Komiks!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ciquita69, 16 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ciquita69

ciquita69 Czeladnik forum

Hej szukałam odpowiedzi w wielu tematach ale niestety nigdzie nie można dodac komentarza,wiec pisze tu...Wykonalam zadanie niestety nie dostałam nagrod jakie za to zadanie były przewidziane i tak wisi mi ramowka ze zadanie wykonane i tyle nie mogę przejść również do następnego zadania bo nie zostało odblokowane...Probe wylogowania i ponownego zalogowania mam za sobą niestety nie rozwiązało to problemu..Prosze o pomoc...

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@ciquita69

Witaj,
    Faktycznie, może pojawić się dobry problem z otrzymaniem filmów, które są potrzebne do wykonania zdjęć w młynie.
    Problem ten został już zgłoszony i obecnie czekamy na jego rozwiązanie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

3. 1607bogusia

1607bogusia Forumowy żółtodziób

witam

mam ten sam problem. komiksy nie dzialaja , po wpłaceniu zwierzat czy roślin w pierwszym etapie nie ma możliwości przejścia dalej.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@1607bogusia

Tak jak przeczytasz w moim poście. Problem ten został już zgłoszony i obecnie czekamy na jego rozwiązanie. Musimy cierpliwe poczekać na naprawę albo inne rozwiązanie.

5. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

nadal nie działa :cry:

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Zapewne w najbliższym czasie błędy zostaną naprawione, więc prosimy o cierpliwość.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.