hodowle krokodyli wyswietla sie info ze nie mam odblokowanego wejscia do komnaty

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Czy masz wystarczającą ilość bananów?
    Z Poradnika "W Świątyni zostanie dodana kolejna - XVI komnata. Koszt jej odblokowania to 25 Złotych bananów."

Aby odkryć posąg potrzeba 30 Złotych Bananów.

Jeśli w dalszym ciągu będziesz mieć problem z odblokowanie to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. zletrafileskotku

Tak miałam - odblokowałam tą komnatę za 25 bananów, a mimo wszystko mam takie info-ze nie jest odblokowana ( pobrało mi za to banany)
    dodam ze mam wrazenie ze dwa razy ją odblokowałam i nadal nic, naprwdę straciłam juz na to duuużo kasy i bananów i nadal nie mam mozliwosci wykupu hodowli.

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To tak jak pisałam wcześniej proszę o kontakt z Pomocą Techniczną aby sprawdzili czemu nie możesz odblokować.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. zletrafileskotku

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Jeśli nie masz pytań to temat zamykam.

Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.