Komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 16 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ja mam pytanko,dostalam nagrody z zadania nr.1...ale nie moge przejsc do zadania nr.2 ,bo mam ciagle wlaczona czasowke zadania nr. 1.
    Punktow z automatycznego zbierania drzew w dalszym ciagu mi nie dolicza ...stan licznika na czasowce = 0

3. SMOD_Atena

Iwonko,a próbowałaś wylogować się i ponownie zalogować do gry,ewentualnie wyczyścić to i owo ;)
    Z tego co czytam,to innym Graczom już PD się dobrze dopisują i nikt żadnych problemów z dostępem do zadania 2-go nie zgłasza.

4. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Probowalam, , wlasnie robie to po raz 3...zobaczymy.
    Jesli nie pomoze to skrobnac do PT????

Edit..3 przelogowanie pomoglo...wszystko jest ok!

Ostatnie edytowanie: 16 stycznia 2015
  5. SMOD_Atena

Do 3 razy sztuka :) Ale jeśli czyszczenie,itd...nie przyniesie pozytywnych rezultatów,to proszę wstrzymaj się jeszcze z pisaniem do PT do czasu pojawienia się ogłoszenia,że skrypt zakończył działanie i wszystkim Graczom zostały dopisane PD z automatycznego zbioru i zaliczone 1 zadanie.Jeśli u Ciebie nadal będzie problem wtedy pozostanie zgłoszenie tego do PT.

6. SMOD_Atena

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jestem , szafa gra :).
    Proszę zamykać .

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

Uuuufff,ale się na Ciebie naczekałam :cry:;)
    A tak poważnie,to cieszę się bardzo,że szafa gra i skoro można,to dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.