Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

zadanie pnączowe zakończone przy pomocy forumowiczów (jeszcze raz bardzo dziękuję)
    ostatnie 2 kubki wypadły z pawi. swoje już porozdawałam więc kto jeszcze walczy to powodzenia

z wejściówek: 2x8 super pasza, 10xSNZ i dąb xxl

Pan_Plusz i Megan lubią to.
  2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

I po raz kolejny zapraszam do działu Giełda

Posty tutaj zostaną usunięte

Pan_Plusz lubi to.
  3. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

witam ponownie chcialam sie pochwalic ze skończylam !!!!!!!!! z wasza pomoca oczywiscie

Pan_Plusz lubi to.
  4. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

dziękuje tym którzy mi pomogli Udało się zakończyć event

Pan_Plusz lubi to.
  5. latrisia

latrisia Naśladowca mistrzów

ma ktoś może jeszcze wolne prezenty do wyslania?? Brakuje mi 23 kubki do skonczenia zadania. Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc :)

Pan_Plusz lubi to.
  6. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Huraaa!!! Udało się dzięki Wam kochani. Zawsze można na Was liczyćxDxDxD. 5th-horse oraz malinarp Wam dziękuję po stokroć bo poświęciliscie dla mnie swoje florki. Buziole!!!!!

Pan_Plusz lubi to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja jeszcze walcze...zebralam wsio co mialam na polach i jeszcze 102 kubki potrzebne >:( posialam juz tylko proso, owies, siano i winogorna zeby zdazyc zebrac. po zbiorze tego kupie chyba za florki :( skoro juz tak walcze to chyba warto do konca...

Pan_Plusz lubi to.
  8. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

aga gratulacje

Pan_Plusz lubi to.
  9. Megan

Megan Komandor forum

sówkę wyślij, mam akurat jeszcze jeden wolny prezent

Pan_Plusz lubi to.
  10. kurczakmały13

kurczakmały13 Czeladnik forum

Witam gorąco w tym zaśnieżonym dniu, i robi sie jeszcze bardziej gorąco , bo do zakończenia eventu brak mi 40 kubasów, kto może, to może pomoże plissss.

Pan_Plusz lubi to.
  11. justi_kr

justi_kr Czeladnik forum

Witam,
    Czy ktoś mógłby poratować, brakuje mi dwóch kubków-.-, sieje marchewkę i nic nie chce wypaść.:cry:

Pan_Plusz lubi to.
  12. kurczakmały13

kurczakmały13 Czeladnik forum

kurcze, zebrałam właśnie zagrody słoni , i nie wypadł ani jeden kubek??, jak tu uzbierać 40szt w godzinę?

Pan_Plusz lubi to.
  13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wszystkim którzy mi pomogli i chcieli pomóc serdeczne dziękuję tym razem się nie udało brakuje 55 kubków jest to nie mozliwe żeby w ciagu godzinki zebrac taka ilość pozdrawiam :)

Esterka23 i Pan_Plusz lubią to.
  14. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

8 kubeczków brakuje - pozbyłam się całego super nawozu - nadzieję też gdzieś posiałam - szkoda

Pan_Plusz lubi to.
  15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

.kotek999.

Ode mnie poleciał. Nie poddawaj się, szkoda było gdybyś przez taką ilość nie skończył/a :)

Pan_Plusz lubi to.
  16. justi_kr

justi_kr Czeladnik forum

tylko niech ktoś mi powie jak wysłac kubek osobie której nie mam na liście:oops:

Pan_Plusz lubi to.
  17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

dodaj do listy znajomych, a będziesz mogła przez newsy wysłać prezent.
    >>klik<<

Pan_Plusz lubi to.
  18. justi_kr

justi_kr Czeladnik forum

Dzieki Wielkie za pomoc. udało się ukończyc event.xDxDxD

Tylko nadal nie wiem jak wysłać prezent osobie której nie mam na liście znajomych. I jak tu pomóc .kotek999.?????:oops:

Pan_Plusz lubi to.
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Piszesz sówkę do tej osoby, w swojej skrzynce nadawczej dodajesz ją do znajomych... i już :)

Pan_Plusz lubi to.
  20. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

kochani Dziękuję za pomoc - jak zwykle można było na Was liczyć - przesyłam buziaki

Pan_Plusz i iza_79 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.