Opinie Komiks Farmeramy - odcinek VIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Połowę swoich wrzuciłam do ulepszenia pucharów i zostało mi jeszcze doz robienia trzy ulepszenia i beda wszystkie:)

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam Popołudniowo Farmerską Ferajnę

Na początek ze zbiorów 125 Kubeczków, jutro jak się zwolni pnącze trochę podciągne na uszlachetnionej Cebuli.

Dorota1020 i -norbijas- lubią to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

8 tys kukułek poszło do pucharów, przynajmniej do runy można było dorzucić kolejny puchar. Chociaż taki pożytek z tych kukułek xD

W stodole jeszcze 22 tys jest, więc na długo wystarczą xD

4. pusia24_48

pusia24_48 Baron forum

W
    pierwszym zadaniu te 65000pd można uzyskać z jednej roślinki eventowej,czy trzeba posiać obie?

5. Agata00755

można i z jednej uzyskać :)

Tylko pamiętaj o przetworach :)

6. michav765

michav765 Stały bywalec

165 kubków na start.Teraz w pierwszej kolejności trzeba rozmnożyć sześciennego arbuza i zaliczyć 1 zadanie:).

7. pusia24_48

pusia24_48 Baron forum

ok- bardzo dziękuję za odpowiedz

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

doberek wszystkim:)
    dzis sa taniutkie i dobrze :) pojde na ryzyko i kupie pare tysiecy bo moze po evencie jak ludki zaczna wystawiac fabryczki poleca na targ po nie;) przy takim wkladzie do niej zagrody nie zbilansuja tego,podejrzewam ze kukulki moga byc w niedlugim czasie bomba targowa;)xD

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja tak nie lubię kukułek,że wszystkie do pucharów wrzuciłam.

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Kto by powiedział że kukułkami skończę puchar xD
    Wypadajek brakuje jeszcze 45 sztuk a poidełka tylko 2 wypadły >:(

11. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hejka,
    no..nie zapomniałam o niczym....
    nie mogłam się powstrzymać i jak dziecko siałam te goździki na SP....cebuli niet u mnie:cry:
    Gretka, hej,
    kupowałam i kupowałam... mam 2 poziomy hodowcy do przodu... nie skończyłam bom sknerus i zostawiłam 4 tys

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2015
  12. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Ja również 30 tyś kukułek oddałam do pucharów, zostało jeszcze drugie 30 tyś, to na hodowlę zostawię :D

13. bogdan33

bogdan33 Czeladnik forum

witam .Mam pytanko może mi ktoś wyjaśnić jak z eventówek uzyskać 65000 pd???

14. Agata00755

rozsiewasz, dajesz wszędzie małe pola lub super pola ( tu najlepiej SN dodać, bo czas wzrostu na super polu 4 x dłuższy), zjadasz jabłecznik z cukinią+ dżem wielkanocny+ chlebek marchewkowy ( do kupienia na targu jeżeli masz dostęp do rzemiosła) i 3-4 zbiory i ubierasz ( w zależności którą roślinkę wybierzesz).

Warto też jajka odpalić i rząd kwiatkowy, trochę szybciej pójdzie z tym ;)

15. nadine0308

nadine0308 Okazjonalny autor

witam,a ja mam pytanie jak zrobic zeby miec duzo wypadajek

16. Agata00755

albo na noc siać długorosnące roślinki albo pobawić się w szklarnie i wtedy uszlachetnione siać z rzędem kasztankowym i SN zanim się rozsieje roślinkę.

17. nadine0308

nadine0308 Okazjonalny autor

czy to co sie uszlachetnia dziala tez na ewentowe

18. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

To jak ja mam ponad 10 tyś kukułek, to znaczy, że to są te same kukułki, których zagrodę będziemy mieli?

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uszlachetnia się konkretne rośliny - uszlachetnienie działa tylko na daną roślinę.
    Eventowych nie można uszlachetniać, zresztą nie byłoby na to czasu.

Agata00755 lubi to.
  20. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ponad milion na kukułki przetraciłam, ale dwa poziomy do przodu w pucharach :inlove: Został ostatni, ale już chyba nie zrobię, bo jak zaczęłam kupować to były po 70 SG, a teraz po 200 SG. Zostało mi 1941 sztuk w stodole. Trochę mało, ale pewnie na kolorową misję w przyszłości wystarczy.;)
    Wypadajek 383, więcej nie podganiam bo zapasy super nawozu topnieją szybciutko, a baobaby "zamrożone" na leśnej.

Edit: dokupiłam jeszcze 2000 po 160:p

Bilonge, gosiagosia60 oraz Agata00755 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.