komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mega.deal3, 22 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mega.deal3

mega.deal3 Forumowy żółtodziób

W minionym evencie dodałam kapustę, ale nie skończyłam misji. Czy ona przepadła czy do mnie (kiedyś) wróci ?

2. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Niestety już nie wróci:(

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

mega.deal3, jak czytamy w tym poradniku: ..::klik::.. "Opcja "Przerwij komiks" pozwala na zakończenie zadania. Wpłacony towar wraca wtedy do stodoły" Dodam że dotyczy to tylko niedokończonych poziomów, za które nie uzyskaliśmy nagrody. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

jolantos, jak mówi poradnik, towar nie wraca do stodoły, tylko w przypadku ukończenia poziomu i uzyskania nagrody za dany poziom :)

4. dawid030601

dawid030601 Czeladnik forum

Autorce nie chodzi o obecny komiks tylko o poprzedni.Tam w ostatnim zadaniu była kapusta.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Przepraszam, mój błąd :oops: zrozumiałam że chodzi o Kolekcję Komiksów :oops:
    dawid030601, bardzo dziękuję za czujność i reakcję :)

mega.deal3, jeżeli chodzi o Event: Komiks VII - Z lotu ptaka - to niestety kapusta oddana nigdy już nie wróci. :)

iza_79 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. mega.deal3

mega.deal3 Forumowy żółtodziób

dziękuję

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz więcej pytań,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.