komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -danka47-, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

czy komiksy nr. 1i 3 miały jakiś termin że można je robić ? czy ja coś przegapiłam ? bo umnie nie można grać tylko czytać?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Grać można we wcześniejsze komiksy, są to misje istniejące w grze na stałe: Kolekcja komiksów :)

3. -danka47-

No to wiem , wczoraj grałam nr. 3 i był o wszystko dobrze , dziś chciałam { kombajn} no i sie nie da.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy próbujesz kliknąć w okienku z komiksem na "Rozpocznij komiks " i nic się nie dzieje,czy np...nie trwa aktualnie jakiś komiks,który włączyłaś wczoraj i nie zakończyłaś wszystkich zadań ?

5. -danka47-

Chyba to jest to , bo rozpoczełam 2 , a nie wiem skąd wziąć filmy i ugrzęzłam . To znaczy że jak zakończę 2 to będzie ok.?

6. SMOD_Atena

Tak albo jak zakończysz wszystkie zadania z obecnie trwającego, albo możesz przerwać komiks w każdej chwili,towary wrócą do stodoły i rozpocząć nowy komiks.A filmy zdobywasz w zadaniach komiksu,a z nich należy zrobić zdjęcia w młynie na farmie.Wszystkie te informacje znajdziesz w podanym przez BA_Chrisa poradniku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

-danka47- lubi to.
  7. -danka47-

Dzięki bardzo.

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro już wszystko jest jasne, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.