Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Hrabia forum

uuuffff, skończyłam, trzymam kciuki za pozostałychxD

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja zaczelam z opóźnieniem ze wzgledu na wyjazd, robilam jak moglam, do calej czasowki zabraklo mi okolo 7 tys PD ale niestety bylam w drodze i nie mialam jak zebrac, ale trudno ;) mam juz ostatni zasiew dyni posiany, arbuz czeka, ostatnie 2 wąsy sie robią i tylko 286 kubkow mi brakuje....masakra :( nie wiem czy mi sie uda :(

dantic3, Pan_Plusz oraz kotwbutach. lubią to.
  3. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam.
    Szczęśliwie udało mi się uzbierać resztę kubków do eventu i ....koniec. Z TS miałam jeże i pomarańczowe indyki.
    Z moim zębem też jest lepiej, ale to jeszcze potrwa. Życzę wszystkim uzbierania kubeczków i ukończenia eventu.
    Pozdrawiam. :D:D:D

4. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Parę kubków poleciało. Ja się jeszcze nie przejmuję bo i nie tak dużo mi brakuje.
    Kolejny zbiór dyni (z dyniowym dżemikiem - co za zbieg okoliczności! :) ) za godzinę więc trochę ich jeszcze wpadnie a za 15 min pierwsza odsłona niespodzianki z toitoia. :music:

Pan_Plusz lubi to.
  5. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam ponownie:)Dziś bez wyliczanek;)
    Brak tylko i wyłącznie eventówki 4-o godzinnej ale myślę że to pikuś-Pan PikuśxD
    Kubeczki wyleciały z samych eventówek i na leśnej mam zagrody-warsztaty
    Roślinki eventowe sieję tylko na głównej ,połowie dzikiej i połowie wyspy dlatego tak powoli mi idzie sianie:oops:
    Evevt ukończę w całości;):D:D

6. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Kasztanowego pnącza niestety nie posiadam, a i SN mam w skromnej ilości, więc niestety, ale w sekundę to raczej nic nie zdziałam. Jeśli chodzi o uszlachetnienia, to dobrze prawisz... - czas zakasać rękawy i w końcu ten temat ogarnąć, bo odkładam i odkładam... Hehh.

Póki co stosowałem znane mi metody na wypadajki (skutecznie pomijając uszlachetnienia), zwykle wystarczało, ale ten event mnie zaskoczył i zmotywował jednocześnie do wizyty w szklarni.

Rozumiem, że osoby nieposiadające kasztanowego pnącza już nie będą miały szans na jego zdobycie? Szukałem info na ten temat, ale doszukałem się jedynie, że była to nagroda w evencie i kto wygrał ten ma (a kto nie wygrał, to może posłuchać jedynie porywających historii o jednosekundowej cebuli z SP). Jak to jest z tym magicznym pnączem?

A w temacie... Jeszcze 133 kubki. Widać światełko w tunelu. :D

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2015
  7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie:):)

skrobnij coś do mnie to podeślę chutney , będzie na następny event, może więcej zrobisz :)
    mój teraźniejszy event skończony wczoraj, na plusie 173 kubeczki - a swoją drogą, to ładne są xD

AgiFarm83 i Pan_Plusz lubią to.
  8. janczurka

janczurka Stały bywalec

Pan_Plusz lubi to.
  9. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Mam kilka kubkow do wyslania :) Ślijcie sówki bo zaraz idę do pracy

Pan_Plusz lubi to.
  10. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Zdecydowałam, że jednak nie sieję więcej eventówki. Jutro skończę zadanie 4/ brakuje jeszcze wąsów/ i nie ma co kombinować z piątym dzięki ... czytaniu forum. Na szczęście przypomnieliście mi o tym ,żebym sprawawdziła stan swoich wypadajek. Mam ich sporo ale i tak brakuje do końca lekko ponad 200. A skoro potrzebuje eventówki to nie zbiorę kubeczków. Zatem ... złote wąsy będe kupować, a nie produkować. Komuś musicie je ... wcisnąćxD. Jak na moją obecność w tym evencie, wynik i tak mnie zaskoczył. Super pola są jednak .... super.

Anhedrea i Pan_Plusz lubią to.
  11. -martar1982-

-martar1982- Aktywny autor

Witam, ja dopiero dzisiaj skończyłam, jak zwykle problem z wypadajkami, z ts dostałam koty i krety także szału nie ma, trzymam kciuki za tych, którzy jeszcze walczą :)

Pan_Plusz lubi to.
  12. urszula46

urszula46 Czeladnik forum

Weź się za szklarnię, bo warto.Ja zrobiłam tylko cebulę, ale 4 najważniejsze uszlachetnienia (miłość do SN, miłość do wody, miłość ekologiczna i wczesne dojrzewanie).To powoduje, że bez dopalaczy i SN cebula dojrzewa dużo szybciej.
    Może kiedyś BP powróci do sprzedaży brakujących itemów na rzędy pnącza.
    A w temacie.....Mój event zakończony (SN zbieram skrupulatnie z paru baobabów).

Pan_Plusz lubi to.
  13. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Wezmę się, wezmę... :oops:

<edit> A zresztą... Biorę się za szklarnię w trybie natychmiastowym! 8)
    Cebulowa szklarnia XXL już zasiana! xD

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2015
    dziki-imbir i empatyczna lubią to.
  14. miaa891

miaa891 Czeladnik forum

witam, co to sa te baobaby???

Pan_Plusz lubi to.
  15. KangurekRobert

KangurekRobert Czeladnik forum

Czekam na ostatni zbiór, ale kubków brakuje ponad 60. Nie wiem, czy do jutro tyle wyleci:(

Pan_Plusz lubi to.
  16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Rozwinięcie skrótów i określeń używanych na forum znajdziesz >>tutaj<<

U mnie już spory nadmiar kubków :p

Pan_Plusz lubi to.
  17. miaa891

miaa891 Czeladnik forum

dzieki wielkie pozdrawiam

Pan_Plusz lubi to.
  18. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Jeszcze 11 kubków i koniec. Z ts-ów owczarnia pomarańczowa i szopy.

Pan_Plusz lubi to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi poand 200 brakuje.... tez czekam na ostatni zbior. potem zasieje goździk i mam nadzieje ze sie uda chociaz wątpie.... na 11 do dentysty lece, ale do 14 wroce wiec mam nazdieje ze cos wyczaruje..najwyzej trzeba bedzie je kupic ;/

Pan_Plusz lubi to.
  20. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

taaa zebrałam cebule i wyskoczylo około 80 kubków, i brak już tylko 205 sztuk - na pewno nie zdąże :( a szkoda, wydawało mi się, że się przyłożyłam do eventu jak tylko mogłam

dziękuję wszystkim za pomoc i sprezentowane kubeczki - to bardzo miłe :)

swoją drogą inaczej by się sprawa miała z eventami, gdyby się zaczynały i kończyły około 18, a nie w środku dnia jak jestem w pracy :D przez to tracę bardzo dużo czasu eventowego :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.