Komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Proszę powiedzieć mi czy w tym komiksie 2 wszyscy gracze mają jednakowo do oddania rzeczy?/ Bo ja mam ciągle zdjęcia do produkowania ?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

3. maria5510

zzizzie właśnie nie wiem jak zrobić komiks nr1 ,po przeczytaniu komiksu ide do urodziny eleonory i to chyba komiks nr 2 i klepię ciągle zdjęcia

a te co oddaje się drzewa i zwierzęta chyba z komiksNr1

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, kiedy wejdziesz do spółdzielni, do Kolekcji komiksów pokaże Ci się taka plansza:

Gdy klikniesz w 1 (rysunek z owieczką) białe tło zmieni kolor na zielony, wtedy klikasz w "rozpocznij komiks" i robisz komiks 1. :)
    Gdy klikniesz w 2 (z płaczącymi królikami) białe tło zmieni kolor na zielony (jak na powyższym obrazku), wtedy klikniesz w "rozpocznij komiks" i robisz komiks 2. :)

Czy o to chodziło? Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

zzizzie, bardzo dziękuję za pomoc i podanie poradnika :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 stycznia 2015
  5. maria5510

Mod
    super to wyjaśniłaś
    wszystko zrozumiałe i o to mi chodziło
    bo ja sobie czytam i czytam te komiksy /hi hi i tylko komiks 2 sobie robię
    dziękuje bardzo za super odpowiedz

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cieszę się, że mogłam pomóc, skoro wszystko jest już jasne pozwolę sobie temat zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.