Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

wrrr .... posiałam wczoraj na super polach arbuza, niektóre z zośką, dziś odpaliłam wszystkie możliwe wspomagacze PD, zbieram sobie w najlepsze (kombajnem) i dopiero na dzikiej łące przypomniałam sobie, że zadania nie odpaliłam (ok 20tys PD w plecki)

malinarp, ka_ro oraz bari06 lubią to.
  2. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Po zbiorze dyni sytuacja tak wygląda:

Jeszcze 2- 3 zbiory i będzie po zadaniu :). Wyrobie się tak czy siak :)

4. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

u mnie kubeczków-234:)
    mam dopiero 16425 pd:wuerg:
    zostało jeszcze 20 godzin czasówki:)
    za 2 godzinki następne zbiory:)
    ile zbiorę to będzie,nie przejmuję się bo nie ma czym....;)
    zdążę to dobrze,a jak nie to też dobrze....to tylko gra:)
    żeby tylko takie problemy miał człowiekxD

5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Kubków 201, jutro rano odpalę zadnie czasowe :)

malinarp lubi to.
  6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Odpaliłam czasówkę po zebraniu 1/3 pola, zatem za dużego falstartu nie było. Mogłam jednak zrobić to wczoraj to 24 godziny miałabym dzisiaj z głowy. Około 17.700 PD zebrane. Posiany arbuz, bo ... wychodzę na dłużej. Przez weekend nie pogram bo mam fajniejsze rzeczy do roboty.xD Zatem wrzucę dzisiaj wieczorem na superpola arbuza, zasilę wodą, albo i nie:p , coby coś późnym wieczorem w niedzielę zebrać do eventu.

malinarp lubi to.
  7. nowkaska

nowkaska Czeladnik forum

Witam, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi bo chyba się zgubiłam. Sześcienna dynia ma dawać 32 PD. Odpaliłam chleb marchewkowy, dżem wielkanocny i wieniec wiosenny i...? Do paska z każdej dyni jest 15PD! To przepraszam, ale w czym rzecz? po odpaleniu wszystkiego jest o połowę mniej niż bez dopalaczy? zebrałam prawie wszystko z pól i raptem wpadło coś ponad 3000

malinarp lubi to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

32 PD jest z dużego pola, z małego 8 PD

malinarp lubi to.
  9. nowkaska

nowkaska Czeladnik forum

Dziękuję, nie pomyślałam o tym, teraz już jasne ;)

10. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

a no te grzybki to w górach rosną a u mnie jak wyjde z podwórka to tylko podgrzybki i prawdziwki rosną :)
    za to z wypadajką nie jestem do tyłu bo 591 kubków na stanie

malinarp i .Farmeria. lubią to.
  11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

No to jak masz takie dobrocie zaraz za Willą, to dlaczego nie korzystasz z dobroci natury, żeby nie chorować ?

Kubków masz tyle bo pewnie pojechałaś na uszlachetnieniu, ja miałem niestety zbokowane pnącze i i kubeczków tylko 300 o_O

malinarp, myszamm oraz gosiagosia60 lubią to.
  12. .Gwiazdka.

.Gwiazdka. Naśladowca mistrzów

Kubeczków mam 226, a mąż 202... Więc tragedii nie ma jak na razie, choć mogło by być lepiej. Narazie 17000 PD po jednym zbiorze arbuza na małych polach ze słodkimi dopalaczami :p

Tak czytając wasze posty powtarzałam sobie w duchu tylko włącz misje i udało sie bez wtopy :p

malinarp, 0olimpia0 oraz gosiagosia60 lubią to.
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Koło było dzisiaj dla mnie łaskawe i z zachomikowanych wejściówek wylosowałam Wesoły Łubin - teraz mam juz wszystkie kwiatki i pnącze daje mi + 10% PD :inlove::music:
    W 1 zadaniu mam 34.727 PD i do końca 20 godzin, na spokojnie będzie skończone przed czasem.
    Powodzenia w zdobywaniu PD:)

14. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

A to mój luz przy wykonywaniu pierwszego zadania xD xDxD Nikt mnie nie goni :p Myszy w stodole biegają a koty mają wolne...

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
  15. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Raczej nie zrobię całej czasówki, ale nadziei nie tracę:p Kubków na razie 311.

16. juras

juras Weteran forum

Na targu niektórzy Gracze nie widzą towarów z Bahamaramy.

taaa, ale to znaczy, że nie można tym handlować, ogranicza dochody graczy, spowalnia bieżący event; jak żyć Panie Administratorze?...przepraszam, Pani Administrator

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
    malinarp lubi to.
  17. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Mi do końca pierwszego zadania zostało do zebrania 27381 PD a czasu jeszcze 17 godzin więc powinnam zdazyć :)
    kubków 264.

0olimpia0 i malinarp lubią to.
  18. myszamm

no jasne, że jechałam na cebuli ale poidełko żadne nie wyleciało za 15 minut zbieram drugi raz długorosnące i zobaczę jak z PD

malinarp i .Farmeria. lubią to.
  19. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja już jadę pełną parą z produkcją wąsów, ale na zwykłej karmie bo szkoda mi mojej kochanej SP :)

malinarp, myszamm oraz gosiagosia60 lubią to.
  20. myszamm

jakby event polegał na tym, że wąsom mam dawac SP to bym odpuscila

malinarp, Agata00755 oraz .Farmeria. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.