Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Gwiazdka.

.Gwiazdka. Naśladowca mistrzów

Pewnie chodziło im o to że wprowadzą misję ze złotymi wąsami.

Co do Eventu jeszcze brak 130 wypadajek... Różnie może być do jutra....

kotwbutach. i Pan_Plusz lubią to.
  2. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Witam farmerów......jeśli możecie to pomóżcie z kubkami.....strasznie słabo wypadają u mnie....jeszcze tylko 120 szt brakuje mi do 4 zadania......5 zadanie chyba odpuszczę bo zabraknie kubków.....roślinka się kisi w stodole wąsy też......Z góry dzięki Pozdrawiam

Mam jeszcze 3 prezenty na wymianę :)

3. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Agatko ja wczoraj pytałam o te nieszczęsne wąsy
    mój "ulubiony" MOD mi wszystkim znaną formułkę,że mogą nastąpić zmiany bla bla bla
    i dalej nie wiem czy wystąpił błąd w tych kolorowańcach z kukułkami,czy inne licho
    musimy poczekać

kotwbutach., Pan_Plusz oraz blazers lubią to.
  4. hana_5

hana_5 Forumowy żółtodziób

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

W sumie to nie wiadomo. Info z angielskiego FAQ:
    W skrócie będzie misja związana ze sztucznymi wąsami i kolorowymi kukułkami w najbliższej przyszłości.

Niemcy tak samo podają. Wszyscy podają te sztuczne wąsy, wiadomo, że może się zmienić, bo regułka, ale to jest bezsensu na chwilę obecną.

kotwbutach., Pan_Plusz oraz blazers lubią to.
  6. 11eveline

11eveline Książę forum

Będzie dobrze! 130 sztuk - to jest do zdobycia. Ciekawe, kiedy będzie misja z kolorowymi kukułkami i wąsami. U mnie złote wąsy "rosną" - już mam 22 sztuki. Może dużo wkładamy to tych warsztatów - bo aż 8 sztuk kukułek, ale są bardzo tanie na targu i czas produkcji też jest krótki.

7. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

ale gdzie tu logika?
    po co było oddawać fabryczki które produkowały sztuczne wąsy?
    ale po co ja się doszukuję logiki w tej grze,przecież to śmieszna gra farmerska ma być!!!!

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Moim skromnym zdaniem kolorowańce + te złote wąsy , które są na targu.
    Tak podpowiada zdrowy rozsądek , ale już nie raz przekonywaliśmy się , że BP nie zawsze tak postępuje , tzn. logicznie 8).
    W każdym razie robię wąsy na potęgę , bo z czasem też mogą coś kombinować po evencie , a teraz szybko leci.

9. Agata00755

Logiki tu w ogóle nie ma, bo wymieniana będzie fabryka, z której produktem ma być misja, a dostajemy fabrykę, którą można schować do paska, bo po co sprzedawać te złote wąsy skoro na i tak będą gniły w stodole.

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wg mnie to ktoś kto pisał FAQ zamieszał z tymi wąsami.Później wszyscy to tak przetłumaczyli.Logicznie to powinny być do misji z kolorowańcami złote wąsy.Skoro fabryczka pomarańczowa wytwarza złote wąsy , a tam są kolorowe kukułki.

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Może masz rację..Ja jednak je produkuje bo kukułki na razie tanie to raz , dwa mam kukułek multum w stodole Myślę jednak że to one będą potrzebne do misji.. drugiej fabryczki nie będziemy raczej budować..Chyba że wymyślą jakąś inna dla kukułek Jeszcze się nie zdarzyły dwie fabryczki dla jednego zwierzaka..puki co krótki termin hodowli ,później może okazać się że wkradł się błąd.I jeszcze pomarańczowe warsztaciki dali....

12. Agata00755

No tak troszkę namieszane jest z tym, zakręcony event i ktoś się zakręcił z wąsami xD. Też mi się wydaje, że tam powinny być złote wąsy.

kotwbutach., Pan_Plusz oraz empatyczna lubią to.
  13. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Uff skończyłam z ts bociany i koty do paska .Dobrze ze kiedyś zrobiłam event z kasztankiem na pnączu to teraz bez nerwów z wypadajkami.

kotwbutach., Pan_Plusz oraz empatyczna lubią to.
  14. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Masakra z TS lisy i ranczo rodeo ,rewelacja za tyle pracy .Od razu skasowałam,a na dodatek gra muli .

15. jolat

jolat Forumowy żółtodziób

Amasz zdeponowane puchary jak nie miałam to też bardzo słabo leciały

16. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

ostatniego nie robię więc trochę luzu :p
    Do pnącza brakuje jeszcze: 85 kubków (ale spokojnie do jutra powinny powypadać), dyni tak ze 2,5tys. Wąsy zdeponowane.

Pierwszy TS za 3h a drugi dopiero wystawiłam (byle nie kurnik, byle nie kurnik - no chyba że czerwony, niżej nie chcę)

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Proszę pamiętać o istnieniu takiego wątku: Giełda
    Proszę tam się ogłaszać, lub szukać komu wysłać kubeczki :) Dziękuję :)
    Tutaj posty o takiej treści usuwam

18. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

Okropnosci z TS dosdalam kroliczki.............. a mam 89 lev smiech na sali.................

19. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

witam od 2 dni sieje gozdziki a wypadajek nadal brak 149 chyba bedzie lipa troche szkoda bo zabraknie niewiele do ostatniego zadania taki los

20. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    ale z ciebie marzycielka, ja też bym tak chciała :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.