Komiksy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Razia86, 10 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Razia86

Razia86 Forumowy żółtodziób

Czy też tak macie, że jak wykonam zadania komiksowe, to nie otrzymuję ostatniego prezentu niespodzianki??
    Chodzi mi konkretnie o pierwszy komiks i ostatnie zadanie, gdzie można było otrzymać pomocników na 3 godziny..

Izabelkaa lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak czytamy w poradniku : >>>klik<<< komplet pomocników to tylko jedna z wielu nagród losowych jakie można wygrać. Po zakończeniu komiksu Gracz otrzyma Skrzynię ze skarbami.
    Dobór tej nagrody przypomina ten znany z koła fortuny, gdyż oparty jest na tzw. poziomie zainteresowania. Graczowi wyświetlane są 3 nagrody, z których może wybrać jedną. Oferowane nagrody są zależne od poziomu Gracza.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Razia86

Ale ja dzisiaj wcale nie otrzymuję tej skrzynki..
    Tylko PD i Sianogrosze..
    Opcja z wyborem jednej z trzech nafgród mi nie wyskakuje..

Izabelkaa lubi to.
  4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni. Z pozycji forum nie mam takiej możliwości.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Razia86

Myślałam, że to jakiś błąd.. Dzięki za info. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam, miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.