Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja bym musiała kupić 32 tysiące ;) Ale rację masz-wrzuciłam puchary na drzewo(skorzystałam z kukułek zalegających w stodole),mam 28/30 i widzę poprawę w wypadaniu nie tylko eventowych wypadajek.Także narzędzia i rzemiosło lepiej leci.

blazers i Pan_Plusz lubią to.
  2. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Chyba farmerzy szykują zapasy złotych wąsów do następnych misji. Salon bez paszy nie popracuje.
    Rano mogłem wystawić produkt za ok. 2000SG, po południu już po 5097 SG. Ofert brak.

Sookie i Pan_Plusz lubią to.
  3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Hmmmm nic nowego nie wymyśliłeś;)
    Nie kupuję SN i SP a mam wszystko w ramach mojej gospodarki;)xDxD
    Eventy kończę bez problemu siejąc tylko na głównej i po części dzikiej oraz bahamce(bo mam lenia na usuwanie i ustawianie )
    Ten event utkwi mi w pamięci z powodu TS i mam upragnione kiwi:DxD:DxD:DxD
    Na wypadajki warto zwrócić uwagę-John Cytryna , puchary zdeponowane i rośliny długorosnące i wielopunktów dające:p
    Ale się napisałam choć ty już wszystko dawno jest jasne co i jak:pxDxDxD

Pan_Plusz lubi to.
  4. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja też dziękuję za pomoc - mi się udało skończyć ;) Wszystkie CMJ zużyte i do tego dużo poszło super nawozu. Jak często będą eventy z tak dużą ilością roślin do siania to nie będę kończyć, bo bardzo dużo trzeba dopalaczy :oops:. Do tego ile kuponów na kombajn poszło - bo bez małych pól i CMJ przecież nie zdąży się takich ilości roślin uzbierać... -.- - jacy oni pomysłowi, roślinka 4 godzinna podlana wodą rośnie 3:10 h, a najwięcej kuponów jest na 3 h - więc potrzeba 2 kupony :mad:
    Teraz wystawiłam wszystkie baobaby, ale za 2 dni znowu event....
    Z zagród wygrałam gołębie i pomarańczowe kaczki :sleepy: - już miałam.

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Z TS dostałam lisy i ..... kiwi :inlove: patrzę i patrzę i się napatrzeć nie mogę na nie xD

6. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Gratuluję kiwi :)

PS. Moja Eureka -.-

Sookie i miaa891 lubią to.
  7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Wchodzę do stodoły a tam 261 kubków -.- wypadły po 14:00 >:( dlaczego nie rano, brakowało mi "tylko" troszkę ponad 90 sztuk :cry:
    Niech to zabiorą bo tylko mnie denerwują -.-

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
  8. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

kiedy zwykle takie sezonowe badyle i wypadajki znikają i się zamieniają w SG i PD? bo mi tego baardzo dużo zalega w stodole, a miało zniknąc. to samo z salonem pielęgnacji sztucznych wąsów - też zalega.

Pan_Plusz i Farmani15 lubią to.
  9. agros1986

agros1986 Forumowy żółtodziób

czy ktos na forum m może problemy z pnączem?bo ja nie moge nic ustawic na środkowym polu

Pan_Plusz lubi to.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Zniknie -przyjdzie na to pora i czas a będa SG i PD;) też kiedyś nie kończyłam eventówa nadal gram i darrrrrdzo mało kaski daję , a na eventy to NIC :)
    Teraz czekam na kolejny luzacki event w którym będzie maleńko sianiao_O:pxDxDxDxD

Sookie i Pan_Plusz lubią to.
  11. juliuszka

juliuszka Generał forum

Życzę Tobie i wszystkim jakiegoś eventu pt. "Księżniczka na ziarnku grochu", w którym do oddania będzie jedno ziarnko grochu, kilka materacy (pierzyn - z jakichś piór oczywiście) i np. kilka wiader wody (na kaca dla księżniczki).
    Fajnie by było ?
    Ja tam takie coś lubię ... ;)

12. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Hehh... Marzycielka ;)
    Mi się również marzy coś "light" na relaks.

juliuszka lubi to.
  13. juliuszka

juliuszka Generał forum

Żeby nie było tak sielsko, to jeszcze 1000 grotów do strzał miłości jako wypadajki a na osłodę - do poszukiwań w mieście taka sama ilość lotek.
    Promienie (te części łączące grot z lotką - taki patyk) do wyprodukowania w młynie z użyciem drewna od bobrów, soku z ananasa i kokosa (żeby było baaardzo słodko).

Event dostępny od poziomu 2 ! ! !

toDzasta, elwira17 oraz Pan_Plusz lubią to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pan_Plusz jak sam stwierdziłeś Twój post niczego do tematu nie wnosił,a w związku z tym usunęłam go jako spam. :)

Pan_Plusz lubi to.
  15. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Najmocniej przepraszam Przesympatyczną Moderatorkę za brak subordynacji :oops:
    Rozbawił mnie post juliuszki do łez. Chyba zmęczenie daje o sobie znać po tygodniu ciężkiej pracy na roli i to dlatego...

A w temacie:
    U mnie farma po evencie wróciła do swojego porządku :D
    Staram się odpracować Chutney'e i przymierzam wąsy, które zdobyłem w pocie czoła ;):p

<edit> Lubi to, czyli się nie gniewa xD No i fajnie ;)

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
    juliuszka, SMOD_Atena oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. nowkaska

nowkaska Czeladnik forum

mi się niestety nie udało zakończyć eventu :( najbardziej jednak wkurza, że zabrakło dwudziestu kilku kubków, więc już mówię trudno i po trzynastej kupiłam floreny żeby dokupić kubki. I co? dopisali mi je do konta późnym popołudniem, no dziękuję :( kasa stracona a event przepadł

17. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Mi też brakło kilka wypadajek. Kupiłam na sztuki i bez problemu mi dopisało.
    To chyba jedyny event w jakim brałam udział w którym do ukonczenia brakło mi kilka wypadajek. Pomimo,że siałam i zbierałam jak zwykle...

18. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Event zakończony w ostatnich godzinach jego trwania. Musiałem w poniedziałek wstać szybciej, żeby zdążyć przed szkołą wszystko pozbierać. A dlaczego? Wypadajki ;) SN zużyty na szybki wysiew roślin i zakończenie 1 zadania, więc nie starczyło na zabawy z 1-sekundową cebulą ;)

Nie lubię komiksów, ale ta forma była w miarę fajna. Jakoże w komiksie, w którym takie coś już było z żaglownią nie brałem udziału, więc dla mnie było to coś nowego. Oczywiscie żeby nie było samych "słodzeń" to powiem, że ilość roślin była za duża nawet dla kogoś takiego jak ja. Prawie zabrakło czasu na zasiewy zwykłych roślin i uzbieranie wypadajek.

Podsumowując daję eventowi 5/10 punktów.

19. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Z TS własnie odkryłam kogutka :)...nie miałam ,bardzo się przyda :)

Anuszki i chrumcia91 lubią to.
  20. matiz321

matiz321 Hrabia forum

A no właśnie - zapomniałem o napisaniu moich odkryć TS :D W sumie - żenada. Oprócz zagrod - bocianki i wilczki [to są moje pierwsze] <3

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.