Komiks nr.6

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gadek, 18 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Już się zmieniło, wycofali fabryczkę żaglownie z tego rzędu, zamienili itemem 1 polowym szkolnia żaglownia.

Wsześniej ten rząd tak wyglądał:

Obecnie:

gadek lubi to.
  3. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzieki Ci kochana:inlove:
    Nawet nie zwróciłam uwagi.A tą żaglownie zamienili na item tak,czy item dołożyli,a żaglownia do paska.
    Bo już nawet nie pamiętam czy tam był warsztat obecny czy ten eventowy.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

I ja znowu witam.

U nas ogłoszenie o usunięciu Szkolnej żaglowni z chmurki jest już od dawna : >>>klik<<<.
    Jeśli to o to chodzi, bo po niemiecku to ja się dogadam, ale ze słowem pisanym gorzej.
    Wygląda na to, że tam gdzie wcześniej była Żaglownia ( ta eventowa) teraz mamy item.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Agata00755, dziękuję za pomoc.

5. gadek

gadek Fanatyk forum

To ja ślepa byłam:oops:
    Ewuś jak wyżej,zamiana na item,czy dołożono item?

6. SMOD_Atena

Szkolna żaglownia czyli warsztat, który był budowany na potrzeby eventu, a jeden z nich potrzebny był na chmurkę, został usunięty i teraz mamy tam item zamiast tego warsztatu.

Czy o coś jeszcze chciałabyś zapytać ?

7. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki już wszystko wiem:D

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam, pozdrawiam i miłego popołudnia życzę.

gadek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.