Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

z TSów boćki i lisy, straciłam rachubę które z kolei ;) przydadzą się na ewentualne wymiany jak doczekam G&T

ostatni zasiew arbuza na polach
    poszukuję jeszcze 211 kubków :p
    swoją drogą myślałam, że będzie gorzej, ale nie ma to jak być upartym i udowadniać sobie, że da się radę pomimo przeciwności losu xD

2. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

U mnie -163 kubki. Latam po polu i szukam... :p

3. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Brakło mi niewiele arbuza, ale trzeba zaczekać aż urośnie. Do zakończenia brakuje 73 kubeczki. Jeśli ktoś chce mi pomóc i również czeka na pomoc, proszę o sowę. stokrotka0209

Pan_Plusz i kotwbutach. lubią to.
  4. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

kochani kto wspomoże kubeczkami do konca brakuje mi 218

Pan_Plusz lubi to.
  5. Kukuryko

Kukuryko Czeladnik forum

Koty i pomarańczowe osły, które nie są mi potrzebne...ale losowe;)
    To prawda, że gra zrobiła się bardziej z nastawieniem na kasę niż gracza co nie inwestuje. Jednak z drugiej strony, wyobraźmy sobie co by było gdyby wszyscy wylosowali kiwi? albo dziobaki? ( to te najbardziej pożądane). Roślin do siania zbyt wiele, zwłaszcza, że długorosnące i jeśli ktoś pisze, że bez problemu to albo płaci albo ...nie śpi? Kto normalny wstaje w nocy do gry albo z zegarkiem w ręku leci do komputera??? Ta gra to przerywnik, zabawa. I dlatego nie narzekajmy, przecież w każdej chwili możemy przestać;)

Pan_Plusz, kotwbutach. oraz goska2903 lubią to.
  6. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

z TSów jeże - bardzo się ciesze bo nie miałam xD noi kaczki pomarańczowe...
    kubków brakuje 40 więc dzisiaj pewnie zakończe event ;)

Pan_Plusz, kotwbutach. oraz empatyczna lubią to.
  7. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Ja jeszcze nie wystawiłam TS do końca brakuje 30 kubeczków zaraz zbieram goździki więc event uważam za zakończony wreszcie-.--.-

8. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

U mnie prawie to samo hehe, pomarańczowa obora i kotki przy 92 poziomie, szkoda wspominać nawet , event ukończony w całości

9. [Berenika]

[Berenika] Młodszy ekspert

u mnie też bez szału szopy i bociany (akurat nie miałam) brakuje jeszcze 50 wypadajek i 500 arbuza a czy jakiś kalendarz ma kwiecień już się pojawił ?

10. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

brak tylko 10 kubeczków. z ts wypadły bobry ++ i lisy.
    wszystko do paska.
    pozdrawiam

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

Jeszcze nie ma kalendarza na kwiecień:)

Kubków brak niecałe 83 sztuki, arbuza 400 sztuk a dyni 76:)

12. Menasa

Menasa Forum Pro

Brakuje jednej wypadajki by skończyć. Z imprezowej wejściówki uzyskałam brakujący mi kwiatek więc się cieszę. Ale z tajemniczego stajennego jak zawsze słabo. Pomarańczowe indyki i czerwone kury.

I nie zauważyłam, że nie zebrałam drzew na jednej mapce +3 kubki! Event skończony! Powodzenia dla wszystkich, którzy jeszcze robią.

Pan_Plusz lubi to.
  13. hana_5

hana_5 Forumowy żółtodziób

Pomocy!!! Mimo iż mam wyhodowane wąsy z zagród, nie mam ich w inwentarzu i nie mogę zakończyć eventu.Czy ktoś też tak ma?

Pan_Plusz lubi to.
  14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

poszukaj w produktach..ja tam miałam..

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Masz lub miałaś postawione na farmie rzeczywiście salon pielęgnacji wąsów czy może zagrodę dla kukułek??

Przeloguj stronę gry:) Obawiam się,że mogłaś hodować kukułki a nie produkować wąsy:)

16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event skończyłam dzisiaj rano :D powodzenia tym co jeszcze walczą.

17. hana_5

hana_5 Forumowy żółtodziób

Miałam salon pielegnacji wasów na farmie,a jak przelogowac strone?

18. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ja też już na finiszu. Za kwadrans przedostatni zbiór. Kubki w komplecie, a nawet z niewielką nadwyżką.
    Imprezówki jeszcze trzymam, a z TS wyszły jeże, trzecie i czwarte, ale cóż... Może się w końcu doczekam G&T, będzie na wymianę.

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2015
    Pan_Plusz lubi to.
  19. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Eeeh brakuje mi jeszcze 262 kubków :cry:myślałam,że w ostatnim zadaniu potrzeba ich 300,a nie 350 i się zamotałam. Ciężko będzie tyle do jutra zebrać.

20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

za 3,30 będzie u mnie ostatni zbiór i mam braki w kubeczkach, brakuje mi 36 sztuk. myślę, że do jutra wypadną.l

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.