Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Złote wąsy, to produkt, który możesz wyprodukować dopiero po zamianie warsztatów w zadaniu 5. Chyba nikt jeszcze zadania 5 nie skończył. Obecnie produkujemy sztuczne wąsy.

2. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

no własnie sa wąsy w sprzedazy ale wystawiac nie mozna

malinarp lubi to.
  3. .Gwiazdka.

.Gwiazdka. Naśladowca mistrzów

A już skonczyłeś event że masz złote wąsy? Z tego co mi wiadomo one lecą dopiero z fabryczek które dostajesz w ostatnim zadaniu... Narazie produkujesz zapewne jeszcze sztuczne wąsy, którymi nie da się handlować.

malinarp lubi to.
  4. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

no faktycznie nie doczytalam

malinarp lubi to.
  5. Megan

Megan Komandor forum

Ja to chyba mam pechowe poletka, od początku jak weszły poidełka jeszcze ani jedno nie wypadło z pól czy zagród, obojętne z czego.
    Dostałam na początku z jednej skrzynki i te co były jako nagroda w jakimś zadaniu a tak to chyba omijają mnie szerokim łukiem:cry:
    Co do siania tego badyla, to nawet nie wiem czy dojdę do pnacza, wczoraj pomyliłam się i na jednym polu zużyłam na małych poletkach SN, za gapiostwo się teraz płaci:oops: a tak mogłabym podlać nim wszystkie super pola.
    Jakiś pechowy ten event.

6. biedroniasta

biedroniasta Forumowy żółtodziób

Witam, nie jest się w stanie na polach i na Baharamie wyhodować 65000 dyni w 24 h. Ja w ogóle nie robię misji z komiksów, bo nie pierwszy raz nie da się tego zrobić. Nawet już sadze na super polach i daję przyspieszacze A Wy Kochani co o tym sądzicie? Udało się komuś!!

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie można,bo zapewne to,co chcesz wystawić,to sztuczne a nie złote wąsy

malinarp i myszamm lubią to.
  8. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Witam Andrzeju no pochwal się już tymi kiwi... ;)

.Farmeria. i malinarp lubią to.
  9. Kathea

Kathea Baron forum

Ok, tylko tak jak wyżej jest podane, mamy dwa typy wąsów, złote wąsy, które będziesz mogła produkować dopiero w fabryczkach które dostaniesz za zakończenie piątego zadania, i będzie to normalny produkt od kukułek. I sztuczne wąsy - produkt specjalny.
    Produktu specjalnego na targu nie wystawisz. Natomiast jeżeli chodzi o produkt kukułek (złote wąsy) to nie wiem, pewnie dopiero pod koniec eventu się dowiem, o ile uda mi się ukończyć go.
    Czy w takim razie na pewno chodzi Ci właśnie o złote wąsy?

malinarp lubi to.
  10. Megan

Megan Komandor forum

No tak sztuczne to nie złote....trzeba zapracować na nie:)

malinarp i -MarekW- lubią to.
  11. niunia-misia

niunia-misia Czeladnik forum

czy do pierwszego zadania siejecie obie rosliny czy tylko arbuza? czy lepiej siac na malych polach?

12. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

dasz rade nawet bez sn, tylko siac a na noc np. gożdziki jak masz

malinarp i Megan lubią to.
  13. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Tutaj nie chodzi o wyprodukowanie 65 tys dyni tylko o PD i TPD.
    Misja do wykonania.

malinarp i gosiagosia60 lubią to.
  14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

niektórzy tylko dynie, inni i to i to, zależy ile masz czasu...

malinarp lubi to.
  15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zależy jak ktoś dysponuje czasem i jakie ma dopalacze oprócz tych, które warto umieścić w slotach i czy stosuje super pola czy nie:)
    Ja siałam na małych polach, tylko z dopalaczami w slotach i od Franka miałam przez 1h 20%.
    Kilka razy roślinkę 8h i część 4h:)

16. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Mam pytanie ,w stodole mam skrzynki 500 szt to pewnie nagroda z 1 zadania ,ale jak ją rozpakować ,proszę o podpowiedź ciemnej babie.A w temacie badylki rosną wypadajki lecą niczym krew z nosa, [​IMG] [​IMG] [​IMG] zawstydzona.

malinarp lubi to.
  17. carlain21

Kliknij w itemy i tam wybierz towar konsumpcyjny, tam będzie ta skrzynka i kliknij na użyj:)

malinarp, *galinka* oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

idziesz tam gdzie itemy i klikasz użyj :)

malinarp, *galinka* oraz gosiagosia60 lubią to.
  19. niunia-misia

niunia-misia Czeladnik forum

na razie sieje rosliny do kolejnych zadan. Nie rozpoczelam jeszcze pierwszego zadania. Dynia daje 32 pd a arbuz 48 wiec bede siala dynie.

20. carlain21

Rozplanuj sobie to tak,abyś miała czas i zdążyła wyprodukować w fabryczkach wąsy, które potrzebne są do kolejnych zadań eventowych:)

malinarp lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.