Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaxcper

kaxcper Forumowy żółtodziób

czy te casówkę trzeba zrobić całą czy można przerwac w trakcie

2. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

witam z rana
    misja czasowa zaczęta pierwszy zbiór rośliny długiej ze wszystkich pól 25984 PD

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

aaaaaaaa zebralam z wyspy bez odpalonego zegara yhhh:eek:

ka_ro, bacowa70 oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie tylko ja jeszcze śpię ;)
    209 kubków, jeszcze drzewa za chwilę do zbioru. Pewnie też coś wyleci :)

gosiagosia60 lubi to.
  5. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Nie można przerwać ,zrobisz ile Ci czasu starczy,a u mnie czasówka idzie całkiem całkiem,na tę chwilę 46037 czyli 2 zbiory badylka dłużej rosnącego i ponad 13 h do końca ,czyli jest ok.Kubków 325 nie jest żle;)xD

elwira17 i gosiagosia60 lubią to.
  6. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

odpaliłam czasówkę, zebrałam zbiory ze wszystkimi możliwymi dopalaczami i jajkami i dopisało mi do zadania aż 9000 pd, w takim tempie to nigdy nie skończę:/ aż mi się nie chce pisać do PT, jak zwykle błędy muszą być

7. _betka_

_betka_ Forumowy żółtodziób

witam ,czy można jednocześnie do slotu złotego dodać dżem wielkanocny i jabłecznik z cukinią

8. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

jak uzbieram te 65 tys pd to wczesniej zakoncze zadanie czy bedzie nadal czas odliczac?

9. janczurka

janczurka Stały bywalec

a ja jestem wściekła, bo: chciałam kupić zapas kukułek, póki są taniutkie, a żeby zakupy sfinansować - chciałam sprzedać zwierzątka z Baha i na szybko je produkować. A tu pikus - paszy na Baha nastawic nie moge, więc zwierzątek nie hoduję, a te, które mam - na targu "nie są widoczne, za co BP serdecznie przeprasza"

Ciekawa jestem, jak BP zamierza zrekompensować taki błąd...?
    uhhh

Megan lubi to.
  10. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

tak można i jeszcze dołóż chleb marchewkowy

11. _betka_

_betka_ Forumowy żółtodziób

dzięki :D

12. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

nie ma za co a w temacie mam po 3000 każdej rośliny i 334 wypadajki jest nie źle

13. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam Porannie Rolników

Jeden zbiór za 3 h i po misji czasowej.

A tobie co tak wolno idzie, co ty robisz że zawsze w tyle za peletonem jesteś ? :D

myszamm i gosiagosia60 lubią to.
  14. Megan

Megan Komandor forum

U mnie jest podobnie, na rynku nie widać ani zwierząt, ani roślinek, z resztą z Baha nic nie widać u mnie na rynku, więc podobna sytuacja i tak od samego rana, nawet przelogowanie nic nie daje:(

Co do eventu, została mi połowa, czyli 30450PD, chyba powinnam się wyrobić, kubków 202:)
    Dwa kupony na obecna chwilę już są a na nich bardziej mi zależy, bo zagrody myszek włącznie z żółtą mam.

gosiagosia60 lubi to.
  15. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Jak to mówią"kto się gapom urodził ten skowronkiem nie będzie".
    Odpaliłam dopalacze no i zadowolona z siebie że o niczym nie zapomniałam zebrałam rośliny.
    A tu zonk, olśnienie, nie włączyłam zegara>:(:wuerg:xD
    Dobrego dnia wszystkim.

ka_ro, 0olimpia0 oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. 11eveline

11eveline Książę forum

Dodałam jabłecznik, dżem wielkanocny i chlebek marchewkowy, odpaliłam wronie i sowie drzewo, miałam SP i z arbuzów, podlanych wszystkim czyli wodą, nawozem, SN i zośką - mam 46657 PD. Jeden zasiew na małych polach powinien wystarczyć, aby uzbierać te 65 tys. PD. Kubków na stanie 464 sztuk. :)

17. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Pierwszy zbiór arbuza zebrany dopisało 28671 punktów, o dziwo nie zapomniałam o dopalaczach, wypadajek tylko 199, a te nadrobi się z pnączem xD

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zebrałam wczorajsze zbiory, na większości łąk krótsza roślina i na ponad 170 polach dłuższa i od Franka 20%PD i mam 15949PD uzbierane:)
    Teraz na wszystkich łąkach na małych poletkach rośnie 8h arbuz i za 6h 21 minut będzie gotowy do zbioru:)
    Potem też dam arbuza na pola lub tą krótszą, myślę,że czasówkę wykonam w 100%, nic nie liczę, ile się uda to będzie:)

Kubków 213

0olimpia0 i gosiagosia60 lubią to.
  19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Jak zrobić czasówkę(dla tych co jeszcze nie robią);
    1. potrzebne: jabłecznik, wieniec lub dżem wielkanocny, 2 chlebki, babeczka(można i bez babeczki)
    2.rozsiać roślinki tak żeby były na wszystkie małe pola
    3. do dyspozycji cała farma
    4. robimy super pola(139) i na nich siejemy kanciasty arbuz, podlewamy wodą,SN,nawóz(rośnie 9,12h)
    5.po bokach siejemy na małych polach też arbuz , może być tylko zasiany bez wody
    6.Jak wszystko dojrzeje uruchamiamy czasówkę, zjadamy to co w pkt2 i zbieramy
    7.siejemy jeszcze 2 razy kanciastą dynię ( podlewamy wodą)i po 7 godzinach skończona czasówka
    Dodam ,że na ilość roslinek to w diamentowym CMJ.
    Nie ma żadnych jajek na PD.

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
  20. .elom.

.elom. Ekspert forum

Mówią tak skleroza nie boli lecz trzeba się przy niej mocno napracować .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.